به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آران و بیدگل، محله شهدای شهرستان آران و بیدگل از آغازین روزهای هشت سال دفاع مقدس با تقدیم نخستین شهدای خود نام کوی شهدا را به خود گرفت و با محدوده بسیار کوچک خود با ۴۰ شهید و ۱۸جانباز توانست در سطح کشور جایگاه ویژه ای را کسب کند. محله شهدا به نسبت جمعیت، از بالاترین رتبه ایثارگری سطح منطقه برخوردار است و نماد ایثارگری مردمان کویر است و این ایثارگری تنها به دوران دفاع مقدس محدود نمی شود. این محله در روزهایی که کشور درگیر بیماری کروناست، در اقدامی خودجوش اقدام به راه اندازی حسینیه سلامت کرده است.
مسؤول حسینیه سلامت محله شهدای آران و بیدگل در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در این خصوص گفت: نسل امروز محله با اقتدا به رزمندگان نوجوان و جوان محله شهدا، راه ایثار و فداکاری را انتخاب کرده اند و جوانان این محله از روزهای نخست شیوع کرونا در کشور، با راه اندازی «حسینیه سلامت» فعالیت های انسان دوستانه خوبی را در این زمینه داشته است.
«سلمان مکاری نژاد» افزود: در مرحله نخست، جامعه هدف بیماری شناسایی شده و مناطق آسیب پذیر شهر به عنوان جامعه هدف انتخاب شد، سپس نقشه فعالیت ترسیم و گروه های هدف اصلی شامل سالمندان و اقشار با درآمدهای پایین مشخص شدند.
مسؤول حسینیه سلامت محله شهدای آران و بیدگل خاطر نشان کرد: همچنین با خیرین شهر و موثران اجتماعی مذاکراتی شد تا از طرح حسینیه سلامت محله حمایت کنند و در ادامه بیش از ۵ هزار بسته بهداشتی شامل ماسک و دست کش و مواد ضدعفونی کننده آماده و بین خانواده های همه محلات شهر به ویژه مناطق فقیرنشین و بافت فرسوده توزیع شد.
مکاری نژاد افزود: ضد عفونی و گندزدایی کوچه ها و منازل کلیه محله ها از دیگر اقدامات حسینیه سلامت است که با همکاری جوانان هیئت و مشارکت اداره منابع طبیعی شهرستان آران و بیدگل با استفاده از ماشین مکانیزه سم پاش به صورت شبانه روزی در حال انجام است.
وی بیان داشت: امروز فعالیت های حسینیه سلامت محدود به محله شهدا نیست و به همه محلات شهر و حتی شهرستان آران و بیدگل خدمات رسانی می کند و این فعالیت ها تا ریشه کنی کامل ویروس کرونا ادامه خواهد داشت./
نظر شما