اصلاح فرآیندها در دستگاه هاى اجرایى

شورای عالی اداری، دستگاه‌های اجرایی را موظف کرد، تمامی فرآیندهای مورد عمل دستگاه، فرآیندهای مستند شده، اصلاح شده، مکانیزه و الکترونیکی شده خود را به تفکیک تهیه و تدوین کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، شورای عالی اداری بنا به پیشنهاد معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور و در راستای اجرای ماده (36) و بند (10) ماده (115) قانون مدیریت خدمات کشوری، به منظور بهبود فرآیندها در دستگاه‌های اجرایی و افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه و زمان انجام کار و حفظ و افزایش رضایت‌مندی مردم از خدمات دولتی، دستگاه‌های اجرایی را موظف کرد؛ طی مدت سه ماه فهرست عناوین و تعداد تمامی فرآیندهای مورد عمل دستگاه، فرآیندهای مستند شده، اصلاح شده، مکانیزه و الکترونیکی شده خود را به تفکیک تهیه و به معاونت توسعه مدیریت اعلام کنند.


بر این اساس، تمامی دستگاه‌های اجرایی موظفند سالیانه فرآیندهای اولویت‌دار خود را با استفاده از هشت شاخص اولویت‌بندی ابلاغی توسط معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور شناسایی و تا پایان هر سال اصلاح کرده، ضمن اعلام نتایج به دست آمده به این معاونت، پس از اصلاح فرآیندهای اولویت‌دار، نتایج و دستاوردهای حاصل در حوزه کاهش زمان اجرا، کاهش هزینه اجرا، افزایش رضایت ذی‌نفعان و کاهش خطاها را سنجش و گزارش مربوط را به معاونت توسعه مدیریت ارسال کنند.


بنابرگزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، همچنین پس از اصلاح فرآیندها، در قالب نقشه جامع دولت الکترونیک و آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط، فرآیندهای اصلاح شده را الکترونیکی و از طریق پورتال ملی WWW.IRANMARDOM.IR ارائه کنند.


در اجرای تبصره ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری، پرداخت فوق‌العاده‌های بندهای 5 و 6 آن ماده، منوط به انجام مفاد این مصوبه است و ذیحساب دستگاه‌ها مسئول نظارت بر حسن اجرای آن هستند.


 بر اساس این مصوبه، به منظور ایجاد وحدت رویه و بهبود فرآیندهای انجام کار در تمامی واحدهای استانی، دستگاه‌های اجرایی مکلفند حداکثر طی مدت سه ماه نسبت به یکسان‌سازی، استاندارد کردن فرآیندهای ارایه خدمات و تهیه فرم‌های مورد نیاز اقدام و پس از تصویب در شورای تحول اداری دستگاه، به تمامی واحدهای استانی ذی‌ربط ابلاغ کنند.

 

همچنین دستگاه‌های اجرایی موظفند نسبت به آموزش مدیران و کارشناسان مرتبط در حوزه اصلاح فرآیندها با همکاری معاونت توسعه مدیریت، اقدامات لازم را انجام دهند.

 

مسئولیت حسن اجرای این مصوبه بر عهده وزیر یا بالاترین مقام دستگاه اجرایی است و دبیرخانه شورای عالی اداری، گزارش عملکرد مصوبه را به طور دوره‌ای به همراه آسیب‌شناسی و تحلیل نتایج، به شورا ارائه می‌کند.
 

پایان پیام/

کد خبر 91751

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha