به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علیرضا رزم حسینی» عصر (۶ فروردین) در اولین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان در سال ۹۹ با بیان اینکه چرخ اقتصاد استان در سال گذشته با سرعت به سمت جلو حرکت میکرد اما در پایان سال با ویروس کرونا مواجه شدیم و روی ادامه فعالیت کمی تاثیر گذاشت، افزود:در راستای مقابله با این ویروس مدیریت استان، مجموعه اقدامات پیشگیرانهای را در دستور کار خود قرار داد و تلاش بر این شد که اجتماعات تعطیل شوند.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه ویروس کرونا اقتصاد همه استانهای درگیر را تحت تاثیر قرار داده است، خاطرنشان کرد: باید خود را برای هر شرایطی آماده کنیم، در سال گذشته با توجه به مقدورات استان و کشور و به رغم تحریم ها، درحوزه اقتصاد از ظرفیت داخلی استان به خوبی استفاده شد.
وی ادامه داد: با تلاشهای انجام شده سال گذشته در استان آرامش وجود داشت و همه ضمن حمایت از مثلت توسعه اقتصادی فرهنگی روی موضوع کار و تلاش متمرکز شده بودند و فضای استان قابل قیاس با سالهای گذشته نبود.
رزم حسینی با اشاره به اینکه در سال گذشته با بحران شرکت پدیده که چندین سال گریبان گیر استان بود روبرو بودیم که با مدیریت خوب و هماهنگی صورت گرفته در مسیر قانونی خود قرار گرفت و اکنون مسیر خود را طی میکند، گفت: اگر بخواهیم به صورت عملی شعار سال یعنی «جهش تولید» محقق شود باید در اولین قدم حذف بروکراسی اداری در دستور کار قرار گیرد.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه در راستای تحقق جهش تولید و حذف کاغذبازیهای اداری چنانچه مدیران استانی به اندازه کافی اختیارات ندارند میتوانیم از ظرفیت ستاد تدبیر استفاده کنیم، ادامه داد:با استفاده از این ظرفیت میتوانیم تا جایی که امکان دارد فرآیند اخذ مجوزها را کمتر کرده و یا بسیار تسهیل کنیم.
رزمحسینی با اشاره به اینکه مجموعه مدیریت استان تلاش خواهد کرد که همگرایی بوجود آمده در خراسان رضوی را با محوریت مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در سال جاری هم ادامه بدهد، اظهارداشت:به امید خدا با حفظ فضای همگرایی و همدلی موجود در بین نخبگان و افراد موثر در اداره استان و همکاری مدیران اقتصادی زمینه برای جهش اقتصادی در خراسان رضوی فراهم خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه در سال گذشته ۲۰۰ پروژه مهم اقتصادی استان تعیین شدند که اگر بتوانیم همین پروژهها را به اتمام برسانیم کار بسیار بزرگی صورت گرفته است، گفت:در همین بحران کرونا مشخص شد که اگر کشورهای منطقه روابط بهتری داشته باشند بهتر میتواند بحرانها را پشت سر بگذارد.
نظر شما