«علی ابراهیمیان» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: شبکه شاد یک نرم افزار تعاملی برای پوشش هرچه بهتر آموزش و تحصیل علمی دانش آموزان است.
مدیر آموزش و پرورش شیروان تاکید کرد: تداوم جریان یاددهی و یادگیری، فرآموزی و دانش افزایی بر بستر مجازی و ایجاد فرصت برای جبران نقص و خلاء احتمالی دوری از فرایند درسی فضاهای آموزشی، از کارکردهای این شیوه ی نوین اجرایی آموزشی است.
ابراهیمیان بیان داشت: مدیران مدارس به همراه کادر اجرایی مدارس اشرافیت لازم را نسبت به این سامانه داشته باشند و با تقسیم وظیفه بین کادر خود امور مربوط به آموزش در فضای شاد را در کمترین زمان به بهترین شکل و با مشارکت حداکثری معلمان و دانش آموزان انجام دهند.
وی افزود: تاکنون تقریبا تمامی آموزشگاه های ابتدایی وارد شبکه شاد شده اند و روند فعال سازی و ثبت نام همکاران فرهنگی و مدیران در این اپلیکیشن انجام پذیرفته است، بیشتر مدارس روستایی و عشایری چند پایه هستند و به زودی با رفع مشکلات زیرساخت ها، روند ثبت نام و ورود دانش در شبکه آموزشی دانش آموزی در شهرستان به نحو کامل و عملی تسهیل خواهد شد.
وی از مدارس متوسطه اول و دوم که فرایند ورود به شبکه شاد را انجام داده اند تقدیر کرد و تاکید داشت بقیه مدارس در فرصت باقی مانده (24 الی 48 ساعت آینده ) وارد شبکه شاد شده و مراتب را پیگیری و فرایند را به اتمام رسانند.
هم اینک 30 هزار دانش آموز در 421 آموزشگاه شهری و روستایی شیروان زیر نظر سه هزار فرهنگی تحصیل می کنند.
نظر شما