تغییر شیوه کشت سنتی به مدرن بستر تقویت تولید و اشتغال است

عبدالهی با اشاره به ظرفیت های گسترده استان در حوزه کشاورزی و باغداری، گفت: توسعه کشت از سنتی به مدرن می تواند بستر تقویت تولیدات کشاورزی و همچنین بهبود وضعیت اشتغال باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « اسد عبدالهی » امروز(27 فروردین) در بازید از  شهرک گلخانه‌ای جهاد دانشگاهی کوهدشت، بیان کرد: بهره برداری صحیح از ظرفیت های بومی برای تقویت تولید ضروری است.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان با اشاره به استعدادها و توانمندی های بومی استان در عرصه کشاورزی و باغذاری، افزود: باید از این ظرفیت ها برای تقویت تولید و اشتغال استان و همچنین بهبود شرایط اقتصادی مردم بهره گرفته شود.

 

وی با اشاره به اینکه بیشتر کشاورزی استان به صورت سنتی انجام می شود، ابراز کرد: کشت مدرن می تواند گامی برای تقویت کشاورزی در استان لرستان باشد.

 

عبدالهی با اشاره به شهرک گلخانه ای جهاد دانشگاهی شهرستان کوهدشت، خاطرنشان کرد: برای احداث این طرح اعتباری بالغ بر 15 میلیارد تومان هزینه شده است.

 

وی طرح شهرگ کلخانه ای جهاد دانشگاهی شهرستنان کوهدشت را از طرح‌های موفق استان دانست و بیان کرد: این شهرک گلخانه ای در واقع گذر از شیوه سنتی کشت به شیو مدرن است.

 

عبدالهی ادامه داد: این مجموعه در زمینی به مساحت ۶ هکتار، به شیوه‌های نوین و در سه فاز دو هکتاری طراحی و ساخته شده است.

 

وی با بیانم اینکه تاکنون فاز اول این شهرک گلخانه ای به زیر کشت رفته است، اظهار کرد: هم اکنون محصول تولیدی این شهرک گلخانه ای قابل برداشت است.

 

عبدالهی اظهار کرد: شهرک گلخانه ای شهرستان کوهدشت قابلیت کشت  و برداشت محصول در تمام فصول سال را دارد.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان در ادامه بر ضرورت توسعه کشاورزی مبتنی بر دانش در استان تاکید کرد و گفت: تکنولوژی در کشاورزی نوین دنیای امروز سهم بسزایی  دارد.

 

گفتنی است، با بهره برداری از فاز نخست شهرک گلخانه ای شهرستان کوهدشت تاکنون برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی شده است که با بهره برداری از دیگر فازهای این مجتمع ظرفیت اشتغالزایی افزایش چشمگیری خواهد داشت.

 

کد خبر 916751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha