اوباما در فکر جنگی جدید در خاورمیانه

تلاش های اوباما برای صلح در خاورمیانه ظاهری صلح آمیز و باطنی سراسر جنگ طلبانه و فتنه انگیز دارد.

خبرگزاری شبستان، باراک اوباما پیرو سیاست های ریچارد نیکسون همان برنامه ای را دنبال می کند که نیکسون در سال 1973 با گلدا مایر، نخست وزیر وقت صهیونیستی کلید زد.

در مارس 1973 نیکسون به مایر وعده داد که انور السادات رییس جمهوری مصر در فکر مصالحه و مذاکره با رژیم صهیونیستی است و از آن سو برای انورالسادات از افکار صلح جویانه مایر خوابی سنگین ساخت وعده های میرایی که به سرعت قاهره به واهی بودن آنها پی برد.

در آن سالها، مصر ابراز آمادگی کرد که رژیم صهیونیستی را از مرزهای فلسطین بیرون می کشد و به سازمان ملل کمک می کند تا فلسطین را میان فلسطینیان و صهیونیست ها تقسیم کند.

مدارک مستند نشان می دهد مصر در آنزمان قسم خورده بود در صورت امتناع رژیم صهیونیستی جنگی را بر پا می کند و وعده خود را در جنگی بزرگ علیه رژیم صهیونیستی در اکتبر 1973 عملی کرد.

و امروز اوباما به تقلید نیکسون و ساختن مایری دیگری از نتانیاهو با مقدمه صلح آتش جنگ دیگری را در خاورمیانه برمی افروزد.

بازی سیاسی ای که تنها بازیگران آن عوض شده و سناریوی اصلی نمایش بی نقص و تغییر حفظ شده است.

در دوران مایر جنگ مصر باعث شد این رژیم دو هزار و 600 سرباز را از دست بدهد، فاجعه ای که به شدت سران صهیونیستی را به خشم آورد.

توماس فرایدمن، وقایع نگار تاریخی تاکید کرد: امتناع رژیم صهیونیستی طی ماه گذشته حاکی از وفای جاودان واشنگتن به تلاویو است و اوباما هرگز هدف تحت فشار قرار دادن نتانیاهو را در سر نمی پروانده است.

در طول تمام مذاکرات پنهانی سال گذته 2010 آمریکا و رژیم صهیونیستی تنها مطالبی که مکرراً بر آن تاکید می شده در حفظ امنیت نظامی رژیم صهیونیستی بود.

در میان کشمکش های مذاکرات معلق ارتش صهیونیستی در پی تدارک پلان های جدید جنگی بود در حالیکه تمام دنیا او را تروریسم می خوانند و اعمالش را مغایر با حقوق بشری شناختند.

اما سوال این است که این بار کدام منطقه فلسطین قربانگاه فلسطینیان می شود و غزه ای دیگر را در تاریخ ثبت می کند.

مردم فلسطین تنها انتظار خود از آمریکا را در توقف دخالت های مستمر این دولت عنوان کرده اند که هر بار این دخالت ها مقدمه جنگی خانمانسوز برای آنها شده است.

به گزارش آی ویوز، رژیم صهیونیستی این بار نه تنها در برابر فلسطین بلکه در برابر کشورهایی است که دولت فلسطین را به رسمیت شناخته اند کشورهای آرژانتین، برزیل و بولیوی این بار در میدان هستند و کوچکترین حرکت غیرعاقلانه ای به ضرر رژیم صهیونیستی تمام خواهد شد.

گفتنی است، سازمان دیده بان حقوق بشر در تاریخ 19 دسامبر 2010 گزارشی را از تبعیض نژادی سیستماتیک در فلسطین منتشر کرد و در آن دولت آمریکا را به قطع کمک های مالی به رژیم صهیونیستی که بیش از یک میلیارد دلار تخمین زده شده است فرا خواند.

پایان پیام/
 

کد خبر 9064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha