رژه ۲۹ فروردین یادآور پیام امام (ره) و هویت اسلامی ایرانی ارتش است

امیر فولادی با اشاره به تغییر برنامه های رژه ارتش با توجه به شیوع کرونا گفت: رژه روز ارتش هر ساله یاد و خاطره پیام ارزشمند حضرت امام خمینی(ره) و هویت اسلامی و ایرانی ارتش جمهوری اسلامی ایران را تثبیت می کند،

خبرگزاری شبستان - گروه سیاسی - فرزانه تهجا: روز ۲۹ فروردین (روز ارتش) هر ساله با رژه نیروهای چهارگانه ارتش و نیروهای مسلح در سراسر کشور رنگ و بوی دوران پیروزی انقلاب را یادآوری می کند، ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره در طی ۴۰ ساله پیروزی انقلاب در تمام عرصه های دفاعی امنیتی، اجتماعی، پشتیبانی و خدمتگذاری توانسته است کارنامه درخشانی از خدمات خود را در تاریخ ایران اسلامی ثبت کند که در همین رابطه مصاحبه ای با امیر سرتیپ دوم «محمدرضا فولادی»، رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ارتش به شرح زیر ارایه می شود.

 

روز ارتش چگونه نامگذاری شد؟

روز 29 فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و حماسه آفرینی های نیروی زمینی قهرمان را به ملت بزرگ ایران تبریک می گویم. ارتش همواره فدایی ملت بوده است و امیدوارم ارتش بتواند همچنان که تاکنون در طی چهل سال گذشته وفادار به میثاق خود به امام (ره) و ولایت بوده با تمام وجود همچنان در ایفای نقش و انجام وظایف خود موفق باشد.

ارتش سرمایه ملی است و سالروز 29 فروردین که به نام روز ارتش نامگذاری شده به روزهای آغازین انقلاب اسلامی مربوط می شود و کمکی که ارتش در جهت به ثمر رساندن انقلاب و پس از آن در جهت تثبیت انقلاب و پس از آن در جهت حفظ دستاوردهای انقلاب انجام داد. به همین جهت امام (ره) در سال 58 روز بیست و نهم فروردین را به نام روز ارتش نامگذاری کردند و از ارتشیان خواستند که در این روز، ارتشتیان در شهرستان ها و استان های بزرگ کشور با ساز و برگ خود به رژه بپردازند و پشتیبانی خود را از جمهوری اسلامی و ملت ایران اعلام کنند و با این نمایش حضور خود را در راه حفاظت از کشور و مرزها نشان دهند. ملت ایران نیز برابر این پیام از ارتش استقبال کردند.

 

اهمیت رژه هر ساله ارتش را چگونه توصیف می کنید؟

رژه روز ارتش  از این جهت که هر ساله یاد و خاطره پیام ارزشمند حضرت امام خمینی(ره) و هویت اسلامی و ایرانی ارتش جمهوری اسلامی ایران را تثبیت می کند، بسیار حائز اهمیت است. ارتش از همان زمان به بهترین شکل ممکن توانست رسالت خود را انجام دهد و منصفانه ترین قضاوت و داوری را در مورد ارتش و عملکرد آن از زبان حضرت امام(ره) می شنویم که پس از 10 سال از عمر بابرکت جمهوری اسلامی ایران این قضاوت در  پیامی در 29 فروردین سال 68 یعنی قریب به چهل روز قبل از رحلت امام خمینی (ره) منتشر شد که کاملا شفاف و آشکار جایگاه ارتش را توصیف کردند و این آخرین پیام امام(ره) به ارتشیان بود که در 28 فروردین سال 68 صادر شد.

اما این که چرا 29 فروردین به نام روز ارتش نامگذاری شد در پیامی که در 28 فروردین سال 58 عنوان کردند، اعلام شده است که امیدواریم جوانان کشورمان با مراجعه به این پیام ها، نظرات امام(ره) را در مورد ارتش مطالعه نمایند.

 

آیا ارتش توانسته است رضایت رهبر معظم انقلاب را جلب کند؟

مقام معظم رهبری در مورد ارتش در آخرین حضور مبارک شان در مراسم دانش آموختگی دانشگاه افسری پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) مطالب ارزشمندی بیان کردند و به درستی نقش ارتش را در چهل سال گذشته تبیین فرمودند. اگر مردم به این سخنان مراجعه کنند، متوجه می شوند قضاوتی کاملا درست از عملکرد ارتش و مورد تایید مقام معظم رهبری صورت گرفته است و از همین جهت خداوند را شاکریم که توانستیم رضایت امام (ره) و رهبر انقلاب را در طی چهل سال گذشته کسب کنیم و از این جهت به خود می بالیم.

 

ارزیابی خود را در مورد نامگذاری سال با عنوان "جهش تولید" بفرمایید؟

وقتی به شعارهای سال های قبل نگاه می کنیم در میابیم که در هشت سال اخیر شعار سال متمرکز بر بحث اقتصاد مقاومتی، اشتغال، حمایت از کالای ایرانی رونق تولید بوده است و امسال هم به عنوان جهش تولید نامگذاری شد که جهش تولید را باید به عنوان یک حرکت تصاعدی در رونق تولید تعریف کنیم. جهش و حرکت تصاعدی در رونق تولید یعنی هر آنچه سال قبل بوده ایم، طبیعتا باید با یک حرکت تصاعدی روزافزون نسبت به آن اهتمام ورزیده و تلاش خود را بیشتر کنیم. تولید تنها به کالای اقتصادی، استخراج و فرآورده مربوط نمی شود بلکه ما نیز که یک یگان نظامی در ارتش محسوب می شویم تولیدات و خدماتی را در جهت تولید امنیت ارایه می دهیم که باید در جهت تقویت اقتدار و امنیت و بازدارندگی تلاش مضاعفی کرده و به دنبال خلق مطلوبیت در مورد فعالیت هایی که در ارتش صورت می گیرد باشیم.

