به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، « حجت الاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع» در نخستین شب از آغاز طرح پویش استغاثه جهانی در طلب منجی بشریت که شامگاه 20 فروردین مصادف با شب نیمه شعبان برگزار شد گفت: بشری که درغفلت ناز و نعمت همواره کمتر به یاد امام مهدی(عج) می افتاد، در سال جاری با توجه به شیوع بیماری جهانی کرونا ویروس با تمام وجود خواستار ظهور منجی بشریت است.
دبیرنهضت جهانی نهج البلاغه خوانی با اشاره به اهمیت پویش استغاثه منجی بشریت، افزود: آیا واقعا خودمان به استغاثه قلبی، زبانی و عملی رسیده ایم تا در این پویش جهانی از صمیم قلب ظهور امام عصر(عج) را طلب کنیم.
وی با بیان اینکه همواره باید مراقب بود که مشغولیت های ظاهری، رقابت های تبلیغاتی و ... ما را در عصر انتظار گمراه نکند، مطرح کرد: اضطرار به معنای بیچارگی است. اینکه انسان به درجه ای از فهم برسد که هیچ چاره ای جز ظهور امام عصر(عج) نیست.
این استاد حوزه توضیح داد: چاره چه زمانی به کار می رود؟ وقتی فردی در بن بست افتاده است و مطمئن شده که دیگر چاره ای نیست. تا زمانی که باور نکنید که هیچ چاره ای جز ظهور امام عصر(ع) است معنای اضطرار را درک نکرده اید.
وی با اشاره به اینکه ما مضطر نیستیم عنوان کرد: اگر معنای حقیقی اضطرار را درک کنیم به معنای این است که در مجموع دارایی هایمان باید متوجه امام زمان (عج) باشیم.
حجت الاسلام مهدوی ارفع با بیان اینکه خدا وعده داده است که زمان ظهور امام زمان(عج) در سایه استغاثه می رسد بیان کرد: اگر قرار باشد که انسان بی قرار چیزی باشد چه چیزی بهتر از امام زمان(عج) است.
فهم شأن حقیقی انسان جای خالی امام عصر(عج) را قابل درک می کند
دبیرجهانی نهضت نهج البلاغه خوانی بیان کرد: فهم شأن و جایگاه حقیقی انسان درک جای خالی و نبود امام زمان را نشان می دهد؛ آگاهی به حیات طیبه ای که خدا برایمان رقم زده معنای منتظر بودن را برایمان قابل درک می کند.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه یادگیری این مطلب که خداوند حیات طیبه ای برای انسان ها در نظر گرفته است توضیح داد: باور به این مهم که هدف از خلقت و آفرینش انسان رسیدن به یک حیات طیبه ای ضرورت ظهور امام عصر(عج) را برای ما بیش از پیش قابل درک می کند.
وی با طرح این پرسش که باید ببینیم وقتی امام زمان ظهور کند چه اتفاقی برای زندگی ما می افتد مطرح کرد: خطبه 151 نهج البلاغه قابل تأمل است آنجا که می فرمایند: گروهی چونان شمشیرها صیقل می خورند در گوش هایشان تفسیر قرآن می دمند این روزگاری است که فکر می کنیم یا امیدواریم دوران ما باشد. اینکه ذیل یک حکومت اسلامی نازنین خودشان را برای ظهور امام عصر(عج) آماده می کنند و یک مجموعه قدر قدرت، آبدیده و زورآزمایی شده که از هیچ تلخی سر سوزن ناراحت نمی شد زمینه ظهور امام عصر(عج) را فراهم می کنند.
این استاد حوزه افزود: روزی که تمام ملت های دربند این مدرنیته و این فرهنگ دنیاطلبی آزاد می شوند. امیرالمومنین(ع) می فرمایند در همین دنیا سهمی از بهشتی که وعده داده شده است رقم می خورد؛ اگر کسی در این وادی ورود کرد و در عالم بقیه الهی ثبت کرد، بقیه الله برای شما بهترین چیز است اگر ایمان داشته باشید و بدانید که استغاثه محصول معرفت و عمل است.
حجت الاسلام مهدوی ارفع با بیان اینکه تنها راهی که مانده است، از درون آغاز می شود، اینکه خود را مکلّف به ظهور امام عصر(عج) کنید عنوان کرد: دنیای امروز وارونه شده است و شاهد هستیم که کسانی که شده اند آقای مردم جهان و در سازمان های بین المللی ادعای خیرخواهی مردم می کنند.
دبیرنهضت جهانی نهج البلاغه خوانی مطرح کرد: امیرالمومنین(ع) در حکمت 209 می فرمایند: دنیا پس از سرکشی به ما روی می کند، مانند شتر تند بدخوی که به بچه خود مهربان می شود. آنچنان که امام(ره) فرمود: شاید اینکه در زمان تولد پیامبر(ص) تنها 14 ستون از ستون های کاخ ها ریخت، تجسم همین 14 قرن گذشته از ظهور اسلام باشد.
حجت الاسلام مهدوی ارفع خاطرنشان کرد: همه انتظار در واژه امید در سایه باور، تلاش و عمل خلاصه می شود؛ بزرگترین گناهمان این بود که از اهل بیت(ع) روی گرداندیم و متوجه دیگران شدیم آن هم به اندازه چهارده قرن. پویش اشتغاثه جهانی در طلب موعود جهانی فرصتی است برای توجه دوباره به وجود مطهر امام عصر(عج).
نظر شما