طرح های تحقیقاتی برای غلبه بر کرونا در گلستان

هنرور با بیان اینکه ۴۷ طرح دانشگاه علوم پزشکی گلستان در دست اجرا است، گفت: تولید کیت های فوری برای تشخیص کرونا و درمان بیماران کرونایی از طریق پلاسمای خون بهبودیافتگان کرونا از جمله این طرح ها است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «محمدرضا هنرور» امروز(پنجشنبه 4 اردیبهشت) در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در حوزه تحقیقات و فناوری در کنار حوزه بهداشت و درمان و بیمارستان های دولتی و خصوصی تلاش کردیم از حوزه تحقیقات و فناوری به نحو مطلوب استفاده شود.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: حدود 47 طرح در استان گلستان در دست اجرا است و از منابع استانی و ملی برای اجرای این طرح ها اعتبار اختصاص یافته است.

 

وی تصریح کرد: در عرصه های مختلف اعم از تولید دستگاه های تصفیه و گندزدایی هوا، پسماندهای شیمیایی، تولید گندزداهای کنسانتره و آماده برای استفاده در اماکن مسکونی و بیمارستانی، اجرای آزمون های غربالگری و تولید کیت های فوری برای تشخیص ویروس کرونا اقداماتی در حال انجام است.

 

هنرور خاطرنشان کرد: با کمک سازمان انتقال خون گلستان پلاسمای خون بهبودیافتگان کرونا که نوعی آنتی بادی محسوب می شود و می تواند به سیر درمان بیماران مبتلا به کووید19 در بیمارستان ها کمک کند، گرفته می شود و در اختیار مراکز درمانی قرار می گیرد.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به برنامه های هفته سلامت، خاطرنشان کرد: در طراحی ماسک ها و استفاده از فناوری های پرتوهای پرانرژی با پارک علم و فناوری استان گلستان همکاری داریم و ساخت دستگاه های رباتیک که امکان تولید دستگاه هواساز را دارند در دستور کار قرار گرفت تا از طریق این دستگاه، هوای آلوده درون بخش های بیمارستانی و آی.سی.یو را جذب و هوای تمیز را جایگزین کند.

 

وی با بیان اینکه بخشی از برنامه های هفته سلامت در راستای اطلاع رسانی به مردم است، گفت: مردم می توانند سوالات خود را از طریق سامانه 316363 مطرح کنند، ما نیز در کنار حوزه بهداشت و درمان برای قطع زنجیره انتقال ویروس منحوس کرونا تلاش خواهیم کرد.

 

کد خبر 919460

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha