تشکیل ۶۰ قرارگاه پدافند زیستی در پایگاههای بسیج کشور/شرایط وام برای چهار میلیون خانوار به زودی اعلام می‌شود

اعلام شرایط وام برای چهار میلیون خانوار، تماس تلفنی فرمانده کل ارتش با علی لاریجانی، تشکیل ۶۰ قرارگاه پدافند زیستی در پایگاههای بسیج کشور، ایجاد نظام نظارتی بر اجرای دستورالعمل‌های طرح فاصله گذاری هوشمند برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، اعلام شرایط وام برای چهار میلیون خانوار،  تماس تلفنی فرمانده کل ارتش با علی لاریجانی، تشکیل ۶۰ قرارگاه پدافند زیستی در پایگاههای بسیج کشور، ایجاد نظام نظارتی بر اجرای دستورالعمل‌های طرح فاصله گذاری هوشمند از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در دوشنبه ۱۸ فروردین ماه است.

شرایط وام برای چهار میلیون خانوار به زودی اعلام می‌شود

حجت الاسلام «حسن روحانی» در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت اظهار داشت: سه میلیون خانوار محروم تحت فشار هستند که برای آنها در چهار نوبت بسته حمایتی از ۲۰۰ هزارتومان تا ۶۰۰ هزارتومان مدنظر قرار دادیم که مرحله اول پرداخت شده است و مرحله دوم تا پایان فروردین پرداخت خواهد شد و دوماه بعد هم به همان صورت در ماه‌های بعد در اردیبهشت و خرداد پرداخت خواهد شد.  


وی ادامه داد: علاوه بر این رقمی را به عنوان وام یک میلیون تا ۲ میلیون برای ۴ میلیون تومان خانواده‌ای که جزو اقشار کم درآمد هستند قرار دادیم که نرخ آن ۴ درصد است که به زودی شرایط آن اعلام می‌شود.


رییس جمهوری اضافه کرد: امروز همچنین ۷۵ هزار میلیاردتومان وام و تسهیلاتی که برای این ایام مدنظر قرار دادیم، مورد بررسی قرار گرفت. ۱۰ رسته هستند که در این ایام تحت فشار شدید قرار گرفتند و بعضی‌ها  کسب و کارشان متوقف بوده و بعضی‌ها درآمدشان پایین بوده است. این رسته‌های مختلف کارگاه‌های کوچک و متوسط هستند و بعضی‌ها بنگاه کار یک نفره و چندنفره هستند بعضی‌ها ۵۰ نفر به بالا هستند.


 روحانی گفت: تقریبا اشتغال سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر وابسته به این گونه موارد است که زندگی این افراد تحت فشار قرار گرفته است و ما در اینجا تصویب کردیم که برای همه این‌ها رقمی را مدنظر قرار دهیم و برای هر بنگاهی مشخص شده است و اعلام خواهد شد که چه مقدار به آنها پرداخت می‌شود.

 

تحقق جهش تولید تحریم‌های اقتصادی دشمن را بی‌اثر خواهد کرد

امیر دریادار دوم عرشه «مصطفی تاج‌الدین» در جلسه تحقق شعار سال ۹۹ که با هدف برنامه‌ریزی جامع یگان‌های مختلف منطقه سوم نیروی دریایی ارتش برگزار شد، گفت: رونق تولید مستلزم جهش آن است که در مقابله با جبهه تحریم‌های اقتصادی دشمن با برنامه مدون می‌توان جلوی آن ایستاد و شور و شوق خاصی را در راستای پویایی به جامعه بازگرداند.

او شعار جهش تولید را تدبیر هوشمندانه رهبر معظم انقلاب دانست و افزود: در امتداد پیروی از منویات فرماندهی معظم کل قوا می‌توان با رویکرد جدید نیاز‌های معیشتی جامعه را حل و به روز‌های بهتر امیدوار بود.

فرمانده منطقه سوم نیروی دریایی ارتش ضمن تشکر از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر تمام همکاران و خانواده‌هایی که درخط مقدم مبارزه با ویروس کرونا جانفشانی کردند، قدردانی کرد.

 

تماس تلفنی فرمانده کل ارتش با علی لاریجانی

فرمانده کل ارتش در تماس تلفنی با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن جویا شدن آخرین وضعیت سلامتی و درمان او، بهبودی وی را از خدای بزرگ مسئلت کرد.

امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش در این تماس تلفنی برای رئیس مجلس و همه بیماران مبتلا به کرونا بهبودی کامل و عاجل را از خداوند متعال مسئلت و اظهار امیدواری کرد: به اذن خدای بزرگ و با همت و همدلی و همراهی مردم عزیز و شریفمان، کرونا را شکست خواهیم داد.

 

طنین بانگ «یا مهدی ادرکنی» در سراسر کشور همزمان با شب نیمه شعبان

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه ای از استغاثه و قرائت خانوادگی زیارت آل یاسین و دعای فرج و طنین بانگ 'یا مهدی ادرکنی' در سراسر کشور همزمان با شب نیمه شعبان خبر داد. متن اطلاعیه فراخوان و دعوت سراسری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:

«بســـم‌الله الرحــمن الــرحیــم»

بَقیّهُ‌الله خَیرٌ لَکُم اِن کُنتُم مُؤمنین (آیه 86 سوره هود)

شب نیمه شعبان یادآور میلاد موفورالسرور آخرین حجت الهی، منجی عالم بشریت، حضرت بقیه‌ الله ‌الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و با فضیلت‌ترین شب پس از لیله‌القدر و از اهمیت و قداست ویژه‌ای برخوردار و دارای فضیلتی بس عظیم است، شب تقرب به خدا و استجابت دعا و فرصت معنوی مناسب و ارزشمندی برای راز و نیاز با خالق هستی و نزدیکی هر چه بهتر و بیشتر به معبود و کسب برکات الهی می‌باشد، همانا در این شب خداوند قادر متعال به ذات اقدس خود جل و علا سوگند خورده است هرکسی را به او پناه برده و درخواست کند از رحمت خود محروم نفرماید و دست نیازمندی را رد نکند مگر آنکه گناهی درخواست کرده باشد؛ بنابراین از آحاد امت اسلامی بخصوص مردم شریف و متدین ایران استدعا دارد فرصت گرانبهای شب نیمه شعبان و بازبودن ابواب رحمت الهی بر روی بندگان را مغتنم شمرده، با استغاثه به درگاه حق تعالی، تعجیل در فرج مولا و مقتدای عالم هستی را طلب کرده و برای رفع ابتلای اغلب کشورها و جوامع بشری به بلای بیماری خطرناک ناشی از شیوع ویروس منحوس کرونا به حضرت ولی‌الله الاعظم، مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به‌عنوان عین‌الله ناظره و وسیله تقرب الی الله متوسل شوند با این امید که به برکت استغاثه و نجوای جمعی، رحمت واسعه الهی شامل همگان شده و به یاری خداوند با شکست کرونا و رفع این بلا، نگرانی‌ها برطرف شود ضمن اینکه با در نظر گرفتن ممنوعیت تجمعات و تعطیلی اماکن مذهبی، ابراز شادمانی و نشاط به یمن عید بزرگ خجسته میلاد مهرسپهر سروری، حجت ابن الحسن العسکری (علیه السلام) متناسب با شرایط کنونی از جمله نصب پرچم در سر در منازل، چراغانی و تزئین واحدهای مجاز به فعالیت اولویت و اهمیت خاصی دارد که ان‌شالله منتظران واقعی مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به وظیفه خود عمل خواهند نمود لذا در همین رابطه از همگان برای قرائت زیارت آل یاسین و دعای فرج «الهی عظم البلا...» همزمان با پخش زنده ساعت 20:45 شامگاه چهارشنبه بیستم فروردین مصادف با شب نیمه شعبان از مسجد مقدس جمکران و حرم ملکوتی ثامن الحجج حضرت اباالحسن علی ابن موسی الرضا (علیه آلاف التحیه و الثناء) در منازل و جمع با صفای خانوادگی و سپس رأس ساعت 21:00 طنین شعار «یا مهدی ادرکنی» و «یا حجت ابن الحسن عجّل علی ظهورک» در فضای عطرآگین اقصی نقاط میهن اسلامی از فراز بامهای منازل، پنجره‌ها و بالکن‌های مجتمع‌های مسکونی و مأذنه‌های مساجد و دیگر اماکن مذهبی توأم با نورافشانی دعوت به عمل آید.

 

اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی حداقل ۲۰ تا ۳۰ روز دیگر ادامه داشته باشد

«حسین رضازاده» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به طرح فاصله گذاری اجتماعی گفت: طرح فاصله گذاری اجتماعی طرح خوب و مفیدی بود که دولت آن را در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اجرایی کرد و ما معتقدیم باید این طرح حداقل 20 الی 30 روز دیگر ادامه داشته باشد تا ما به ثباتی در بحث مهار ویروس کرونا برسیم.

 

عضو هیئت رییسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: طبق نظر کارشناسان و مسئولان وزارت بهداشت در حال حاضر باید این طرح با همان قدرت اولیه ادامه داشته باشد تا بتوانیم وارد مرحله کنترل بیماری شویم.

 

وی با اشاره به همکاری خوب مردم با اجرای این طرح گفت: قطعا اگر این طرح از سوی دولت ادامه دار باشد مردم نیز همکاری شان را ادامه خواهند داد. تعطیلی مدارس و دانشگاه ها اقدام خوبی بود که از سوی دولت انجام شد اما ما معتقدیم برخی مشاغل نیز همچنان باید تعطیل باشند تا از ازدحام و تجمعی که باعث شیوع این ویروس می شود، جلوگیری شود.

 

 

اختصاص ۱۰ هزار تخت نقاهتگاهی برای بیماران کرونایی/ تولید ۱۵۰ هزار لیتر مواد ضد عفونی کننده

امیر سرتیپ «امیر حاتمی» در حاشیه نمایشگاه دستاورد‌های شرکت‌های دانش بنیان در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان کرونا، اظهارداشت: نیرو‌های مسلح همچون سایر اجزای کشور در موضوع مقابله با بیماری کرونا احساس وظیفه داشتند و در چند حوزه کار‌های مختلفی انجام دادند.

سرتیپ حاتمی گفت: به کارگیری امکانات درمانی نیرو‌های مسلح یکی از این مواردی بود که در آن می‌توان به اختصاص ۴ هزار تخت بیمارستانی نیرو‌های مسلح برای بیماران کرونایی اشاره کرد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح افزود: در روز‌هایی تا ۲ هزار بیمار پذیرش می‌شد، اما اکنون این تعداد به هزار نفر تقلیل یافته و حالا حدود ۳ هزار تخت خالی داریم.

امیر حاتمی همچنین گفت: با توجه به سیاست‌های وزارت بهداشت برای ایجاد نقاهتگاه‌ها ویژه استراحت بیماران بعد از بیمارستان نیز اقدام جدی انجام شده که در مجموع ارتش، وزارت دفاع، سپاه و در کل نیرو‌های مسلح بیش از ۱۰ هزار تخت آماده و اختصاص داده شده است که البته با توجه به روند کنترل بیماری، تعداد کمی از آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی تولید محصولات مورد نیاز را از دیگر حوزه‌های کاری نیرو‌های مسلح دانست و افزود: با توجه به ظرفیت‌های صنایع دفاع، تولید ماسک n ۹۵ در دستور کار قرار گرفت و بلافاصله پس از مشاهده نخستین موارد کرونا در کشور تولید مواد ضد عفونی کننده دست و محیط از روزانه ۲۰ هزار لیتر شروع شد که امروز بالغ بر ۱۵۰ هزار لیتر رسیده که این مواد به بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و شهرداری‌ها و مراکز ذیربط تحویل داده می‌شود.

 

تشکیل ۶۰ قرارگاه پدافند زیستی در پایگاههای بسیج کشور

سردار «محمد حسین سپهر» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد اقدامات بسیج مستضعفین در مناطق محروم و سیل زده پس از شیوع کرونا گفت: هم اکنون در مناطق سیل زده و زلزله زده بسیج مستضعفین در حال خدمت رسانی است، در مناطق محروم ضمن آنکه خدمات درمانی، بهداشتی و پیشگیری ارایه می شود، توزیع اقلام بهداشتی در مقابله با شیوع ویروس کرونا نیز ارایه می شود. همچنین توزیع خوراک، پوشاک و نیازمندی های ضروری مردم محروم و آسیب دیده در دستور کار قرار داشته است و منابعی از سپاه و بسیج برای تامین این اقلام اختصاص داده شده است.

 

جانشین سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: مشکلاتی که مردم در مناطق محروم با آن مواجه هستند مانند رسیدگی های درمانی، دارو و اقلام مورد نیاز، پزشک و نیازمندی های تغذیه ای و معیشتی است که از طریق گروه های جهادی با قوت و قدرت ارایه می شود.

 

سردار سپهر در مورد آمار ارسال اقلام بهداشتی و مورد نیاز برای مناطق محروم و سیل زده اظهار کرد: بسیج مستضعفین دارای رده های متعدد در تولید، ارایه خدمات بهداشتی، معیشتی است که اگر بخواهیم آمار دقیقی از آن ارایه دهیم، بسیار قابل توجه است؛ به طور مثال در فاصله 10 روزه بسیج مستضعفین توانست 15 میلیون ماسک تولید کند و ده ها هزار از کارگاه های شخصی و صنعتی و همچنین تولیدکنندگان پارچه و لباس به وسیله بسیج اصناف و کارخانجات مشغول تولید ماسک و توزیع و پخش آن در محلات و پایگاه ها هستند.

 

ایجاد نظام نظارتی بر اجرای دستورالعمل‌های طرح فاصله گذاری هوشمند

«حمیدرضا جمشیدی» شب گذشته (یکشنبه 17 فروردین) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به ارائه توضیحاتی درباره طرح فاصله گذاری هوشمند پرداخت و  از ایجاد نظام نظارتی بر اجرای دستورالعمل‌های طرح فاصله گذاری هوشمند خبر داد و گفت: حدود هزار صفحه دستورالعمل برای بخش‌های مختلف صنوف در وزارت بهداشت آماده شده است.

 

دبیر ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا با بیان اینکه در روز‌های اخیر صد نفر شبانه روز روی این دستورالعمل کار کرده اند، گفت: در کنار کارشناسان وزارت بهداشت کارشناسان هر بخش از صنوف نیز برای تهیه دستورالعمل‌ها حضور داشته اند و  این دستورالعمل در چند ساعت آینده در پایگاه اینترنتی وزارت بهداشت بارگذاری می‌شود.

 

وی با تصریح این نکته که این دستورالعمل‌ها پیچیده و فنی نیستند، گفت: دستورالعمل‌های طرح فاصله گذاری هوشمند نیاز به آموزش‌های زیادی ندارند و آنچه که در آن بر آن تأکید شده رعایت فاصله از یکدیگر، شستن دست‌ها است اما نگران هستیم دستورالعمل‌های طرح فاصله گذاری هوشمند، مانع شیوع ویروس کرونا نشود.

 

جمشیدی با تاکید بر اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی گفت: اگر شاخص‌های فاصله گذاری اجتماعی رعایت نشود نگران افزایش مبتلایان به بیماری کرونا هستیم و بیشترین نگرانی ما نظام حمل و نقل عمومی است؛ درست است که حجم تقاضا برای حمل و نقل عمومی بسیار کاهش یافته است اما باید برای خدمت رسانی نظام حمل و نقل ظرفیت تعیین کنیم./

 

 

کد خبر 913089

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha