فعالیت ۲۷۰۰ نفر از گروههای حیدریون وزارت جهاد در مقابله با کرونا در مناطق محروم

فلسفی با بیان اینکه تولید اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده برای روستاییان و کشاورزان در اولویت وزارت جهاد کشاورزی است گفت: ۲ هزار و ۷۰۰ نفر عضو گروه های حیدریون در ۴۰ پایگاه ملی و استانی کشور در مناطق محروم در مقابله با کرونا خدمت رسانی می کنند.

خبرگزاری شبستان _ گروه سیاسی _فرزانه تهجا: مقابله با شیوع ویروس کرونا در شرایط امروز کشور از الویت اقدامات تمام وزراتخانه ها، نهادها و سازمان ها است که در این میان با توجه به قرار گرفتن وزرات جهاد در خط مقدم تولید مواد غذایی و کشاورزی ، تامین سلامت این قشر از جامعه از اهمیت بالایی برخودار است که در همین زمینه گفتگویی با «پیمان فلسفی» فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی در مورد اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در مقابله با ویروس کرونا به شرح زیر ارایه می شود.

 

وزارت جهاد کشاورزی در مقابله با شیوع کرونا چه اقدامی انجام داده است؟

مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی در راستای انجام ماموریت های محوله خود و به منظور همکاری و مشارکت در مقابله با شیوع ویروس کرونا با هماهنگی هایی که با سازمان ها و ادارات و سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ به عمل آورده و همچنین با هماهنگی با ستاد ملی مبارزه با کرونا در وزارت جهاد مرحله اول رزمایش سراسری پدافند زیستی در مقابله با کرونا را روز 17 فروردین در سراسر کشور و در تمام سازمان های وزارت جهاد کشاورزی، استان ها و ساختمان های ستادی و سازمان های تابعه انجام داد.

 

روز هفدهم تمامی 32 سازمان جهاد کشاورزی و استان و 890 پایگاه بسیج مقاومت جهاد کشاورزی در سراسر کشور و سازمان های تابعه وزارت جهاد (هشت سازمان) و همچنین سه ساختمان ستادی وزارت جهاد در قالب این رزمایش فعالیت های مختلفی را انجام دادند.

 

کار ویژه وزارت جهاد در ارتباط با حفظ سلامت کارکنان توضیح دهید؟

 برای این موضوع میز خدمت در تمامی مبادی ورودی وزارتخانه قرار گرفت و وضعیت سلامت همکاران رصد شد. در حقیقت در این میز اقداماتی مانند تب سنجی، غربالگری و بررسی وضعیت سلامت همکاران انجام شد. همچنین توزیع پک های بهداشتی مانند ماسک، دستکش، مواد ضد عفونی کننده در اختیار همکاران قرار گرفت و ضد عفونی اماکن محوطه اداری، سازمان های اداری جهاد کشاورزی در تمام استان ها و شهرستان ها و پایگاه های مقاومت بسیج شکل گرفت و این اقدام با مشارکت 10 هزار بسیجی آماده خدمت در وزارت جهاد انجام شد.

 

رزمایش پدافند زیستی در ساعات حضور کارمندان چه تاثیری داشته است ؟

در هر روز کاری یک سوم از همکاران در وزارت جهاد حضور می یابند، در روز اول برپایی این رزمایش 20 هزار نفر از پرسنل وزارت جهاد تحت پوشش این رزمایش قرار گرفتند که در روزهای آینده بقیه همکاران تحت پوشش قرار می گیرند. زمان این رزمایش به مدت یک هفته است که در روز هفدهم با رمز یا علی اکبر حسین (ع) این رزمایش در کل کشور آغاز شد.

 

آیا وزارت جهاد کشاورزی در مناطق محروم کشور نیز در مقابله با ویروس کرونا اقدامی انجام داده است؟

گروه های جهادی حیدریون  وزارت جهاد کشاورزی در تمام استان ها سازماندهی شده است و در تمامی استان ها در 890 پایگاه مقاومت بسیج فعالیت می کند و از هر پایگاه سه نفر به عنوان عضو گروه حیدریون معرفی شده اند . در حال حاضر 2 هزار و 700 نفر عضو گروه های حیدریون که در 40 پایگاه ملی و استانی کشور فعال هستند در مناطق محروم در مقابله با ویروس کرونا خدمت رسانی می کنند.

 

 فعالیت گروههای حیدریون در شهرستان ها به چه طریقی انجام می شود؟

هسته های مرکزی گروه های حیدریون در استان ها فعالیت می کنند. در حقیقت 32 استان هسته مرکزی گروه های حیدریون هستند و در شهرستان ها نیز در مرکز مقاومت بسیج آن شهرستان هسته های مرکزی گروه های حیدریون تشکیل شده است.این فرصت جدیدی است که در وزارت جهاد کشاورزی از طریق مرکز مقاومت بسیج شکل گرفته است و شرایط انجام کار جهادی برای افرادی که علاقه مند به فعالیت های جهادی هستند، فراهم شده است.

 

فعالیت گروه حیدریون در مقابله با شیوع ویروس کرونا را چگونه ارزیابی می کنید؟

این گروه ها در مناطقی که دسترسی کمتری به امکانات و موارد بهداشتی دارند، فعالیت می کنند. گروه های حیدریون خدمت رسانی مستمر در استان ها و شهرستان های سیل زده و زلزله زده دارند. در ارتباط با کرونا نیز همراه با پایگاه های مقاومت بسیج در توزیع اقلام بهداشتی، ماسک، راه اندازی کارگاه های دوخت و دوز و تولید ماسک به عنوان طرح خودکفایی فعالیت می کنند.

 

در مورد روستاییان و کشاورزان چه اقداماتی در مقابله با شیوع کرونا انجام شده است؟

تولید اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده برای روستاییان و کشاورزان در اولویت کارگاه های تولیدی قرار دارد زیرا در ارتباط با شیوع این ویروس باید به گونه ای عمل کنیم که کشاورزان و روستاییان که تولیدکننده هستند و در خط مقدم تولید محسوب می شوند از گزند این ویروس در امان باشند و هر جا کشاورزان و روستاییان دچار آسیب شوند، گروه های جهادی آمادگی کمک به آنها را دارند.

کارگاه های تولید ماسک و مواد ضد عفونی کننده با کارگاه تولیدی در سطح استان ها در حال فعالیت هستند و امیدواریم بتوانیم در این کارگاه ها طرح تولید یک میلیون ماسک را برای کشاورزان محقق کنیم.

 

وزارت جهاد کشاورزی در مقابله با شیوع کرونا چه همکاری هایی با وزرات بهداشت انجام می دهد؟

رایزنی هایی با وزارت بهداشت و سازمان بسیج اصناف شکل گرفته است تا در تامین پارچه مورد نیاز برای تولید ماسک اقداماتی صورت گیرد تا بتوانیم طرح خودکفایی را محقق کنیم. در طرح خودکفایی ماسک پیش بینی شده است روزانه 150 هزار ماسک تولید شود اما هنوز به آن ظرفیت نرسیده ایم. در حال حاضر هر کارگاه قریب به 2 هزار ماسک تولید می کنند اما هنوز به دلیل آنکه پارچه مورد نیاز تامین نشده است به تولید 150 هزار ماسک روزانه نرسیده ایم.

کد خبر 914987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha