علی حسنی پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان بیان کرد: کرونا، خانواده های بسیاری را که به صورت فصلی کارگری می کنند و سرپرست خانوار هستند یا از شغل های خرد کسب درآمدی اندک دارند را از پای درآورده است که باید این اقشار شناسایی، پایش و حمایت ویژه شوند تا از تبعات بعدی جلوگیری شود.
مدیر مرکز نیکوکاری مسجد جامع رفسنجان تصریح کرد: سرپرستان خانوارهایی هستند که حقوق ثابت یا پشتوانه مالی دارند و مشکلی در تهیه معیشت خانواده خود ندارند در حالی که خانوارهایی هم وجود دارند کم درآمد یا کارگران فصلی و روزمزدی که با ماندن در خانه و جنگیدن با ویروس کرونا، معیشت آنها به خطر افتاده است.
وی با ابراز امیدواری بر اینکه این خانوارهای نیازمند شناسایی شوند تا در این وانفسای کرونا بسته های غذایی را که خیرین تهیه کردند به دست آنان برسد؛ خاطر نشان کرد: نحوه شناسایی و معرفی نیازمندان، از طریق معتمدین محله، اصناف، شوراهای اسلامی روستاها و دهیاری های هر منطقه صورت می گیرد.
حسنی پور ادامه داد: کار ثبت مشخصات سرپرستان این خانوارها بر عهده مرکز نیکوکاری مسجد جامع قرار داده شده است؛ اصناف، مدیرگروه کارگران در هر صنفی، هیئت امنای مساجد هر محله ای، خیرین، معتمدین هر محله ای و غیره لیستی از افرادی را که هیچ پشتوانه و درآمدی ندارند و بر اثر ویروس کرونا صدمه دیده اند را تهیه و به مرکز نیکوکاری مسجد جامع رفسنجان ارسال می کنند تا در یک سیستم جامع ثبت و از تکرار اشخاص و موازی کاری در پرداخت سبد کالایی جلوگیری شود.
وی عنوان کرد: نحوه شناسایی نیازمندان و یا ثبت نام افراد برعهده مرکز نیکوکاری نیست و تنها مرجع شناسایی، معتمدین محل و نهادهای حمایتی دخیل در این امر هستند.
حسنی پور تصریح کرد: در سامانه مسجد جامع لیست این افراد همراه با شماره ملّی آنها که نشان دهد سرپرست خانوار هستند ثبت می شود تا ضمن اهدای سبد کالا به این افراد، در بحران های احتمالی آینده نیز شناسایی شده باشند و بتوانیم به آنها کمک کنیم.
وی خاطر نشان کرد: منابع اولیه این طرح بزرگ از جمع آوری کمک های خرد و کلان خیرین، خیریه های سطح شهر، مجتمع مس سرچشمه، انجمن های مردم نهاد و حتی صدقات ریز و درشت مردم نوعدوست رفسنجان است که به حساب واریز شده است.
حسنی پور ادامه داد: سرپرستان خانوارها در نظر داشته باشند که منابع این طرح، ملی و به نوعی حمایت های دولتی نیست که توقع دریافت آن برای همه الزامی باشد و خود را محق دریافت سبد بدانند و در این امر با ارسال مشخصات خانوار توقع دریافت سبد داشته باشند و این نکته را هم در نظر داریم با توجه به حجم زیاد بالای پیامک های ارسالی به هر نحوی پیامک ها را مورد بررسی قرار دهیم و با تطبیق لیست های ارسالی موارد تکراری را حذف و لیست واحدی تهیه می کنیم.
وی بیان داشت: این ویروس گرچه مشکلات و صدمات روحی و جسمی برای خانواده داشته است اما دارای محاسنی هم بوده از جمله حس همکاری، تعامل، نوعدوستی، تعاون و جهاد و روحیه خیرخواهانه در بین مردم و مسئولین و همه اقشار جامعه که به روشنی مشهود است و خداوند به برکت این مشارکت جامعه اسلامی را در جهان ممتاز قرار خواهد داد.
حسنی پور در ادامه از افراد خیر و نیکوکار، مسئولین ادارات، سازمان ها و نهادهای حمایتی و هر ارگانی که دغدغه یاری رسانی به قشر ضعیف جامعه رفسنجان را دارند تقدیر و تشکر کرد و گفت: از جامعه پزشکی، کادر درمانی و مسئولین امر که در خط مقدم مبارزه با این ویروس هستند هم تشکر می کنیم که در مسیر همدلی جهت درمان بیماران کرونایی قدم به عرصه ایثار جان گذاشتند.
گفتنی است؛ 10 هزار خانوار نیازمند رفسنجان که کسب و کار آنها از ناحیه کرونا صدمه دیده در حال شناسایی هستند و قرار است بسته های مواد غذایی شامل برنج، روغن، رب گوجه، چای، حبوبات، قند و ماکارونی است بین آنها توزیع شود.
نظر شما