لغو مصاحبه‌های علمی پذیرفته‌شدگان منصب قضا/ ابلاغ مصوبه افزایش ضریب حقوق بازنشستگان

حفظ جان، زندگی و معیشت سلامت‌محور، لغو مصاحبه‌های علمی پذیرفته‌شدگان منصب قضا تا اطلاع ثانوی، استفاده از قضات باسابقه برای آموزش در دانشکده حقوق، ابلاغ مصوبه افزایش ضریب حقوق بازنشستگان برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، حفظ جان، زندگی و معیشت سلامت‌محور،  لغو مصاحبه‌های علمی پذیرفته‌شدگان منصب قضا تا اطلاع ثانوی، استفاده از قضات باسابقه برای آموزش در دانشکده حقوق،  ابلاغ مصوبه افزایش ضریب حقوق بازنشستگان از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در شنبه ۲۳ فروردین ماه است.

روحانی درگذشت مادر شهیدان قاسم و حمیدرضا درویش را تسلیت گفت

حجت الاسلام «حسن روحانی»، رئیس جمهوری در پیامی با تسلیت ضایعه درگذشت والده مکرمه شهیدان گرانقدر قاسم و حمیدرضا درویش، از درگاه خداوند سبحان برای ایشان رحمت واسعه الهی و همجواری با بانوی عصمت و طهارت حضرت فاطمه زهرا(س) و برای عموم بازماندگان صبر و پاداش مسألت کرد. متن پیام تسلیت حجت الاسلام حسن روحانی به این شرح است:

 انّا لله و انّا الیه راجعون

 ضایعه درگذشت والده مکرمه شهیدان گرانقدر قاسم و حمیدرضا درویش، موجب تاثر فراوان گردید.

این مادر مومنه و فداکار در سایه ایمان راسخ به ارزش های والای اسلامی و ارادت قلبی به ائمه اطهار(ع)، در دامان پاک خود فرزندانی فرهیخته، انقلابی و خدمتگزار پرورش داد که با اخلاص و سرفرازی جان خود را تقدیم سربلندی و پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی کردند و نام و یادی نیکو بر جا گذاشتند.

اینجانب با ابراز همدردی این مصیبت را صمیمانه به خانواده محترم آن فقیده سعیده تسلیت می گویم و از درگاه خداوند سبحان برای ایشان رحمت واسعه الهی و همجواری با بانوی عصمت و طهارت حضرت فاطمه زهرا(س) و برای عموم بازماندگان صبر و پاداش مسألت دارم.     

 

حفظ جان، زندگی و معیشت سلامت‌محور

«علی ربیعی»، سخنگوی دولت در یادداشتی نوشت: در استراتژی دولت در دوره شیوع کرونا، حفظ سلامت و جان مردم در اصل قرار گرفته و همراه با آن بر تأمین مایحتاج زندگی روزمره و معیشت در چارچوب سلامت بنا نهاده شده است. حفظ جان و تأمین نان برای اجتناب از مرگ و فقر کرونایی رویکرد اصلی دولت است.

این استراتژی در جلسات هیأت دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا بارها مورد تأکید قرار گرفته که در جلسات سخنگویی دولت به آن پرداخته‌ام و تصمیمات ایزولاسیون بیماران و طرح فاصله‌گذاری فیزیکی و در ادامه فاصله‌گذاری هوشمند فیزیکی نتیجه این استراتژی است.

بازگشت کار جامعه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی با این شرط که هرگاه میان سلامت و کار مردم تعارضی ایجاد شود به نفع سلامت حل خواهد شد. این روح و جان مایه بحث‌های ستاد کرونا و کارگروه‌های آن بود که به صورت طرح فاصله فیزیکی هوشمند مطرح و ابعاد جدیدتر آن اعلام خواهد شد.

این یادداشت از منظر نویسنده برای تبیین چنین سیاستی نگاشته شده است - در این مقاله قصد ندارم به دو مناقشه به هم پیوسته سال‌های اخیر از سیاسیون مخالف دولت در داخل و رسانه‌های خارج که این روزها تعارض بین جان و نان را با متهم کردن دولت علیه جان راه انداخته‌اند، بپردازم.

