جریان مبارزه با کرونا ویروس جلوه های طلاگونه ملت ایران را نشان داد

حجت الاسلام مهدوی ارفع با اشاره به اینکه فتنه ها می تواند برای ما ملاک تمیز مومن، منافق و اهل ارادت باشد گفت: جریان مبارزه با کرونا ویروس جلوه های طلاگونه ملت ایران را نشان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، « حجت الاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع» شامگاه دوشنبه (26 اسفند) در حسینیه مجازی پس از قرائت حدیث کساء گفت: جلوه های ویژه طلاگونه ملت ایران در جریان بیماری کرونا نشان داده شده است.

 

دبیرنهضت جهانی نهج البلاغه خوانی با اشاره به طلبه جهادی که همسر و دو فرزندش در بیمارستان براثر بیماری کرونا در گذشتند ولی دست از تلاش برای خدمت به مردم دست برنداشت، افزود: در فضای عادی و جریان های روزمرّه زندگی آثار ظلم انسان های منافق و نفوذی آشکار نمی شود بلکه در فتنه ها است که این حقیقت ها معلوم می گردد. 

 

به گفته این استاد حوزه، فتنه ها برای مومنان بهترین فرصت برای رو شدن خوبی ها است و اگر ضعفی نیز در اخلاق خود طی این جریان می بینند، برای رشد و ارتفاء پیگیر می شوند.

 

این استاد نهج البلاغه با اشاره به اینکه دگرگونی و حالات گوهر درون انسان آشکار می شود مطرح کرد: گوهر درون انسان ها در سختی ها و فضای ضعف معلوم می شود. در قالب مثال می توان به فردی اشاره کرد که می خواهد خودرویی برای خود تهیه کند. تا زمانی که آن وسیله در داخل نمایشگاه است که نمی تواند نسبت به نقاط ضعف آن اطلاع پیدا کند باید یکبار با آن دور بزند تا ضعف آن را پیدا کند. از این حیث انسان نیز به واسطه مبتلائات است که گوهر درونی اش شناخته می شود.

 

وی با اشاره به اینکه آزمایش های الهی مظهر رحمت خداوند متعال است مطرح کرد: تفکیک شدن خط خودی و غیر خودی، تفکیک مومن و غیرمومن در همین آزمایش های الهی است.

 

حجت الاسلام مهدوی ارفع توضیح داد: این مهم یک مسئله اجتماعی است. اینکه دارایی اندک خود را در جامعه با دیگران به اشتراک می گذاریم و برعکس. فلسفه اینکه ما اجتماعی هستیم نیز همین است. اگر اجتماعی نباشیم رشد نمی کنیم.

 

وی با بیان این مطلب که اگر ما موجودی اجتماعی هستیم و زیست اجتماعی داریم، عوارضی نیز دارد عنوان کرد: عوارض این اجتماع این است که اگر در بین راه ، اعضایی باشند که ظاهرا دلسوز و خیرخواهی و در باطن به دنبال سودجویی هستند، افراد دیگر جامعه دچار خطر و نفوذ هستند.

 

وی با طرح این پرسش که چطور در دل جامعه دینی خط خودی ها را از غیرخودی ها جدا کنیم؟ خاطرنشان کرد: وقتی شرائط امن و امان است حقیقت معلوم نمی شود. خداوند در مسیر چاله ها و دست اندازی هایی قرار داده است تا منافق ببُّرد. چرا چون ایمانش ایمان حقیقی نیست. آن وقت است که حساب کار دست ما می آید.

 

این استاد نهج البلاغه افزود: آزمایش های الهی برای جدا شدن صف مومن از منافق است. در روایات و احادیث آمده است که ابتدا انسان ها را آزمایش کن سپس با او دوستی کن. جامعه خیلی حساس تر از رابطه دوستی است.

 

این استاد اخلاق با تأکید بر این مطلب که باید به محبت خداوند که در پس بسیاری از مبتلائات است نگاه کرد، بیان کرد: یک عده می خواهند از ماجرای شیوع کرونا ویروس قصد سوء استفاده دارند. این درست است که مردم گرفتار شدند. کارها خوابیده است، ولی یک عده منافق می آیند لباس نفوذ می پوشند و سخن از ضرورت مذاکره می کنند. مومنان الهی باید از امروز پای کار بایستید.

 

حجت الاسلام مهدوی ارفع با در نظر گرفتن این نکته که فتنه ها منافقان و نفوذی ها را به مردم نشان می دهد اظهار کرد: مومن از تهدید فرصت می سازد. آنچنان که در طول تاریخ همواره هر ضربه ای که خوردیم از نفاق بوده است.

 

وی با بیان اینکه در تفسیر المیزان علامه طباطبایی به مسئله نفاق اشاره می کنند و حضرت علی(ع) شاخص حق و شناخت منافق است توضیح داد: تصمیم حکومت این بوده که حرم امام رضا(ع) و حرم حضرت معصومه(ص) بسته شود ولی سه دسته با این امر ولی فقیه برخورد کردند.

 

این استاد نهج البلاغه بیان کرد: دسته اول می گویند امر ولی فقیه است، دسته دوم ضعیف الایمان هستند آب به آسیاب دشمن می ریزند و دسته سوم که منافقان هستند. اینجا است که حق معلوم و آشکار می شود. زمانی که مصلحت ایجاد می کند حرم باید بسته شود. فتنه ها می تواند برای ما ملاک تمیز مومن، منافق و اهل ارادت باشد.

 

 

کد خبر 906006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha