به گزارش خبرگزاری شبستان،محمد اعتصامی ، کارشناس و مدرس کتابهای دینی اظهار داشت: برگزاری این جشنواره در این سالها به صورت مستمر و کارشناسانه یک اقدام آموزشی - فرهنگی مناسب و تاثیرگذار است. در این جشنواره از یک سو کتابهای آموزشی که میتواند در دانشافزایی دانشآموزان موثر باشد، شناسایی میشود و از سوی دیگر این جشنواره مشوقی برای مولفان و ناشران کتابهای آموزشی به شمار میآید.
وی تاکید کرد: این جشنواره میتواند کتابهای آموزشی موجود در بازار کتاب را با کتابهای درسی همسو کرده و به آنها جهت و هدف مناسب بدهد.
این مدرس کتابهای دینی در ادامه عنوان داشت: در زمینه کتابهای دینی و معارف، آثار رسیده به دبیرخانه کم بوده و این جشنواره میتواند زمینهای ایجاد کند تا کتابهای آموزشی در حوزه دین و معارف نیز وارد جشنواره شوند چرا که احساس میشود در این حوزه آثار نسبت به آن چه در بازار کتابهای آموزشی موجود است کمتر در جشنواره حضور دارد.
وی اظهار داشت: اگر به برخی کتابفروشیها مراجعه کنیم، کتابهای بامحتوا و قابلتاملی پیدا میشود و جشنواره میتواند آنها را مورد ارزیابی کارشناسانه قرار داده و از آنها استفاده کند.
بنا بر گزارش ستاد خبری نهمین جشنواره کتابهای آموزشی رشد این مدرس در ادامه گفت: در برخی موارد عدم حضور کتابهای خوب باعث میشود که ما در داوریها نتوانیم اثر برتر را معرفی کنیم و این در حالی است که کتابهای آموزشی خوبی در بازار کتاب وجود دارند.
وی تعامل جشنواره با ناشران به خصوص ناشران بخش خصوصی را مهم خواند و تاکید کرد: تعامل هر چه بیشتر جشنواره با ناشران خصوصی در این زمینه میتواند راهگشا باشد.
پایان پیام/
نظر شما