بدون درک صحیح از اوضاع و احوال و دمیدن در دوگانه‌های کاذب بیشتر مردم را دچار نگرانی و سردرگمی می‌کند. پاسخ همه اینها باشد برای پس از کرونا. برای رهایی از کرونا امروز بیش از هرچیز نیاز به آرامش در جامعه داریم. - در این یادداشت سعی کرده‌ام به برخی از آمار و ارقامی بپردازم که نشان می‌دهد چرا باید با استراتژی سلامت‌محور به سمت فاصله‌گذاری هوشمند حرکت کنیم، زیرا در غیراین صورت در میان مدت، توانی در اقتصاد تحریم‌زده برای حتی حفظ سیاست‌های سلامت‌محور باقی نخواهد ماند.

 

استفاده از قضات باسابقه برای آموزش در دانشکده حقوق/ رویکرد پژوهشگاه مدیریت پژوهش است

«سید حجت الله علم الهدی» در مراسم انعقاد تفاهم نامه با واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه پژوهشگاه قوه قضاییه برای رفع نیازهای دستگاه قضایی، حول محور مباحث حقوقی، فناوری اطلاعات و آمار، آرای قضایی، مدیریت و اقتصاد، جامعه‌شناسی، روانشناسی و علوم تربیتی، فلسفه و تاریخ فعالیت می‌کند، اظهار کرد: تاکید ریاست قوه قضاییه بر این بوده که نه تنها از ظرفیت پژوهشگاه بلکه از تمام ظرفیت‌های بیرون از مجموعه نیز استفاده شود.

وی همچنین با اشاره به تاریخچه تاسیس پژوهشگاه قوه قضاییه در سال ۱۳۹۱، گفت: ۶ پژوهشکده در پژوهشگاه قوه قضاییه فعال است که به حوزه‌های حقوقی محدود نیستند و فراخور نیازهای قوه قضاییه در سایر رشته‌ها نیز ورود می‌کنند.

رییس پژوهشگاه قوه قضاییه با بیان اینکه این پژوهشگاه یک نهاد علمی وابسته به نهاد حاکمیتی است، گفت: یکی از اتفاقات خوب در مجموعه این بوده که مطالعات، نیازسنجی‌ها و پژوهش‌ها، کاربردی، عملیاتی و تقاضامحور است و ما به نوعی اتاق فکر محسوب می‌شویم.

وی با اشاره به اینکه سعی داریم از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استفاده کنیم، افزود: پژوهشگاه قوه قضاییه نقش واسطه‌گری بین مراکز علمی و قوه قضاییه را ایفا می‌کند.

 

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین پژوهشگاه قوه قضاییه و واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی

تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه قوه قضاییه و واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با هدف توسعه همکاری‌ها و بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های متقابل امضا شد.

این تفاهم نامه همکاری به امضای دکتر سید حجت‌الله علم الهدی، رییس پژوهشگاه قوه قضاییه و دکتر مسعودی، رییس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

 

ابلاغ مصوبه افزایش ضریب حقوق بازنشستگان

بر اساس تصمیم هیئت وزیران در جلسه ۲۰ فروردین ۱۳۹۹،  حقوق بازنشستگان، وظیفه بگیران و مشترکان صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح در سال ۱۳۹۹، ۱۵ درصد نسبت به سال ۱۳۹۸ افزایش می‌یابد. پس از اعمال افزایش مذکور، حکم حقوق بازنشستگان متناسب با سنوات خدمت قابل قبول، از ۲۸ میلیون ریال کمتر نخواهد بود.

هم‌چنین، حداقل حقوق بازنشستگان، وظیفه بگیران و مشترکان صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح و سایر صندوق‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی به میزان ۱۸ میلیون و ۱۵۲ هزار و ۷۵۰ ریال و حداکثر حقوق آنان هفت برابر حداقل حقوق بازنشستگی تعیین می‌شود.

