تلاش برای بدنام کردن مساجد سریلانکا با سوءاستفاده از بحران کرونا

چالش جدیدی که مسلمانان سریلانکا با آن مواجه شده‌اند سوءاستفاده برخی از گروه‌ها از بحران کرونا برای بدنام کردن مساجد در این کشور است.

خبرگزاری شبستان،گروه مسجد و کانون های مساجد به نقل از «خبرگزاری فرانسه»، مسلمانان در سریلانکا که مدت هاست هدف اقدامات سرکوبگرانه قرار دارند حالا در حالی که مجبورند مانند مردم در سایر نقاط جهان با ویروس کرونا دست و پنجه نرم کنند با چالش های دیگری هم در همین زمینه مواجه شده اند.

 

از جمله این چالش ها می توان به متهم کردن مسلمانان به پخش ویروس کرونا در سریلانکا اشاره کرد که ادعایی بیش نیست.

 

چندی پیش مطلبی بر روی صفحه فیس بوک و دیگر وب سایت های جدید سریلانکایی به اشتراک گذاشته شد که ادعا می کرد مسلمانان در یک مسجد جمع شده اند و وقتی مقامات سریلانکایی قصد داشتند به آنها بگویند که این کارشان نقض محدودیت های مربوط به کرونا است به خشونت متوسل شده اند.

 

این در حالی است که این ادعا کاملا نادرست بود چرا که به گفته پلیس و مقامات بهداشت عمومی از این افراد خواسته شده بود تا برای انجام دادن آزمایش کرونا در این مسجد جمع شوند.

 

این پست که مسلمانان را متهم به شرکت در نمازهای جماعت مساجد با نقض قوانین اعمال شده برای مقابله با کرونا می کرد در یکی از گروه هایی که 71 هزار دنبال کننده داشت به اشتراک گذاشته شد.

 

همچنین بر اساس گزارش های دریافت شده این پست به طور کلی 9300 مرتبه در گروهای مختلف و فیس بوک به اشتراک گذاشته شده است.

 

در این پست نوشته شده است: در زمانی که منع رفت و آمد ملی برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در سریلانکا اعمال شده است ، یکی از مساجد «برووالا» مردم را دور هم جمع کرده است.آقای رئیس جمهور،لطفا این افراد که به دستورات احترام نمی گذارند را مجازات کنید چرا که آنها زندگی همه شهروندان کشور را به خطر می اندازند.

 

این اتهام زنی ها در حالی است که مسلمانان با مشکل دیگری که سوزانده شدن اجساد عزیزانشان که مبتلا به کرونا می شوند نیز مواجه هستند.

 

 وزارت بهداشت سریلانكا اخیرا دستورالعمل های جدیدی مربوط به  ویروس «کوید 19» صادر كرد و در آن روش استاندارد در مورد اجساد کرونایی را سوزاندن آنها دانست .

 

این دستور العمل ها مغایر با دستورالعمل قبلی بود که امکان تدفین مسلمانان به طور سنتی را فراهم می کرد.

 

سازمان عفو بین الملل از مقامات سریلانکا درخواست کرده است تا سوزاندن اجباری اجساد را متوقف کنند و اطمینان بدهند که به مناسک مذهبی در راستای قوانین بین المللی احترام می گذارند.

 

مسلمانان حدود 10 درصد از جمعیت 21 میلیونی سریلانکا را تشکیل می دهند اما رابطه آنها با اکثریت بودایی این کشور در سال های پس از پایان جنگ داخلی در سال 2009 میلادی رو به وخامت گذاشت.

 

در این جنگ بودایی های تندرو حملات ظالمانه ای علیه مسلمانان و مکان های عبادی آنها در سریلانکا انجام دادند.

کد خبر 914258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha