به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام والمسلمین«محمد باقر محمدی لائینی» امشب(۲۸ فروردین)در نشست با استاندار و فرمانده سپاه کربلا مازندران و نماینده منتخب مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در یازدهمین مجلس شورای اسلامی با دستور کار هماهنگی قرارگاه مواسات«رزمایش کمک مؤمنانه» شریعتی، اظهار کرد:مردم ومسئولین مازندران به لطف خداوند متعال در وضعیت بحران کرونا همدلی و وفاق خویش را به همگان نشان دادند و رزمایش مواسات نیز در ادامه اقدامات ضد کرونایی، اتحاد بین امامان جماعات و مسؤولان شهری و روستایی را بیش از گذشته کرده است.
نماینده ولی فقیه در مازندران به اجرای محله محوری رزمایش کمک مؤمنانه اشاره کرد و افزود: شناسایی افراد نیازمند و اقشار آسیب دیده از تعطیلی مشاغل به جهت شیوع کرونا با همکاری سپاه کربلا، بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و معتمدین محلات انجام می شود و از طریق پایگاه های مقاومت در اختیار مردم استان قرار خواهد گرفت.
وی اظهار کرد: سرکشی به همه شهرها در دستور کار قرار دارد، رزمایش کمک مؤمنانه همه مردم و دستگاههای اجرایی را به صف کرده و وحدت بینظری ایجاد کرد، هدف از این اقدام این است که به همه افرادی که طی شیوع ویروس کرونا آسیب دیدند کمک شود.
حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به اینکه توجه به رزمایش مؤمنانه باید در اولویت کارها قرار بگیرد، تصریح کرد: باید همه یک پارچه به کمک نیازمندان و فقرا و اقشار آسیب دیده از کرونا برویم، بهتر است خیریههایی که در این بحث فعال دارند یکپارچه شوند.
«احمد حسین زادگان» در ادامه این نشست ضمن قدردانی از مدیریت نماینده ولی فقیه در مازندران در حمایت از قرارگاه مواسات، گفت: مقرر شد از طریق ویدئو کنفرانس بحث رزمایش مؤمنانه به همه ادارات که میتوانند کمک کنند ابلاغ شود.
استاندار مازندران به پشینه مردمان دیار علویان در نوع دوستی و دستگیری از نیازمندان اشاره کرد و افزود: مردم مازندرن همیشه در همه عرصه های نظام پای کار بودند، انتظار می رود در ایام اجرای این رزمایش نیز پای کار باشند.
وی از تشکیل کمیته نظارت بر روند فعالیت کمیته اجرایی قرارگاه مواسات خبر داد و اظهار کرد: توسط این کمیته به دستگاههایی که کم کاری می کنند تذکرات لازم ابلاغ خواهد شد.
حسین زادگان اذعان کرد: طی هماهنگی با فرماندهی سپاه برای تأمین نیروی انسانی از دستگاههای اجرایی و تعیین مأموریت و محیا کردن وسایل نقلیه برنامهریزی شد، از رئیس کل دادگستری هم میتوان به عنوان نماینده دستگاه قضایی کمک گرفت، از بنیاد مستضعفان و کمیته هم درخواست کمک کردیم.
وی خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی مکلف شدند تا مشکلات مردم را توسط سامانه تلفنی سامد (تلفنی) پیگیری کنند، مردم این توقع را از نظام دارند که در بحران به فکرشان باشد، باید حسابی متمرکز برای این موضوعات ایجاد شود تا مشکلی ایجاد نشود.
نظر شما