«رضا میرزاوند» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، با اشاره به فعالیتهای بشردوستانه هلالاحمر اظهار کرد: بشر دوستی و نوع دوستی در فطرت و ضمیر تمامی انسانها بهعنوان موهبتی الهی وجود دارد اما هنر آن است که بتوان بر این مهر درونی جامه عمل پوشاند و در عمل، کردار و اندیشه مردم بشردوستی و انسان دوستی محور باشد.
سفیر سخنور بشر دوستی جمعیت هلال احمر ایران افزود: امروز پرستاران، کادر درمانی و بهداشتی، امدادگران و داوطلبان هلالاحمر و تمام کسانی که در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا حضور دارند مصداق خوبی از عملی کردن انساندوستی هستند و میتوان آنها را الگویی برای بشردوستی قرار داد.
وی اضافه کرد: تبدیل موهبت بشردوستی به اقدام و عمل بشردوستانه میتواند بسیاری از مشکلات امروز جامعه را برطرف کند، چنانچه اگر با الگوگیری از مدافعان سلامت و خودتربیتی بتوانیم موهبت بشردوستی وجودی خود را عملی کنیم قطعا این باعث میشود در بحرانهای مختلف با درک گروههای مردم در کنار یکدیگر باشیم.
میرزاوند عنوان کرد: آن چیزی که میتواند ما را در خانه نگه دارد، مانع رفتن به مسافرت عیدانه شود و فاصلهگذاری اجتماعی را به طرحی تبدیل کند که بدون فشار انتظامی همه ما نکات طرح را رعایت کنیم، بشر وستی است.
وی ابراز کرد: گام دوم پس از عملی کردن انساندوستی، تابآوری جامعه خواهد بود چیزی که حلقه گم شده این روزهای ما است؛ تابآوری به این معنا است که جامعه بشردوست پتانسیل این را دارد پس از بحرانهای مختلف مثل سیل، زلزله و یا پاندومی کرونا ویروس و ... سریعتر به حالت قبل از بحران برگردد، چیزی که در زلزله غرب کشور و بهویژه سیلاب نوروزی سال ۹۸ در مردم ایران مشاهده کردیم نهایت بشردوستی است.
سفیر سخنور بشر دوستی هلال احمر ایران اذعان داشت: در زمینه آموزش و تربیت بشردوستانه بسیار میتوانیم در آموزش و پرورش بر روی کودکان کار کنیم تا تابآوری و نوعدوستی عملی را در آینده ایران بسیار بهتر و بیشتر از دوره کنونی شاهد باشیم؛ جمعیت هلالاحمر هم یکی از آن نهادهایی است که در این زمینه گام برمیدارد یعنی از وظایف ذاتی آن زنده نگهداشتن و ترویج رفتار بشردوستانه جوامع و ملتها است تا به سمت صلح پایدار میان ملتها حرکت کنیم و در راستای تسکین آلام بشریت گام برداریم.
وی بیان کرد: ایام پایانی سال و آغازین سال نو همیشه فعالترین بازه هلالاحمر بوده اما متاسفانه از سال گذشته بخش زیادی از این فعالیتها درگیر سیلاب نوروزی بود و نشر امواج مهربانی امدادگران و داوطلبان هلالاحمر ماندگار شد و تلاش کردیم در تمام لحظات حتی تا مدتها بعد از بحران در کنار مردم باشیم.
میرزاوند ادامه داد: امسال اما کرونا مهمان ناخواندهای بود که از ابتدای اسفند سال گذشته وارد کشور شد و هنوز هم جان میگیرد و غم بر دل میگذارد لذا جوانان و امدادگران هلالاحمر در راستای هدف خود، تسکین آلام بشریت، آرام نگرفتند و شروع به فعالیت کردند.
وی فعالیت ما البته از اواسط بهمن و همزمان با نشر کرونا در چین آغاز شد و اعضای هلالاحمر دورههای پیشگیری و مقابله با ویروس کووید ۱۹ را فرا گرفتند و در دهه سوم بهمن کارگاههای آموزشی پیشگیری و مقابله با کرونا در تعدادی از محلات، مساجد، دانشگاهها، ادارات و ... برگزار شد و تا زمان اعلام ممنوعیت تجمع این کارگاهها ادامه یافت.
سفیر سخنور بشر دوستی هلال احمر ایران از دیگر برنامههای هلالاحمر را تبسنجی و کنترل ورودی شهرها دانست که تا ۱۲ فروردین ادامه داشت اضافه کرد: جمعیت هلالاحمر اندیمشک نیز بهعنوان یکی از شعب پیشتاز و فعال هلالاحمر در این زمینه در ورودی پلزال و ایستگاه راهآهن فعال بود.
وی خاطر نشان کرد: پایش اهالی شهرکها، روستاها و محلات مختلف هم از فعالیتهای بشردوستان هلالاحمر، تهیه و توزیع پکیجهای بهداشتی و آموزشی ویژه نانوایان، پاکبانان و اقشار در خطر ابتلا، کارگاه دوخت ماسک ویژه شبکه بهداشت و درمان، ساخت اپلیکیشن کووید ۱۹ با همت جوانان این شعبه از دیگر فعالیتهای جوانان هلالاحمر اندیمشک بهشمار میرود.
میرزاوند مطرح کرد: بشردوستان هلالاحمر در این بحران در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند و در کنار مردم خواهند بود، کرونا ویروس با وجود تمام خطرات و مشکلات ایجاد شده اما بهانهای شد برای مهربانی تا قدر مدافعان سلامت را بیشتر بدانیم.
وی اظهار داشت: امروز نیز جمعیت هلالاحمر در حال شناسایی جامع بیماران سرطانی و صعبالعلاج است و بهزودی بستههایی ویژه این بیماران توزیع میشود، همچنین با نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان بستههای حمایت غذایی ویژه اقشار آسیبپذیر با همت داوطلبان هلالاحمر در دست تهیه است.
نظر شما