حبیبالله مسعودی فرید، مدیرکل دفتر آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با خبرنگار شبستان در گیلان، اظهار کرد: همه مسئولان با محوریت شهرداریها باید تمام تلاش خود را برای ریشه کنی معضل کودکان خیابانی انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین آمار کودکان خیابانی در کلان شهرها وجود دارد، تصریح کرد: در سال گذشته، بیش از 6 هزار کودک خیابانی در سراسر کشور پذیرش و ساماندهی شدهاند.
مدیرکل دفتر آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی، با بیان اینکه 37 مرکز ویژه کودکان خیابانی در سراسر کشور وجود دارد، تاکید کرد: این مراکز خدمات اولیه را برای این افراد انجام میدهند که محوریت بازگشت به خانواده است.
مسعودی فرید، با اشاره به وجود مراکز گذری برای کودکان خیابانی، خاطرنشان کرد: این مراکز باید در مکانهایی که این افراد بیشتر حضور دارند فعال باشد.
مشکلات خانوادگی، علت اصلی فرار فرزندان است
وی با اشاره به اینکه دو علت «فرار از» و «فرار به» به فرار فرزندان از منازل منتهی میشود، بیان کرد: این فرارها به دلیل شرایط بد خانوادگی و برای رسیدن به محیطی بهتر از خانواده است.
مدیرکل دفتر آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی، با بیان اینکه بیش از مشکلات و شرایط بد خانوادگی بیش از 90 درصد از فرار فرزندان از خانواده را رقم میزند، گفت: 30 خانه سلامت برای مشکل فرار فرزندان در سراسر کشور ایجاد شده است.
مسعودی فرید با بیان اینکه موضع بهزیستی در قبال فرار فرزندان، خانواده محور است، اذعان کرد: در سال گذشته، یک هزار نفر فرار از منزل مورد پذیرش و ساماندهی قرار گرفتهاند.
پایان پیام/
نظر شما