پژوهش و مطالعه در خلاقیت افراد موثر است

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و تامین نیروی انسانی آموزش و پرورش گیلان گفت: پژوهش و مطالعه کردن یکی از عمده فعالیت هایی است که می تواند ما را به خلاقیت برساند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مجید قصاب‌زاده، معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و تامین نیروی انسانی آموزش و پرورش گیلان امروز(26 آذر) در آیین نواخته شدن زنگ پژوهش که به صورت نمادین در مدرسه آیت الله بهجت رشت برگزار شد، گفت: کلیه برنامه ها در ساختار نظام آموزشی برای جامعه هدف، ارایه می شود.

 

مجید قصاب‌زاده با تاکید بر اینکه دانش آموزان، جامعه هدف را در نظام تعلیم و تربیت تشکیل می دهند، اذعان کرد: تحقیق و پژوهش را باید در مدرسه به دانش آموز آموخت.

 

وی با بیان اینکه در وهله اول برای انجام هر کاری باید علم آن تولید شود، اظهار کرد: این تولید علم، وظیفه دانش آموزان است تا بعد مدیران، مسئولان و صنعتگران بتوانند از این تولیدات استفاده کنند.

 

قصاب زاده مرحله تولید علم را مرحله بسیار بزرگ و با اهمیتی دانست و گفت: بحث خلاقیت که در نهاد همه انسان ها است درجات مختلفی دارد، از این رو تولید علم نیز می تواند بسیار وسیع و گسترده باشد.

 

وی تصریح کرد: مطالعه کردن یکی از عمده فعالیت هایی است که می تواند به ما خلاقیت را ارزانی کند. مطالعه باعث می شود که اندیشه و تخیل در ما رشد یابد.

 

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری نیز با توجه به مسئولیت های بزرگی که بر عهده دارند اهل مطالعه، تحقیق و پژوهش هستند، گفت: گفتمان اصلی در همه محافل و مجالس باید علم پروری و اندیشه محوری، باشد.

 

قصاب زاده بیان کرد: هفته پژوهش و نواختن زنگ این هفته رسالتی است که یادآور می شود باید، این حرکت مهم فرهنگی را به دیگران نیز منتقل کنیم. با پژوهش می توانیم فاصله خود را با رشد علمی که دنیا با آن روبروست، کم می کنیم.

 

گفتنی است، همایش تجلیل از پژوهشگران و معلمان پژوهنده استان 30 آذر در دهکده ساحلی بندانزلی برگزار می شود.

  

پایان پیام/

کد خبر 91672

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha