۵۶ درصد بیماران مبتلا به کرونا دراستان سمنان مردهستند

دانایی با اشاره به مثبت بودن تست تعداد ۴۷۵ بیمار کرونایی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: ۵۶ درصد از این تعداد مرد و ۴۴ درصد زن هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «نوید دانایی» در نشست خبری از طریق فضای مجازی ضمن بیان اینکه تا به امروز ۴۷۵ بیمار با آمار مثبت کرونا در حوزه مدیریت دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان شناسایی‌شده است گفت: تا به این لحظه ۳۹۱ نفر یعنی حدود ۸۲ درصد بیماران با تشخیص کرونا از بیمارستان‌های تحت مدیریت این دانشگاه مرخص شدند که با توجه به متوسط کشوری شرایط خوبی در ارائه خدمات بهداشت و درمان این شهرستان‌ها وجود دارد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با تاکید بر اینکه وضعیت شیوع کرونا در استان سمنان همچنان در مرحله هشدار قرار دارد ادامه داد: میانگین سنی افراد مبتلابه کرونا در حوزه مدیریت این دانشگاه ۵۵.۵ سال و میانگین فوت‌شدگان ۷۱ سال است که این آمارها با نرم جهانی مطابقت دارد.

 

وی هرگونه سهل‌انگاری و غفلت در مقابله با کرونا را منجر به افزایش شیوع کرونا در روزها و هفته‌های آینده دانست وافزود: مردم باید همچنان در رعایت نکات بهداشتی و ایمنی به‌صورت فردی و اجتماعی نهایت دقت و توجه را داشته باشند.

 

دانایی با اشاره به اینکه در بین اطلاعات و آمار شاید نگرانی‌هایی ایجادشده باشد که در سمنان به نسبت جمعیت تعداد موارد مثبت زیاد گزارش‌شده است اظهارداشت این به معنا نیست که تعداد مبتلایان سمنان، نسبت به سایر نقاط بیشتر است بلکه تعداد موارد مثبت بیشتری در بین بیماران کشف و منجر به رعایت قرنطینه و توصیه‌های بهداشتی شده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه این دانشگاه رتبه نخست پیگیری شرایط افراد دارای علائم بیماری کرونا، با غربالگری ۹۸ درصد جمعیت زیر پوشش خود را کسب کرد اضافه کرد: غربالگری برای قطع زنجیره انتقال ویروس کووید ۱۹ در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به دو روش خود ارزیابی در سامانه و تماس تلفنی کارشناسان مراکز بهداشت با خانوارها انجام شده است.

 

وی اذعان داشت: شهروندان می‌توانند با مراجعه به سامانه خود اظهاری سلامت به نشانه salamat.gov.ir برای ارزیابی از وضعیت جسمی خود و شناسایی افراد مشکوک به کرونا ثبت‌نام کنند و سربازان عرصه سلامت را در شکست زنجیره انتقال ویروس کرونا یاری دهند.

 

دانایی ضمن بیان اینکه باید کوشید تا چرخه انتقال ویروس قطع شود که این مهم با کنترل ارتباطات جمعی افراد قابل دست‌یابی خواهد بود، تصریح کرد: در میانه زلزله‌ای قرار داریم که تعدادی افراد مبتلابه کرونا شدند در شرایطی که بیشترین استان‌های درگیر قم و گیلان و سپس تهران و اصفهان، مازندران و گلستان بعدی‌ها بودند واضح است وقتی در مجاورت این مناطق قرار داریم طبیعتاً انتقال بیماری به سمنان اتفاق خواهد افتاد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان به اجرای مرحله دوم غربالگری در استان سمنان اشاره داشت وافزود: این مرحله از غربالگری با همکاری نیروهای بسیجی و قرارگاه‌های مردمی به منظور مقابله با شیوع کرونا در استان سمنان برگزار می‌شود.

 

وی از همکاری ۶۰۰ پایگاه بسیج و قرارگاه‌های محله‌ای با همکاری مراکز سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی استان سمنان در قالب تیم‌های مشترک در مرحله دوم غربالگری  خبردادوگفت: روزانه بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون تومان مصرفی بیمارستان‌های این دانشگاه شامل ماسک، گان و مواد شوینده که در بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد که باید گفت هزینه‌های درمان در مجموعه قابل توجه بوده است و امیدواریم با تزریق منابع بتوانیم خدمت بهتری در مجموعه استان ارائه دهیم.

 

دانایی با تاکید براینکه  در هر اپیدمی باید دید توان سیستم بهداشت و درمان برای پاسخ به نیاز مردم چقدر است ادامه داد: با زیرساخت مناسبی که طی سال‌های گذشته رخ داد به لطف خدا توان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سمنان به نحوی بود که خوشبختانه درگیر مشکلات خاص نشدیم و نشان داد سیستم بهداشت و درمان کشور چقدر در این حوزه توانست موفق عمل کند.

 

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان ضمن بیان اینکه در اوج اپیدمی با ۲۰۰ تا ۲۰۳ بیمار مبتلا حدود ۵۰۰ تخت برای بیماران کرونایی آماده شد، ابراز داشت: در این شرایط تنها بیش از ۴۰ درصد مجبور به اشغال تخت‌های آماده شد.

 

وی اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی درمانی استان سمنان را ۳۰ میلیارد ریال ذکر کردوافزود: قول هایی برای افزایش این اعتبار داده شده است که تحقق این وعده کمک بسیار مهمی به مهار بیماری کرونا و ارتقا سطح کمی و کیفی شبکه بهداشت و درمان می‌کند.

 

دانایی  به راه اندازی آزمایشگاه مرکز تشخیص ویروس کرونا در اسفند ماه ۹۸اشاره داشت وبیان کرد: پس از تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با عنایت به شرایط کنونی و شیوع بیماری کرونا ویروس در کشور و به تبع آن در استان سمنان و با توجه به اهمیت امر تشخیص و تایید سریع بیماری برای افراد مشکوک به ابتلا به این بیماری؛ آزمايشگاه تشخيصي بيماري  کورنا در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان افتتاح شد.

 

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: با راه‌اندازی این آزمایشگاه، امکان تشخیص آزمایشگاهی ویروس کرونا در استان فراهم شد و با افتتاح مرکز تشخیص ویروس کرونا ۲۰۱۹  دیگر نیازی نیست آزمایش مربوط به این بیماری به تهران ارسال شود.

کد خبر 916353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha