از احداث و بازسازی واحد های مسکونی تا پرداخت یارانه کمک معیشتی به سیل زدگان 

محمود قانعی فرد گفت: در اولین اقدام به منظور بازسازی منازل تخریب شده کلنگ احداث ۲۰۰ واحد مسکونی در شهر زهکلوت را به زمین زد و فعلا ۳۰۰ واحد مسکونی نیز بازسازی خواهند شد.

«محمود قانعی فرد» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: صبح امروز معاون عمرانی استاندار کرمان با حضور در مناطق سیل زده رودبار جنوب و بخش جازموریان از عملیات ترمیم و تقویت  سیل بند ورودی زهکلوت و راه های شریانی بازدید کرد.

رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان رودبار جنوب افزود: در ادامه جلسه ستاد مدیریت بحران برگزار و مقرر شد دستگاه های اجرایی براساس وظایفی که دارند مصوبات جلسه را در دستور کار قرار داده و نتیجه آن را به اطلاع فرمانداری برسانند و فرمانداری نیز جمع بندی گزارشات واصله  را به دفتر استانداری اعلام کند.

وی ابراز کرد: با توجه به این که وقوع سیلاب به منازل مسکونی آسیب وارد کرده و بخشی از آنها را نیز تخریب کرده بود بنابراین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شناسایی منازل آسیب دیده و تخریب شده را در دستور کار قرار داد و در اولین اقدام به منظور بازسازی منازل تخریب شده کلنگ احداث ۲۰۰ واحد مسکونی در شهر زهکلوت را به زمین زد و فعلا ۳۰۰ واحد مسکونی نیز بازسازی خواهند شد.

قانعی فرد بیان کرد: از صبح امروز با دستور معاون عمرانی استاندار، تخلیه چاه های فاضلاب شهر زهکلوت که در پی وقوع سیل، دچار آبگرفتگی شده اند، در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد تا ظرف ۳ روز آینده کار تخلیه این چاه به اتمام برسد.

فرماندار رودبار جنوب عنوان کرد: تاکنون یارانه کمک معیشتی به مبلغ ۵ میلیون تومان به سیل زدگان پرداخت شده تا بتوانند اقلام ضروری خود را تامین کنند و ۵ میلیون تومان دیگر نیز در دستور کار قرار دارد که پرداخت خواهد شد.

وی اضافه کرد: فنی و حرفه ای نیز پای کار آمده و در حال تعمیر لوازم برقی مردم سیل زده می باشد.

قانعی فرد اظهار کرد: پس از وقوع سیل تاکنون با کمک راهداری راه های دسترسی به مناطق سیل زده باز گشایی شد و همچنین با همکاری بسیج و راهداری سیل بندها ترمیم و تقویت شده اند.

رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان رودبار جنوب بیان کرد: هلال احمر نیز در ۳ مرحله پک های ۷۲ ساعته و بر حسب ضرورت و نیاز سیل زدگان در بین آنها چادر توزیع کرد و همچنین بسیج به کمک گروه های جهادی و دفتر امام جمعه، اقلام ضروری را در بین سیل زدگان توزیع کردند.

وی عنوان کرد: دامپزشکی نیز بر حسب وظیفه، قریب ۲ هزار راس دام و احشام تلف شده را براساس اصول بهداشتی دفن کرده و واکسینه کردن دام های زنده را در دستور کار خود قرار داده است.

قانعی فرد بیان کرد: با توجه به حجم خسارت ها تا رسیدن به شرایط عادی هنوز فاصله است و مردم در شرایط خاصی به سر می برند اما از شرایط بحرانی اولیه بیرون آمده اند.

کد خبر 911877

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha