ورود شستا به بورس، نظارت‌ها را بر این شرکت افزایش می‌دهد

رضوانی فر با اشاره به اینکه ورود شستا به بورس، نظارت‌ها را بر این شرکت افزایش می‌دهد، گفت: با این کار شفافیت ها بیشتر می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «محمد رضوانی فر» شب گذشته (چهارشنبه 27 فروردین) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به بررسی حضور شستا در بورس پرداخت و با اشاره به اینکه ورود شستا به بورس، نظارت‌ها را بر این شرکت افزایش می‌دهد و شفافیت‌ها بیشتر می‌شود.

 

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) با اشاره به اینکه هلدینگ چند رشته‌ای «شستا» متشکل از ۱۸۷ شرکت است، گفت:  از این تعداد ۸۲ شرکت، بورسی هستند و از نظر ارزشی بیش از ۸۱ درصد پرتفوی ما بورسی است که محاسبه ارزش پرتفوی بورسی بر مبنای قیمت تابلو و بخش غیر بورسی بر مبنای گزارشات رسمی کارشناسی است.

 

وی با بیان اینکه بر اساس آخرین محاسبات کارشناسی، ارزش خالص دارایی‌های شستا حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: با توجه به اینکه ۸ هزار میلیارد تومان سرمایه ماست ارزش هر سهم هزار و ۲۵۰ تومان می‌شود. بر اساس روال و روشی که در عرضه‌های اولیه وجود دارد بین ۶۰ تا ۷۰ درصد ارزش خالص دارایی‌ها هر سهم قیمت می‌خورد که با توجه به ظرفیت و قابلیت‌هایی که در این سهم وجود داشت و با همراهی سازمان بورس، این سهم را با ۶۹ درصد ارزش خالص به قیمت ۸۶۰ تومان عرضه کردیم.

 

رضوانی فر با بیان اینکه روز​ چهارشنبه ۸ درصد یعنی ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون سهم از سهام «شستا» عرضه شد، گفت: 2 میلیون و ۶۱ هزار نفر خریدار این سهام بودند که به هر نفر سه هزار و ۶۳۷ سهم رسید به استعداد سه میلیون و ۱۰۰ هزار تومان.

 

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) با تصریح این نکته که در حال حاضر شستا در بازار سرمایه حدود 2 میلیون و ۱۰۰ هزار سهامدار حقیقی دارد، گفت: بیش از ۹۵ شرکت در مجموعه «شستا»، رد دیونی است و ساختار چند رشته‌ای در شستا داریم و نمی‌شود همه فعالیت‌ها را در یک قالب و هلدینگ اداره کرد.

 

وی با اشاره به اینکه بخشی از دارایی‌های ما بورسی و بخشی غیر بورسی است، افزود: برای واگذاری ۱۰۰ درصدی، بورسی کردن، محدودیتی ایجاد نمی‌کند همانگونه که در ۸۷ شرکت، سهامدار اقلیت هستیم و از این تعداد، ۵۱ شرکت، بورسی است.

 

رضوانی فر با بیان اینکه فلسفه وجودی شرکت سرمایه گذاری، بهینه سازی دائم پرتفوی است، گفت: علاقه به واگذاری شرکت‌های زیر مجموعه شستا هم وجود دارد و ۳۵ درصد از عرضه‌های اولیه سال گذشته توسط شستا انجام شد و سال گذشته سه مجموعه را به صورت ۱۰۰ درصد واگذار کردیم.

 

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) درباره بودجه سال جاری سازمان تامین اجتماعی گفت: بودجه امسال سازمان تأمین اجتماعی حدود ۱۷۰ هزار میلیارد تومان است و برخی از طرح‌های عمرانی مانند ساخت درمانگاه ها، توسعه سی سی یو و آی سی یو نیاز به بودجه دارد که از محل‌های مختلف تأمین می‌شود.

 

وی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی مجموعه تعهداتی را در قبال بیمه شده‌ها و کارگران و مستمری بگیران دارد که باید انجام دهد و این منابع صرف ارائه خدمات می‌شود، گفت: منابع حاصل از عرضه اولیه سهام شستا، صرف امور جاری نمی‌شود و این منابع مال دولت نیست بلکه متعلق به سازمان تأمین اجتماعی است.

 

وی با تصریح این موضوع که در ۱۸۷ شرکت مدیریتی بیش از ۲۳۰ عضو هیأت مدیره، متعلق به اشخاص حقوقی صاحب سهم است و در مجامع سال ۹۹ هم از این موضوع، استقبال بیشتری می کنیم، گفت: علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی اینترنتی شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) مراجعه کنند./

کد خبر 916894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha