«محمد اسماعیل سعیدی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان درباره لزوم حمایت از مشاغلی که در عرصه فرهنگ و هنر در بحث کرونا متضرر شده اند، گفت: در بحران کرونا اقشار مختلف و مشاغل گوناگون به استثنای یک سری مشاغل کم متضرر شده اند. اهالی فرهنگ و هنر نیز در این ضررهای زیادی را داشته اند. به هر حال در حال حاضر مساجد بسته، محافل مذهبی و عمومی تعطیل شده اند، سینماها و تئاترها تعطیل هستند، روزنامه های مکتوب منتشر نمی شوند و همین خودش فضا را مقداری با گذشته متفاوت کرده است.
وی افزود: باید دولت راهکاری جدید و شرایطی را برای فعالان عرصه فرهنگ و هنر که در حال حاضر فعالیت شان تعطیل شده است و ضررهای هنگفتی را داشته اند، پیدا کند و فکری به حال آنها کند. ارایه وام و تسهیلات و حمایت های مالی راهکاری موقت است که اینها بتوانند سر پا بایستند اما برای درازمدت باید راهکاری اساسی اندیشیده شود.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر این شرایط چند ماه دیگر ادامه داشته باشد، بعضی از این مشاغل دیگر توان ادامه فعالیت در آینده را نخواهند داشت و به همین دلیل باید اقدامی عاجل و تصمیمی منطقی و بر مبنای مقتضیات فعلی اتخاذ شود که جو و فشار روانی ای که بر اهالی فرهنگ و هنر است، برداشته شود.
سعیدی تاکید کرد: نمی توانیم بگوییم تمامی برنامه های فرهنگی، مذهبی و هنری به وسیله فضای مجازی و یا صدا و سیما منتشر شود؛ این کافی نیست بلکه دولت باید برنامه ای جامع و کامل برای این گونه برنامه ها داشته باشد.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما از وزارت فرهنگ و دولت و برنامه ریزان می خواهیم در ارتباط با شرایط فعلی فعالان عرصه فرهنگ و هنر تحلیل دقیقی داشته باشند و بر پایه این تحلیل راهکار حمایتی برای فعالان این عرصه ارایه دهند./
نظر شما