به گزارش خبرگزاری شبستان: «حسین خسروی» گفت: اعضای این کانون با همکاری فعالان مسجدی از اولین روزهای شیوع کرونا ویروس برای مقابله و پیشگیری از شیوع آن ضد عفونی کردن مسجد، معابر روستا، اماکن عمومی، درب منازل مردم و...را در دستور کار خود قرار داد و با ۳ اکیپ فعال هر روز این کار را انجام می دهد.
مدیر کانون فرهنگی هنری علی ابن ابی طالب (ع) روستای مرزی مشوکی از توابع بخش درح شهرستان سربیشه، افزود: در ورودی روستا روزانه و به صورت شیفتی توسط اعضای کانون و مردم روستا ورود و خروجی روستا کنترل و کلیه ماشینهای ورودی ضدعفونی شده و نکات بهداشتی به آنها تذکر داده می شود. همچنین از ورود افراد غیربومی به روستا جلوگیری می شود.
وی گفت: روستای مشوکی در فاصله ۲۲۰ کیلو متری با مرکز استان و ۲۰ کیلومتری کشور افغانستان قرار دارد و تنها راه درآمد مردم مرزنشین پول یارانه آنها است. اما مردم در تمامی برنامههای فرهنگی هنری و مناسبتهای ملی در سطح بخش درح پیش قدم بوده و هستند و در ولایتمداری گوش به فرمان و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) هستند.
خسروی ادامه داد: در شرایط فعلی که جامعه درگیر ویروس کرونا شده جوانان مسجدی خودجوش پا به عرصه مبارزه و پیشگیری از این مهمان ناخوانده گذاشته اند.
وی با اشاره به قربانی کردن گوسفند برای سلامتی امام زمان (عج) و دفع بلاها به خصوص کرونا ویروس گفت: در روز میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه) و با همکاری کانون فرهنگی هنری حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها قم و مشارکتهای مردمی یک گوسفند قربانی و گوشت آن بین نیازمندان روستا توزیع شد.
مدیر کانون فرهنگی هنری علی ابن ابی طالب (علیهالسلام) عشق و علاقه مردم این خطه به نظام و ولایت را بی نظیر توصیف کرد و افزود: در پی تاکید مقام معظم رهبری مدظله العالی، بر ایجاد مواسات و همدلی و کمک مومنانه به اقشار ضعیف جامعه با هماهنگی امام جماعت و ارکان مسجد، اعضای کانون اقلام بهداشتی و حمایتی را از طریق خیرین جمع آوری و در ماه مبارک رمضان در اختیار محرومین و مستضعفین قرار می دهند.
خسروی از مردم خواست تا به توصیههای مسؤلین بهداشتی و ستاد مبارزه با کرونا گوش داده و با در خانه ماندن از شیوع و گسترش این ویروس منحوس جلوگیری و کادر درمان را یاری نمایند.
وی از همکاری اعضای کانون این روستا و خرید اقلام مصرفی مردم و سالمندان خبر داد و افزود: با توجه به مرزی بودن و نبود مغازه در سطح روستا و فاصله ۶۰ کیلومتری با مرکز بخش(محل خرید) و همچنین فعال بودن بازارچه مرزی در مسیر راه که خود موجب گسترش این ویروس می شود فعالان مسجد هرچند رو یکبار لیست سفارشات مردم به همراه کارت بانکی آنها گرفته و خریدهای آنها را انجام می دهند تا از رفت و آمدهای غیر ضروری جلوگیری شود.
خسروی تاکید کرد: برنامههای فرهنگی هنری و مناسبتهای ملی و مذهبی تا اطلاع ثانوی و نابودی کامل ویروس کرونا تعطیل و از هر گونه تجمعات غیر ضروری در سطح روستا جلوگیری می شود و برنامه های کانون از طرق فضای مجازی و سایت بچههای مسجد پیگیری می شود.
منبع: روابط عمومی ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور
نظر شما