 

در سال جهش تولید در سازمان حفظ آثار ارتش چه اقداماتی انجام می دهید؟

ما به دنبال آن هستیم که در جهت تولید هر آنچه که در سال قبل بوده ایم، امسال با کار جدی تر و مدیریت جهادی و تلاش بیشتر نقش موثرتری ایفا کنیم و اگر امنیت مان در طول سال های قبل در سطح منطقه در میان تمام کشورها کم نظیر و یا بی نظیر بوده است، انشاءالله بر توان و ارتقای خود بیفزاییم و آرامش و امنیت بیشتری را برای مردم عزیزمان فراهم کنیم تا بتوانند بدون هرگونه دغدغه زندگی سالم خود را ادامه دهند .ما در سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش که یک سازمان فرهنگی است، تاکید کردیم تا همکاران تلاش کنند در جهت تولیدات بیشتری درموضوع ترویج فرهنگ ایثار، شهادت، جهاد و مقاومت ارایه دهند. در سال هایی که دشمن فشار حداکثری را بر مردم ما تحمیل کرده است، باید ایستادگی  و مقاومت حداکثری را به کار ببریم. معتقدیم این مقاومت فعال با برخورداری از روحیه جهاد و شهادت طلبی رخ می دهد و برای رسیدن به هر قله ای مستلزم تحمل سختی های فراوان است که اگر می خواهیم به هدف داشتن حیات طیبه که دنیا و آخرت آباد است، برسیم باید روحیه ای مانند رزمندگان دفاع مقدس داشته باشیم که بسیار خوش درخشیدند و  آن روحیه را در نسل امروز به وجود آورده و تقویت کنیم.

این انقلاب و نظام با این روحیه ای جهادی به تمامی اهداف خود دست می یابد. در این سازمان فرهنگی برنامه های فرهنگ سازی در خصوص محصولات فرهنگی، برگزاری مراسم و آئین های فرهنگی، نمایشگاه های کتاب و سایر اقدامات در مورد یادآوری ارزش های دفاع مقدس برگزار می شود و به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت سعی داریم با حرکت صعودی و تصاعدی به یک وضعیت چند برابری در این امور دست یابیم که دست یافتن به این اهداف پاسخی مناسب در راه رسیدن به منویات رهبر معظم انقلاب و عمل به تکالیف ما است.

 

موفقیت نیروی های مسلح به خصوص ارتش را در چه چیزی می دانید؟

ادعا می کنیم نیروهای مسلح نیروهایی ولایت مدار هستند و وقتی وصیت نامه شهدای بزرگی همچون شهید صیاد شیرازی که در این روزها سالروز شهادت این شهید والامقام است را مطالعه می کنیم و یا شهدای شاخص دیگری نظیر شهید سپهبد سلیمانی که چند ماه گذشته به شهادت رسیدند می بینیم وصیتنامه های آنها خیلی پیام دارد. به طور مثال شهید صیاد شیرازی در وصیت نامه خود عظیم ترین نعمت خدا را نعمت عظیم ولایت عنوان می کند و استحکام در پیوند با ولایت را سعادت بخش و عاقبت به خیری می پندارد و یا شهید سلیمانی تاکید می کند والله والله والله مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی دلی و حقیقی ما با رهبر فرزانه انقلاب است و اگر به دنبال عاقبت به خیری هستیم، طبیعتا باید تبعیت محض از فرامین و منویات رهبر انقلاب داشته باشیم و وقتی پیامی در هر زمینه صادر می کنند آن پیام را برای خود فصل الخطاب بدانیم و در جهت اجرایی شدن فرامین ایشان نهایت تلاش و کوشش خود را به کار ببریم.

 

برای رسیدن به اهداف جهش تولید چه اقدام ویژه ای مدنظر دارید؟

امسال جهش تولید برای ما مغتنم است برای آنکه بتوانیم بر میزان مقاومت و ایستادگی بیافزاییم و پاتکی بر تک دشمن داشته باشیم که تلاش می کند تا به اقتصادما ضربه بزند و ملت ایران را به ستوه آورد تا نتوانند به آرمان های والا و مقدس خود دست یابند. ما این آموزه ها را که از لسان رهبری صادر می شود، برگرفته از روایت و آیات قرآنی و احادیث نبوی می بینیم و می دانیم که با وجود تحریم های همه جانبه دشمن که امروز به کار بسته است، باید تلاش و فعالیت همه جانبه در تمام عرصه ها داشته باشیم و با برخورداری از توانمندی داخلی با هم افزایی تمام اقشار ملت و نظامیان و استقامت و آماده باش دایمی خود را آماده کنیم تا کشوری قوی تر داشته باشیم تا بتواند در مقابل زیاده خواهی های دشمنان به راه خود ادامه دهد و آنها را با شکست مواجه کند./

کد خبر 916639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha