قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا محور اصلی فعالیت های فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی

مدیرکل تجاری‌سازی و پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: ۹ طرح فناورانه در راستای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آماده تجاری سازی و ورود به بازار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان: مهندس سیدمحمدجواد صدری مهر با اشاره به اقدامات معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: از 20 اسفندماه کمیته ارزیابی فناوری جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در پارک دانشگاه آزاد اسلامی کار خود را آغاز کرد و تا امروز 15 جلسه کاری به صورت ویدئوکنفرانس و با حضور دکتر طهرانچی و دکتر دهقانی فیروزآبادی برگزار شده است.

مدیرکل تجاری‌سازی و پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در این جلسات بیش از 150 طرح از مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی واحدها برای مقابله با شیوع ویروس کرونا مورد بررسی قرار گرفت که 9 طرح در نهایت انتخاب شد.

وی با بیان اینکه حمایت مالی لازم از 9 طرح نهایی برای تجاری‌سازی صورت گرفته است، گفت: نمونه اولیه این طرح‌ها ساخته شده و آماده است تا با تولید انبوه و تجاری‌سازی در چرخه تاثیرگذاری قرار گیرد.

وی افزود: از جمله این طرح‌ها کیت تشخیص کرونا است که یکی از 8 کیت مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور است. همچنین تولید جعبه‌های ضدعفونی کننده برای قطع زنجیره انتقال ویروس توسط اسکناس یکی دیگر از این طرحهاست که دو بانک بزرگ کشور در این زمینه وارد قرارداد با دانشگاه آزاد اسلامی شده اند.

وی خاطرنشان کرد: این جعبه‌های ضدعفونی می‌توانند اسکناس‌ها را ضدعفونی کرده و از شیوع ویروس کرونا توسط اسکناس‌های در دست مردم جلوگیری کند.

وی با بیان اینکه سنسورهای تشخیص ویروس در مکان‌های عمومی یکی دیگر از طرح های فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا است، گفت: این سنسورها می توانند تجمع ویروس در مکانهای عمومی را تشخیص داده و جهت انجام ضدعفونی بموقع و موثر اطلاع رسانی کند.

وی افزود: تولید مواد آنتی ویروس با پایه آب و با ماندگاری 40 روز از دیگر طرح‌های فناوری دانشگاه است. همینطور تولید قطعات وارداتی سیستم های اتوکلاو نیز طرح دیگری است که در پارک اجرا شده است. دیگر طرحی که مراحل مجوزهای خود را طی می کند اسپری است که بر روی گلو و بینی قرار می گیرد و بجای ماسک های متداول عمل خواهد کرد.

وی با تأکید بر اینکه طرح‌های فناوری برای مقابله با ویروس کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی با وسواس زیادی انتخاب شده است، گفت: بودجه لازم به منظور تجاری‌سازی و عملیاتی شدن این طرح‌ها اختصاص داده شده تا در آینده نزدیک بتواند به درمان و مقابله با شیوع ویروس کرونا کمک کند.

صدری مهر با بیان این مطلب که جلسات ارزیابی بصورت مستمر با حضور ریاست دانشگاه و معاون فناوری دانشگاه در حال انجام است، اظهار امیدواری کرد تا تعداد این طرح ها افزایش یابد و علاوه بر مصرف داخلی بتوانیم بازارهای بین‌المللی را نیز تحت تاثیر قرار دهیم.

کد خبر 914145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha