به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، «فاطمه خمسه» بیان کرد: در اثر این حوادث 6 هزار و 300 هکتار محصولات زراعی پاییزه و 9 هزار و 800 هکتار محصولات باغی دچار خسارت شدند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: میزان درصد خسارت محصولات کشاورزی با توجه به نوع محصول و مناطق متاثر از حوادث اخیر توسط کارشناسان این سازمان در کوتاه ترین زمان مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت .
وی عنوان کرد: بارش باران های سیل آسا و جاری شدن سیل در هفته گذشته در برخی مناطق هم حدود یک هزار و 150 میلیون ریال خسارت به بخشهای زیر بنایی شامل ابنیه فنی آب و خاک و جاده بین مزارع وارد کرده است که ارزیابی خسارت ها در بخشهای دیگر هم در دست اقدام است.
خمسه با تأکید بر نقش حمایتی بیمه محصولات کشاورزی به عنوان یکی از تمهیدات و راهکارهای جبران خسارت وارده به محصولات کشاورزی، بهره برداران را به بیمه محصولات خود برای کاهش هزینه خسارت های احتمالی تشویق کرد.
وی توضیح داد: اخذ اطلاعات دقیق هواشناسی و اطلاع رسانی جامع و به موقع به کشاورزان از طریق ارسال پیامک و تهیه گزارش های خبری و برنامههای زنده در صدا و سیما ازجمله اقدامات این سازمان قبل از وقوع حوادث و تغییرات اقلیمی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطر نشان کرد: به کارگیری مجموعهای از فنون و تکنولوژیهای نوین از قبیل اجرای دقیق سایبان و استفاده از ارقام دیرگل، سرشاخه کاری ارقام قدیمی با ارقام جدید مقاوم به سرما، استفاده از سامانه ها و تجهیزات نوین گرمایشی و مبارزه با مخاطرات، پرداخت تسهیلات برای ترغیب و مساعدت کشاورزان در استفاده از این تکنولوژیها وغیره از سیاست ها و اقدامات این سازمان به منظور کاهش مخاطرات شرایط اقلیمی در سال های اخیر است.
نظر شما