روند رو به رشد صنایع راکد در خوزستان/ بهره‌برداری از شرکت‌های جدید در استان در سال جهش تولید

شریعتی با بیان اینکه صنایعی که در استان با رکود مواجه بودند، اکنون روند رو به رشدی دارند گفت: شرکت های جدیدی در استان در سال جهش تولید و در راستای به حداکثر رساندن تولید استان به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «غلامرضا شریعتی» شامگاه (دوشنبه 4 فروردین) به تشریح برنامه‌های عملیاتی استانداری خوزستان در سال جهش تولید پرداخت و در جمع خبرنگاران، با اشاره به نامگذاری سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: در یک دهه اخیر شعارهای سال به علت اهمیت موضوع و ایجاد زیرساخت‌های کشور مربوط به حوزه اقتصاد هستند.

 

استاندار خوزستان با بیان اینکه سال گذشته به نام رونق تولید نامگذاری شده بود تصریح کرد: ما در این مسیر گام‌های موثری برداشتیم و در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعت، بخش خدمات و ... تلاش کردیم.

 

وی به خشکسالی شدید سال ۹۷ و سیل بی‌سابقه اوایل سال ۹۸ اشاره کرد و افزود: تولیدات کشاورزی ما سال‌ها با مشکل مواجه بود اگرچه در تولید گندم رتبه اول را در کشور همچنان حفظ کردیم و نسبت به سال قبل تولید بیشتری داشتیم.

 

رئیس شورای کشاورزی خوزستان اضافه کرد: با وجود سیل تولید گندم ما به یک میلیون  و ۳۰۰ هزار تُن رسید که سال قبل آن کمتر از این رقم بود؛ ما از آب‌های پشت سدها استفاده کردیم و کشت‌های تابستانه را گسترش جدی دادیم‌ که ارزش آن بیش از ۶ هزار میلیارد تومان بود.

 

وی عنوان کرد: در کشت برنج حدود ۶۰۰ هزار تُن برنج برداشت شد، همچنین کشت ذرت، دانه‌های روغنی، کلزا، کنجد، چغندر و سایر حبوبات صیفی‌جات ارزش تولیدات ما را در سال گذشته به میزان قابل توجهی افزایش داد و در حوزه رونق تولید گام برداشتیم.

 

شریعتی با اشاره به بحران‌های صنعت خوزستان ابراز کرد :برای فولاد خوزستان، گروه ملی را که با بحران مواجه بود، تلاش کردیم در سال ۹۸ آن را از بحران خارج کنیم، همچنین توسعه نیشکر و صنایع جانبی با مشکلات جدی مواجه بود که با مدیریت صحیح و حرکت رو به رشد تلاش شد این شرکت هم که بزرگترین شرکت صنعتی کشاورزی تاریخ ایران است به تدریج از شرایط پیش آمده رهایی پیدا کند و رو به بهبود است.

 

وی ادامه داد: فولاد اوکسین هم به جهتی می‌رفت که با مشکلاتی روبه‌رو شود و سال قبل را با ۲۸ میلیارد تومان زیان به پایان رسانده بود اما با تمهیدات ایجاد شده توسط دولت توانست سال ۹۸ را با حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان سود به پایان برساند.

 

استاندار خوزستان با بیان اینکه  این موارد در صنعت نشان می‌دهد تلاش‌های مستمری در راستای رونق تولید در واحدهایی که در استان با مشکل مواجه بودند، ایجاد شد عنوان کرد: امسال همین روند و مسیر را ادامه خواهیم داد و پیش‌بینی ما بر این است که فولاد اوکسین با تغییر مدیریت و اصلاح روش‌ها که در سال ۹۸ به سوددهی رسید امسال هم با هزار میلیارد تومان سود مواجه شود.

 

وی با اشاره به اینکه فولاد خوزستان باید همچنان به روند رو به رشد خود ادامه دهد اذعان داشت: لوله‌سازی اهواز که مسیر خوبی را طی می‌کند امسال باید با کار زیرساختی و اقدامات موثر انجام شده، روند خوب خود را به عالی تبدیل کند و سود دهی را بالا ببرد.

 

شریعتی تاکید کرد: از توسعه نیشکر نیز انتظار می‌رود در سال جدید تولید خود را به بیش از ۵۵۰ هزار تُن شکر و در سال ۱۴۰۰ به ۷۰۰ تُن شکر برساند و همچنین نیشکر هفت‌تپه که کارخانه الکل‌سازی را راه‌اندازی کرده است، امیدواریم امسال تولید شکر آن به بیش از ۵۵ هزار تُن برسد.

 

وی ابراز امیدواری کرد: گروه ملی با تمهیدات اتخاذ شده بتواند در سال ۱۳۹۹ به تولید حدود ۶۰۰ هزار تُن در سال برسد؛ این شرکت در سال ۱۳۹۸ حدود ۲۷۰ تا ۳۰۰ هزار تُن تولید داشت و امیدواریم که رشد پیش‌بینی شده را محقق کرده و بتواند مسیر خروج از بحران را پایدارتر و تثبیت کند.

 

استاندار خوزستان با بیان اینکه  صنایعی که در استان با رکود مواجه بودند و به سمت شکست گام بر می‌داشتند، اکنون روند رو به رشدی دارند خاطر نشان کرد: این صنایع در سال جهش تولید می‌توانند شرایط بهتری نیز برای خود و تولید کشور و استان رقم بزنند.

 

وی از بهره‌برداری شرکت‌های جدیدی در استان در سال جهش تولید و به حداکثر رساندن تولید استان خبر داد و یاد آور شد: امسال پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج‌فارس را با سرمایه‌گذاری ۳.۲ میلیارد دلار به بهره‌برداری خواهیم رساند، این شرکت خوراک پتروشیمی‌های استان را تامین می‌کند.

 

شریعتی اظهار داشت: همچنین فاز اول کارخانه فولاد شهید جهان‌آرا با تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن و فاز دوم فولاد روهینا دزفول با ظرفیت حدود یک میلیون تُن به بهره‌برداری می‌رسد.

 

وی گفت: پتروشیمی مسجدسلیمان نیز با ظرفیت حدود یک میلیون تُن تولید اوره و آمونیاک نیز به بهره‌برداری می‌رسد تا باعث ارزآوری برای کشور و استان خوزستان شود؛ فاز دوم پالایشگاه آبادان را نیز با جدیت دنبال خواهیم کرد.

 

استاندار خوزستان افزود: همچنین امیدواریم بتوانیم NGL ۳۲۰۰ را در غرب کارون به بهره‌برداری برسانیم و در تلاش هستیم تا تولید را در حوزه نفت که با سیستم‌های نمک‌زدایی جدیدی به سرعت به بهره‌برداری می‌رسند افزایش دهیم تا بتوانیم در جهت چند برابر شدن تولید نفت گام برداریم.

 

وی در پایان عنوان کرد: صنایع و تولیدات بسیاری را در بخش‌های مختلف داریم که در مسیر جهش تولید و تحقق شعار رهبری گام‌های جدی برمی‌دارند.

 

کد خبر 908287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha