به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، سید محمد هاشمیفرد، مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری بوشهر، صبح امروز(27 آذر)، در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان بوشهر، در جمع خبرنگاران گفت: این نمایشگاه تنها بخشی از فعالیت پژوهشگران است که به نمایش گذاشته شده و نشاندهنده تواناییهای موجود در این استان است.
وی افزود: به منظور ارتقای پژوهش، کارگروه پژوهش، نوآوری و فناوری و کمیسیون راهبری فرهنگی در این استان فعال است و اگر پژوهشگران این عرصه به تشکیلات مربوطه مراجعه کنند میتوانند آنچه برای حمایت از پروژههای خود نیاز دارند را به دست آورند.
مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری بوشهر، اضافه کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه این بود که به همه کسانی که علاقهمند به حوزه پژوهش هستند، یادآوری کنیم که توانشان بیش از آن چیزی است که دارند.
وی گفت: استان بوشهر در جشنواره علم تا عمل در تابستان امسال با 40 طرح پژوهشی جزو استانهای برتر انتخاب شد و برخی از طرحها به عرصه ملی و تجاریسازی رسید.
این مقام مسئول اظهار داشت: آمادگی لازم برای حمایت مستقیم از طرحهای پژوهشی در استان به ویژه در زمینه پایاننامههای دانشجویی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را داریم.
هاشمیفرد بیان کرد: تجربه نشان داده است هرگاه در حوزه پژوهش جزیرهای عمل و ارزیابی کردهایم نتوانستهایم موفق باشیم.
وی اظهار داشت: کار ما مدیریت امور پژوهشی استان بوشهر است و امور اجرایی مربوط به دستگاههای اجرایی و موسسات آموزشی، تحقیقاتی و اجرایی است.
مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری بوشهر با اشاره به طرحهای پژوهشی انجام شده در این استان گفت: 20 دستگاه اجرایی استان در سال گذشته پژوهشی، 175 طرح پژوهشی انجام دادهاند که نتیجه این طرحها به کارگروه پژوهش، نوآوری و تحول اداری اعلام شده و در هفته پژوهش ارائه میشود.
وی اضافه کرد: مابقی دستگاهها هنوز عملکرد پژوهشی خود را به کارگروه ارائه نکردهاند.
هاشمیفرد افزود: این در حالیست که دانشگاه خلیجفارس نیز 30 طرح پژوهشی با ساختار علمی و با سطح درجه یک انجام داده است.
مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری بوشهر یادآور شد: همچنین در سال گذشته پژوهشی، 35 پایاننامه دانشجویی با موضوعهای مرتبط با استان بوشهر که بتواند در روند توسعه این استان تاثیرگذار باشد، مورد حمایت قرار گرفته است.
پایان پیام/
نظر شما