لزوم تامین وسایل بهداشتی مورد نیاز بیمارستان ها و مردم

خسروی گفت: کشور ما در شرایط خاصی قرار دارد و امروز باید همه تلاش کنیم تا مشکلات برطرف شود و وسایل بهداشتی در اسرع وقت تولید و در اختیار بیمارستان ها و مردم قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، نماینده منتخب مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس یازدهم از کارگاه مشترک تولید ماسک گروه جهادی سپهبد شهیدسلیمانی و موسسه خیریه توانمندساز حضرت رسول الله (ص) بیرجند بازدید کرد.

 

نماینده منتخب مردم بیرجند، درمیان و خوسف در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این بازدید ضمن خدا قوت و ارج نهادن به این فعالیت جهادی و خداپسندانه گفت: فعالیت امروز مردم، نیکوکاران و گروه جهادی ایران اسلامی در دنیا بی نظیر است.

 

«حسین خسروی» بیان کرد: کشور ما در شرایط خاصی قرار دارد و امروز باید همه تلاش کنیم تا مشکلات برطرف شود و وسایل بهداشتی در اسرع وقت تولید و در اختیار بیمارستان ها و مردم قرار گیرد.

 

وی حضور داوطلبانه اقشار مختلف مردم به خصوص موسسات خیریه، گروه های جهادی، هیات مذهبی و بسیجیان در ضدعفونی و گندزدایی معابر، ادارات، خیابان ها و روستاها نشان از مشارکت آگاهانه مردم برای کمک به همنوعان خود در حوزه سلامت دانست.

 

وی افزود: با اعتقاد قلبی، معتقدم چنین فعالیت هایی بسیار ارشمند و مصداق بارز یک کار جهادی است و در همین راستا از هیچ کمکی در جهت حمایت از اینگونه اقدامات خیرخواهانه و خداپسندانه، دریغ نخواهیم کرد.

 

«راغبی» سرپرست کارگاه تولیدی ماسک موسسه خیریه توانمندساز حضرت رسول الله صلی الله علیه و آله بیرجند هم گفت: کارگاه تولیدی این موسسه پس از اعلام نیاز به ماسک با همکاری گروه جهادی سپهبد شهید سلیمانی فعالیت خود را به صورت خودجوش و خیرخواهانه از تولید لباس به تولید ماسک تغییر داد.

 

وی عنوان کرد: افرادی كه در این كارگاه‌ فعالیت می‌كنند، نیرو های جهادی و داوطلبان مردمی هستند که به صورت افتخاری فعالیت می کنند.

 

«رضوي» سرپرست گروه جهادی سپهبد شهید سلیمانی هم گزارشی از فعالیت این گروه ارائه کرد و افزود: این گروه با کمک موسسه خیریه توانمندساز حضرت  رسول الله (صلی الله علیه و آله)، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و خیرین یکی از بزرگترین کارگاه‌های تولید ماسک استان را راه اندازی کرده است که با تولید روزانه پنج هزار عدد ماسک مشغول به فعالیت است.

 

وی اظهار داشت : تمامی نیروهای این کارگاه داوطلبان جهادی بوده و در دو شیفت صبح و عصر فعالیت می‌کنند و ماسک های تولیدی در اختیار معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، مراکز و مساجد قرار می گیرد.

 

رضوي عنوان کرد:ضمن دعوت از خیرین برای کمک به تولید ماسک از خیاطان جهادی خواست تا در این امر خیر سهیم شوند.

 

 

 

 

کد خبر 908456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha