به گزارش خبرگزاری شبستان ازمشهد، مریم مجتهدزاده، مشاور رئیس جمهور در امور بانوان روز گذشته (24 آذر) در دومین روز از سومین گردهمایی مشاوران امور بانوان وزارت راه و شهرسازی و سازمان های تابعه که در سالن همایشهای فرودگاه بینالمللی هاشمینژاد مشهد برگزار شد، سیاست های دولت در بخش های تعاونی و کارآفرینی و ایجاد توازن بین مسوولیت های اجتماعی و خانوادگی بانوان را تشریح کرد و گفت: دولت دهم در تلاش است کاری برای افزایش همزمان بازدهی اقتصادی خانواده ها و رشد جامعه انجام دهد.
شناسایی 290 شغل خانگی در کشور
رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان شناسایی 290 شغل خانگی در کشور، افزود: مسئولیت مشاغل خانگی برعهده مشاوران امور بانوان است و برهمین اساس شعبات مشاغل خانگی در دفاتر استان های اموربانوان ریاست جمهوری فعالیت خود را آغاز کرده اند که البته این حوزه مستلزم توجه بیشتر است.
مجتهدزاده در ارتباط با مشاغل زنان گفت: دولت در راه اجرایی مشاغل خانگی بودجهای کلان را اختصاص داده است که براساس برنامهریزیهای صورت گرفته در حوزه مشاغل خانگی در حدود 700 هزار شغل خانگی ایجاد شود.
مشاور رئیسجمهور در ادامه به نگاه موجود در ارتباط با مشاغل خانگی در کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه در ارتباط با مشاغل خانگی این گونه برداشت میشود که مشاغل خانگی همان کارهایی است که در خانه توسط یک زن برای اداره امور خانه انجام میشود و در این راه شغلی خانگی در حوزه صنعت نمیتوان اجرایی کرد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر در کشورهای اروپایی و حتی کشور مانند چین بخش قابل توجهای از امور اقتصادی کشور توسط کارها و مشاغل خانگی اداره میشود.
مجتهد زاده در ارتباط با اقدامات انجام شده در سایر حوزهها اظهار داشت: در بودجه سال 91 مقرر شده است که برای نخستین بار در کشور و با اهتمام دستگاهها اقداماتی در حوزه عفاف و حجاب اجرایی شود.
وی ادامه داد: همچنین در این راه از وزارت علوم خواسته شده است که نسبت به ایجاد رشتهای در حوزه مد و لباس اسلامی در سال 91 اقداماتی را انجام دهد.
وی درادامه با اشاره انجام گفتگوی مستمر با رئیس جمهور و وزرای اقتصاد و کار در رابطه با بیمه زنان خانه دار، گفت: تلاش می کنیم تا هرچه سریع تر این بحث ها با خروجی مثبت برای زنانه خانه دار به نتیجه برسد.
پیگیری 2 وزیر پیگیر برای اجرایی شدن مصوبه بیمه زنان خانهدار
وی دردامه از پیگیری 2 وزیر پیگیر برای اجرایی شدن مصوبه بیمه زنان خانهدار خبرداد و گفت: با وزیر اقتصاد و کار صحبتهایی برای پیگیری اجراییشدن بیمه زنان خانهدار شده است.
مجتهدزاده با بیان اینکه بیمه زنان خانهدار در سال 81 به تصویب رسید،با اشاره به اینکه رئیسجمهور نیز تاکیداتی برای اجراییشدن این امر تاکنون داشتهاند، افزود: بر اساس این مصوبه مقرر شده بود که هر سال یک میلیون نفر زن زیر پوشش بیمه زنان خانهدار قرار بگیرند.
دبیر ستاد ملی زن و خانواده در ادامه هدف راهبردی فعالیت مشاوران بانوان در سازمان ها و ادارات را تشکیل، تحکیم و تعلیم به خانواده ها عنوان کرد و افزود: این هدف باید نظام مند و با ضوابط مشخص دنبال شود.
مجتهدزاده مطرح شدن نخستین مباحث جدی درباره خانواده را در دولت نهم دانست و گفت: از آن زمان بحث ها و گفتگوهای موثری در زمینه تزلزل خانواده ها صورت گرفته است که در راستای پیگیری هرچه قوی تر اهداف مرتبط با این موضوع، جایگاه مشاور امور بانوان و خانواده در سطح وزرا تثبیت شده و اکنون هم در حال برنامه ریزی، تثبیت و ایجاد زیرساخت مشاوران امور بانوان برای فرمانداران هستیم.
پایان پیام/
نظر شما