«مجید مشهدی» ضمن تقدیر از حضور و مشارکت همه جانبه اقشار مختلف جامعه در راستای مبارزه با ویروس کرونا در استان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک، گفت: ملت ایران اسلامی بار دیگر در حماسه ای بزرگ خوش درخشیدند و با حضور آگاهانه خود در صحنه، همدلی، وحدت و همراهی خود را با هموطنان، مسئولان نظام و ارزش های انقلابی ثابت کردند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان مرکزی با اشاره به اینکه از نخستین روزهای شیوع کرونا در استان شاهد بسیج امکانات و نیروها و مشارکت مردم بودیم افزود: مددجویان کمیته امداد نیز بیکار ننشسته اند و خواهران مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان مرکزی در یک حرکت خودجوش با دوخت ماسک پارچهای به کمک سایر اقشار جامعه شتافتند.
وی خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی مردم و کارکنان بیمارستانها به تجهیزات بهداشتی نیازمند هستند و مددجویان این نهاد کارگاههای خیاطی را تبدیل به کارگاه تولید ماسک بهداشتی و لباس بیمارستانی کردهاند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه یکی از خواهران مددجوی اراکی که با بهرهمندی از تسهیلات اشتغال کمیته امداد توانسته است کارگاه خیاطی راه اندازی و پنج نفر دیگر از مددجویان را مشغول به کار کند، ادامه داد: این بانوی اراکی با توجه به شرایط این روزهای جامعه، کاربری کارگاه خود را تغییر داده و با دیگر بانوان روزانه به طور متوسط ۲۵۰۰ عدد ماسک پارچهای تولید می کند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان مرکزی خاطر نشان کرد: بانوی دیگر نیز تحت حمایت امداد، با بهره مندی از این تسهیلات، روزانه ۶۰۰ ماسک پارچهای تولید می کند و هدفش از این کار کمک به هموطنان و کادر بهداشتی و درمانی به منظور شکست بیماری کرونا است.
مشهدی به تولید روزانه ۸۰۰ ماسک توسط کارآفرینان در روستای اسفندان کمیجان، تولید روزانه ۸۰۰ ماسک توسط کارآفرینان در شهر مهاجران و تولید روزانه ۵۰۰ تا ۷۰۰ ماسک و در حدود ۱۰۰ روپوش توسط مرکز کارآفرینی کوثر شهرستان ساوه اشاره کرد و گفت: امید است با این تلاش ها و همدلی ها شاهد ریشه کنی هر چه زودتر این بیماری باشیم.
پویش سراسری «مردم برای مردم» به منظور کمک به هموطنان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش به انعقاد تفاهم همکاری کمیته امداد با مجمع جهادگران استان اشاره کرد و گفت: در یک اقدام مشترک خیرخواهانه و در قالب پویش سراسری با نام «مردم برای مردم» بخشی از نیاز ماسک جامعه توسط این مجمع و با توان مجریان طرحهای اشتغال امداد که در حرفه خیاطی (خانگی، کارگاهی) فعالیت دارند فراهم می شود .
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در راستای انجام این پویش مواد اولیه توسط مجمع تأمین خواهد شد و در قبال تولیدات به مددجو نیز دستمزد پرداخت می شود، خاطر نشان کرد: چنانچه مددجویان مجری طرح از شهرستان اراک مناطق یک و دو آمادگی داشته باشند کارگاههای تولید ماسک راه اندازی خواهد شد.
مشهدی اضافه کرد: امید است این همدلی ها و همراهی ها در تولید ماسک و تجهیزات پزشکی و بهداشتی، در کنار رعایت موارد بهداشتی توسط مردم و ماندن در خانه سبب اتمام این بحران و سلامت جامعه شود.
نظر شما