خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان در بوشهر، در رابطه با موضوع «خدمت رسانی و کار جهادی» در نشستی صمیمی با آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری، رییس شورای فرهنگ عمومی و نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام جمعه بوشهر در محل مجتمع فرهنگی و آموزشی آدینه کوی شهید مدرس منطقه یک مرکز استان به گفتگوی اختصاصی پرداخت، که شرح آن در ذیل آمده است:
* جوهره فقه حکومت اسلامی بر مردم داری و مردم مداری است
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام جمعه بوشهر اظهار کرد: مردم داری و مردم مداری یکی از اساسی ترین جوهره ی فقه حکومتی اسلامی است.
* خدمت به مردم؛ بزرگترین عبادات الهی
استاد درس خارج مدرسه علمیه امام خمینی (ره) شهرستان بوشهر در ادامه افزود: خدمت به مردم به هر شکل، راه گشاء و از بزرگترین عبادات الهی است.
وی گفت: پاداش خدمت به مردم از منظر پیامبر گرامی اسلام (ص) بهشت و به تعداد خدمت؛ خدام بهشتی است.
نویسنده کتاب قرآنی «پایان دنیا در کلام خدا» بیان کرد: آسمانی ترین تعامل اجتماعی، خدمت به یکدیگر است. خدمت به مردم سریع ترین طریق جلب رضایت خدا و پاداش الهی در دنیاست.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر عنوان کرد: خدمت بیش از آن که گره گشای دیگران باشد، راه گشاء برای خود خدمتگزار، برای تقرب الهی است.
* نتیجه خدمت در نظام آفرینش
آیت الله صفایی بوشهری اظهار کرد: نتیجه خدمت در نظام آفرینش، بازگشت خدمات دوچندان به انسان است.«هر چه بگویید، همان بشنوید - هر چه بکارید، همان بدروید».
* جهنم؛ بدترین جایگاه در جهان آفرینش
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه جهنم بدترین جایگاه در جهان آفرینش است، گفت: امیرمومنان حضرت علی (ع) در خطبه بیست و هشتم کتاب نهج البلاغه درباره غفلت انسان از امور اخروی می فرماید«بدانید که من هرگز چیزی را مانند بهشت ندیدم که جوینده ی آن در خواب باشد و هیچ چیز دیگری همچون دوزخ نیافتم که گریزان از آن در خواب غفلت به سر برند».
* وجود پیامبر خدا الگویی بس نیکوست
استاد درس اخلاق مدرسه علمیه امام خمینی (ره) شهرستان بوشهر به تفسیر آیه بیست و یکم سوره مبارکه احزاب پرداخت و بیان کرد: اساس توقف در مسیر صعود کمال انسان؛ جهالت و غفلت و زذالت و منیت است. لذا محصول تمامی این امور خاکی؛ غم دنیا و عدم اقتدا به اسوه ی کمال که رسول گرامی اسلام (ص) می باشد، است.
این پژوهشگر بوشهری در پایان اظهار کرد: جایگاه ابدی و پر از نعمت برای انسان و جغرافیای زیبایی های الهی و روح افزا در آخرت؛ «بهشت» است که در آنجا کمال مادی و معنوی مشاهده و نصیب بهشتیان می شود. و همچنین در روز قیامت در مقابل ویژگی های وحشت زای جهنم؛ آسایش سرای روح انگیز بهشت است.
نظر شما