به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، اورنگی، رییس سازمان جنگلها و مراتع کشور، امروز (24آذر) در نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی که در سالن اجتماعات مرکز فقهی اتمه اطهار(ع) برگزار شد، با بیان اینکه اقتصاد یکی از پایه های اصلی بقای تمدنهاست، ابراز داشت: نظام اسلامی ما هم از آن مستثنا نیست، اما سوال اینجاست آیا بنیانهای اقتصادی در جوامع به درستی ساخته شده و در عمل استفاده صحیح از آنها می شود.
رییس سازمان جنلگها و مراتع کشور، با اشاره به اینکه اقتصادی جامعه متناسب با فرهنگها و ارزشهای بومی است، تحقق رشد قابل قبول، افزایش بهره وری، کاهش نرخ بیکاری، تقویت تعاونیها و ایجاد زیرساختهای لازم را از اثرات اقتصادی کردن کشاورزی برشمرد.
وی تاکید کرد: جهاد اقتصادی بدون توجه به حفاظت و مدیریت صحیح منابع طبیعی میسر نخواهد شد و در کشور ما معیشت و حیات اقتصادی بخش زیادی از مردم به منابع طبیعی وابسته است.
اورنگی، خاطرنشان کرد: بهبود معیشت مساله ای است که ارتباط دو سویه با منابع طبیعی دارد و در صورت مدیریت صحیح از منابع طبیعی بازده اقتصادی قابل قبولی برای جوامع فراهم خواهد کرد.
رییس سازمان جنلگها و مراتع کشور، در ادامه با اشاره به اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در سال جهاد اقتصادی گفت: توجه به توسعه روستایی در فرایند توسعه ملی اهمیت دارد، امروزه باید کشاورزی رقابتی که تحت تاثیر نیروهای بازار است مورد تاکید قرار گیرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی، ایجاد ارتباط بین مردم و استفاده از توانمندیهای آنان جهت احیای منابع طبیعی، استفاده از عنصر زمین در سرمایه گذاری ملی با استفاده از فارغ التحصیلان کشاورزی، مدیریت یکپارچه و هماهنگ در مدیریت منابع طبیعی، استاندارد کردن حد نصابهای مساحتهای واگذاری اراضی کشاورزی و ... را از دیگر اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در سال جهاد اقتصادی عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما