به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، معاون امور استان های ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در نشستی با خبرنگاران، هدف از ارزیابی عملکرد دبیرخانه های استانی را شناسایی نقاط قوت و ضعف و استفاده از آنا برای هدف گذاری های پرمحتواتر از سال های آینده بیان کرد.
عبدالحسین آل محمد سپس با یادآوری فلسفه شکل گیری کانون های مساجد بر اساس مصوبه 302 شورای عالی انقلاب فرهنگی در راستای دغدغه های رهبر معظم انقلاب در خصوص مقابله با شبیخون فرهنگی که امروز به جنگ نرم تبدیل شده است، هدف اصلی ستاد عالی را تأسیس، توسعه و حمایت از این پایگاه ها دانست.
وی سپس با ارائه گزارشی از مهمترین فعالیت های ستاد عالی که در خبر روز گذشته مورد اشاره قرار گرفته است، راه اندازی دفتر توسعه فعالیت های فرهنگی روستاها را از محورهای اصلی مأموریت ستاد عالی در توجه به این نقاط نیازمند از کشورمان دانست و افزود: در صددیم تا در نگاهی کلان نسبت کانون های مساجد در روستاها به نقاط شهری را 60 به 40 برسانیم.
معاون اداری مالی ستاد عالی کانون های مساجد کشور ادامه داد: به مدد این نوع نگاه به روستاها امروز بسیاری از مواهب زندگی شهری از جمله خدمات فرهنگی در روستاها نیز توسعه یافته است.
وی فعالیت های ستاد عالی در بخش کتابخانه ها را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: با هدف غنی سازی مخازن کتابخانه ای، سالانه حدود 40 میلیارد ریال کتاب در کتابخانه های مساجد کشور توزیع می شود.
آل محمد افزود: در 6 ماهه نخست سال جاری حدود 16 میلیارد ریال کتاب در کتابخانه های مساجد کشور توزیع شده است ضمن آنکه سالانه 15 میلیارد ریال کتاب کمک آموزشی برای جوانانی که آماده کنکور سراسری هستند تهیه می شود که نتایج حاصل از این اقدام به ویِژه در روستاها و موفقیت هایی که نوجوانان در آزمون سراسری با استفاده از این کتب کسب کرده اند قابل توجه است.
وی در خصوص اطلاع رسانی حوزه دینی نیز با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون 40 هزار عنوان خبری توسط خبرگزاری شبستان منتشر شده است، افزود: علاوه بر این 720 عنوان خبری نیز در پایگاه های اطلاع رسانی و روزنامه ها منتشر شده است.
این مسئول، محوریت ستاد عالی در همایش های ملی از جمله برنامه های دهه کرامت و جشن های رضوی، برگزاری دوره های آموزشی متمرکز و استانی برای اعضای کانون ها که بر همین اساس امسال یک هزار و 150 نفر آموزش دیده اند را از دیگر اقدامات قابل ذکر برشمرد.
وی با اشاره به راه اندازی 150 مرکز فرهنگی دیجیتال، هدف از راه اندازی این مراکز را عرضه محصولات دیجیتالی متناسب با فعالیت های فرهنگی مسجدی و فرهنگی نظام و بی نیازی از تولیدات فرهنگ بیگانه خواند.
آل محمد، هدف از شکل گیری کانون های فرهنگی تبلیغی جوار مصلاها را نیز بازویی فرهنگی برای ائمه جمعه و ستادهای نماز جمعه خواند و در خصوص ساماندهی جلسات سنتی آموزش قرآنی هم هماهنگی، همسویی و هم راستایی با فعالیت ها و آموزش های تخصصی قرآن را یادآوری کرد.
وی اقدامات انجام شده در دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد کرمان و جنوب کرمان را مثبت ارزیابی کرد و با اشاره به جایگاه مسجد، تصریح کرد: هدف از همه اقدامات ستاد عالی در مساجد، نیروسازی است زیرا در مسجد همه باورهای خداگونه به رفتار در می آید.
پایان پیام/
نظر شما