در اجرای ماده (۱) قانون احکام دایمی برنامه‌های توسعه کشور- مصوب ۱۳۹۵- اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی از شمول حداکثر این بند مستثنی می‌باشند.

افزون بر این، در اجرای بند‌های (الف) و (ب) تبصره (۱۲) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، موظفین و مشترکین صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح پس از اعمال ماده (۱) این آیین نامه با افزایش امتیازات گروه‌های شغلی جداول مواد (۱۰۹) و (۱۱۰) قانون مدیریت خدمات کشوری – مصوب ۱۳۸۶ – در سقف اعتبارات مندرج در بند یاد شده و سایر قوانین و مقررات مربوط با ضریب دو هزار و ۴۳۸ ریال اعمال می‌گردد. افزایش ناشی از اجرای قسمت اخیر ماده (۱) این آیین‌نامه و این ماده، حسب مورد به صورت جداگانه در حکم حقوقی ذی‌نفعان درج می‌گردد.

 

برگزاری جلسه رؤسای کمیته‌های ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا با روحانی

جلسه کمیته‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا صبح شنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری برگزار شد.


در این جلسه، آخرین گزارش ها در زمینه وضعیت شیوع بیماری ویروس کرونا از سوی روسای کمیته های مختلف  ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه شد.

 

فعالیت ۲۷۰۰ نفر از گروههای حیدریون وزارت جهاد در مقابله با کرونا در مناطق محروم

مقابله با شیوع ویروس کرونا در شرایط امروز کشور از الویت اقدامات تمام وزراتخانه ها، نهادها و سازمان ها است که در این میان با توجه به قرار گرفتن وزرات جهاد در خط مقدم تولید مواد غذایی و کشاورزی ، تامین سلامت این قشر از جامعه از اهمیت بالایی برخودار است که در همین زمینه گفتگویی با «پیمان فلسفی» فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی در مورد اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در مقابله با ویروس کرونا به شرح زیر ارایه می شود.

 

وزارت جهاد کشاورزی در مقابله با شیوع کرونا چه اقدامی انجام داده است؟

مرکز مقاومت بسیج وزارت جهاد کشاورزی در راستای انجام ماموریت های محوله خود و به منظور همکاری و مشارکت در مقابله با شیوع ویروس کرونا با هماهنگی هایی که با سازمان ها و ادارات و سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ به عمل آورده و همچنین با هماهنگی با ستاد ملی مبارزه با کرونا در وزارت جهاد مرحله اول رزمایش سراسری پدافند زیستی در مقابله با کرونا را روز 17 فروردین در سراسر کشور و در تمام سازمان های وزارت جهاد کشاورزی، استان ها و ساختمان های ستادی و سازمان های تابعه انجام داد.

 

روز هفدهم تمامی 32 سازمان جهاد کشاورزی و استان و 890 پایگاه بسیج مقاومت جهاد کشاورزی در سراسر کشور و سازمان های تابعه وزارت جهاد (هشت سازمان) و همچنین سه ساختمان ستادی وزارت جهاد در قالب این رزمایش فعالیت های مختلفی را انجام دادند.

 

کار ویژه وزارت جهاد در ارتباط با حفظ سلامت کارکنان توضیح دهید؟

 برای این موضوع میز خدمت در تمامی مبادی ورودی وزارتخانه قرار گرفت و وضعیت سلامت همکاران رصد شد. در حقیقت در این میز اقداماتی مانند تب سنجی، غربالگری و بررسی وضعیت سلامت همکاران انجام شد. همچنین توزیع پک های بهداشتی مانند ماسک، دستکش، مواد ضد عفونی کننده در اختیار همکاران قرار گرفت و ضد عفونی اماکن محوطه اداری، سازمان های اداری جهاد کشاورزی در تمام استان ها و شهرستان ها و پایگاه های مقاومت بسیج شکل گرفت و این اقدام با مشارکت 10 هزار بسیجی آماده خدمت در وزارت جهاد انجام شد./

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 914960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha