احمد باشلقی، قائم مقام کمیته امداد استان گیلان در حاشیه بررسی راهکارهای اجرایی فرآیند دورکاری در نشست شورای مدیران استانی کمیته امداد، به خبرنگار شبستان، گفت: کمیته امداد یک دستگاه نهادی است و باید شیوه های کارشناسی اجرای دورکاری در این نهاد شناسایی و بومی سازی شود.
وی اذعان کرد: دورکاری شیوه ای جدید و نوین از کار سازمانی را ترسیم کرده است و هر اندازه که بتوانیم راهکارهای اجرایی آنرا شناسایی کنیم بهتر می توانیم نسبت به اجرای موفقیت آمیز بودن آن در آینده، امید وار باشیم.
باشلقی با اشاره به اینکه یکی از سیاست های دولت، اجرای فرآیند دورکاری در سازمان ها و ادارات است، افزود: در حال حاضر این طرح در شورای عالی پژوهش کمیته امداد دفتر مرکزی، در حال بررسی است.
وی با بیان اینکه فعالیت دورکاری علاوه بر اینکه باید از توجیه فنی و اقتصادی برخوردار باشد، یادآور شد: باید به گونه ای باشد که قابلیت نظارت، مدیریت، سنجش و اندازه گیری کمی و کیفی را نیز داشته باشد.
باشلقی اضافه کرد: کارگروه دورکاری آماده دریافت پیشنهادات و اظهار نظرات همه کارمندان رسمی در زمینه فعالیت های تخصصی حوزه های مربوطه کارکنان در استان است.
وی زمان انجام فعالیت و ایجاد ساز وکار فرآیند دورکاری، تائید صلاحیت کارمند دورکار و انتخاب او بر اساس نوع فعالیت را از دیگر ویژگی های دور کاری عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما