«عباس سعیدی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان با بیان اینکه باید از پتانسیل معاونت ها برای استقرار شبکه اجتماعی دانش آموزان استفاده کرد، اظهار داشت: حوزه های مختلف بر اساس شرح وظایف ابلاغی در این راستا تلاش نموده و ضمن همکاری با دبیرخانه استانی، زمینه بهره گیری از این ظرفیت را برای تداوم آموزش فراهم کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی تصریح کرد: برای پیگیری امر آموزش در این شبکه کارگروهی در سطح استان تشکیل شده است که مشابه این کارگروه در شهرستان ها و مدارس نیز باید تشکیل شود.
سعیدی تاکید داشت: مشارکت، همراهی و تشویق معلمان و دانش آموزان برای حداکثر استفاده از این ظرفیت آموزشی درفضای مجازی ضرورت دارد.
وی اظهار داشت: مدیران مدارس با ورود به سامانه دانش آموزی یکی از پنج شبکه اجتماعی داخلی را انتخاب می کنند و در مرحله دوم بررسی، کنترل و نظارت بر کلاس ها، بروز رسانی و ثبت اطلاعات معلمان از جمله شماره موبایل و کد ملی از طریق سامانه سناد انجام گیرد.
وی افزود: در فاز سوم نصب اپلیکیشن پیام رسان انتخابی توسط مدیر مدرسه و فراخوانی بات شاد مربوطه و ثبت نقش خود و تایید کلاس درس، گروه ها و دانش آموزان است.
سعیدی بیان کرد: در این روش، دانش آموز به هر طریقی که صلاح می داند همراه اولیا خود پیام رسان منتخب مدرسه را نصب و سپس با فراخوانی بات شاد آن پیام رسان به لینک shad. Medu.ir هدایت و از طریق کد ملی احراز هویت شده و به کلاس مربوطه از طریق پیام رسان هدایت می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: تمامی مدارس دولتی و غیر دولتی، در دوره های ابتدایی، متوسطه اول و دوم، کار دانش و فنی حرفه ای شامل این طرح می شود و اینترنت مصرفی این پیام رسان ها نیز رایگان است.
سعیدی بیان داشت: آموزشهای والد محور، دیجیتالی و خصوصا شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) فرصت جدید آموزش است و در بستر شبکه اجتماعی دانش آموزان، آموزشهای مجازی منظمتر و با کیفیتتر ارائه خواهد شد.
وی گفت: با توجه به تعطیلی مدارس کشور به دلیل اپیدمی کرونا ویروس با تغییر رویکرد آموزش از سنتی به مجازی دسترسی دانش آموزان را به مدرسه –معلم- کلاس-درس فراهم می کند.
نظر شما