مسئولان از بانوان کارآفرین حمایت کنند/ لزوم برپایی بازارچه‌های خوداشتغالی دائم بانوان در اماکن پرتردد

دالوند با اشاره به مشکلات و کمبودهای موجود در حوزه بانوان گفت: مسئولان باید در بخش‌های متفاوت از جمله بانوان کارآفرین حمایت مالی داشته باشند.

«مژگان دالوند» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، با بیان اینکه کمیسیون بانوان فرصتی مناسب جهت پرورش و رشد انگیزه بانوان مستعد از جمله قشر آسیب‌پذیر جامعه ایجاد کرده اظهار کرد: کمیسیون بانوان با برگزاری کلاس‌های آموزشی رایگان و اعطای مدرک معتبر برای بانوان سرپرست خانوار و بدسرپرست، نقش مهمی را ایفا می‌کند و آنها می‌توانند با مراجعه به سایت‌های معتبر ادارات ذیربط وام‌های خوداشتغالی در همین راستا دریافت کنند که این مسئله تا حدودی در رفع مشکلات و حمایت اقتصادی از خانواده تاثیرگذار است.

 

رئیس کمیسیون امور بانوان فرمانداری اندیمشک بر برگزاری کلاس‌های آموزشی قرآن، تفسیر و احکام ویژه بانوان تاکید کرد و افزود: این کمیسیون با پرورش و حمایت از بانوان کارآفرین جامعه و ایجاد فضایی مناسب در جهت پیشرفت بانوان فعالیت می‌کند.

 

وی به برنامه‌های برگزار شده توسط کمیسیون امور بانوان فرمانداری اندیمشک اشاره کرد و اذعان داشت: برگزاری کلاس‌های آموزشی، قرآن، احکام، قالیبافی، خیاطی، همایش های ملی، مذهبی و مناسبتی در زمینه‌هایی از جمله بهداشت خانواده، برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و بازارچه خوداشتغالی، کارگاه‌های آموزشی اخلاق اسلامی و تربیت فرزندان، سرطان شایع زنان، تست غربالگری، قندخون و ایدز از جمله اقدامات این کمیسیون در سال جاری بودند.

 

دالوند تصریح کرد: به‌منظور پیشیگری از شیوع ویروس کرونا بانوان شهرستان اندیمشک با ایجاد گروه‌های جهادی به تهیه و تولید ماسک و گان مخصوص بیماران و توزیع ماسک بین نیازمندان پرداخته‌اند و با توجه به فرارسیدن روزهای واپسین سال، توزیع سبدهای غذایی شامل گوشت، مرغ، ماکارانی، رب گوجه‌فرنگی، حبوبات و روغن بین نیازمندان در حال انجام است.

 

وی شناسایی و ساماندهی زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست و آموزش آنها برای ایجاد شغل و کسب درآمد را از مهم‌ترین اهداف کمیسیون امور بانوان برشمرد و عنوان کرد: این کمیسیون با توجه به بیانات رهبر انقلاب در نامگذاری سال ۹۸ با عنوان «رونق تولید»، تلاش‌های گسترده و قابل توجهی در این راستا انجام داده است.

 

رئیس کمیسیون امور بانوان فرمانداری اندیمشک با بیان اینکه این کمیسیون در ایام ماه محرم به برگزاری مراسم سوگواری و تهیه و توزیع غذای نذری بین نیازمندان اقدام کرده و در اربعین حسینی با برپایی موکب به زائران اباعبدالله (ع) خدمات ارائه داده و پذیرایی مسافران عتبات عالیات بوده است اضافه کرد: گروه خیریه کمیسیون امور بانوان اندیمشک با کمک‌های جمعی از بانوان خیر به‌صورت ماهیانه به رفع مشکلات و نیازهای تعدادی از بانوان می‌پردازد.

 

وی اضافه کرد: در ابتدای سال ۹۸ و با توجه به ایجاد سیل ویرانگر، کمیسیون امور بانوان فرمانداری اندیمشک به جمع‌آوری کمک‌های مردمی از جمله البسه، بسته‌های غذایی و وسایل منزل برای سیل‌زدگان پرداخت و به صورت گروه‌های کمکی دواطلبانه در مناطق سیل‌زده حضور پیدا کردند.

 

دالوند بر لزوم حمایت مسئولان استانی از مراکز فروش محصولات تولید شده و بازار فروش به صورت مداوم و حمایت مالی مستقیم از بانوان کارآفرین تاکید کرد و ادامه داد: باید بازارچه‌های خوداشتغالی به‌صورت دائم و در مکان‌های پرتردد قرار داشته باشند تا امکانات فروش محصولات تولید شده فراهم شود.

 

وی با اشاره به لزوم حمایت مالی بانوان در راستای رفع مشکلات اعطای وام در خصوص ضمانت‌ها، سختگیری بانک‌ها و مراکز اعطای وام جهت پرداخت خاطر نشان کرد: با توجه به کمبودهای موجود در حوزه بانوان، لازم است که یک گروه رسیدگی به مشکلات بانوان متشکل از بانوان موفق شهرستان اندیمشک جهت رسیدگی به مشکلات بانوان در بخش‌های متفاوت زیرنظر مستقیم استانداری تشکیل شود.

 

کد خبر 906853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha