تولید روزانه ۴۰۰ هزار ماسک در واحدهای تولیدی بندرعباس/خودروهای با پلاک شهرهای مختلف متعلق به هموطنان ساکن در بندرعباس است

کناری از تولید روزانه ۴۰۰ هزار ماسک در هشت واحد تولیدی بندرعباس خبرداد و گفت: بزودی نیاز شهروندان به اقلام بهداشتی نظیر ماسک و الکل تامین می شود.

« عزیزالله کناری »، فرماندار بندرعباس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان ضمن توصیه اکید به مردم جهت ماندن در منزل، اظهار کرد: حسب تصمیمات ستاد استانی مدیریت کرونا و دستور صریح شخص استاندار و با هماهنگی واحدهای تولیدی مرتبط، در حال حاضر واحدهای تولیدی متعددی برای تولید ماسک، الکل، ژل و سایر اقلام ضدعفونی کننده فعال شده اند که برخی از این واحدها در گذشته محصولات خود را به دانشگاه علوم پزشکی استان عرضه می کردند و مازاد آن را به استان های دیگر نیز صادر می شد که این واحدها در شرایط کنونی خط تولید جدید راه اندازی کرده اند.

 

وی با بیان اینکه هشت واحد تولیدی در بندرعباس در زمینه تولید ماسک فعالیت می کنند، افزود: هر کدام از این واحدها روزانه ظرفیت تولید ۵۰ هزار ماسک دارند.

 

فرماندار بندرعباس با اشاره به اینکه ادامه داد: یک واحد تولیدی نیز در بندرعباس در زمینه تولید مواد ضدعفونی و ژل ضدعفونی فعالیت می کند که در کنار این واحدها بسیاری از تشکل های مردم در زمینه تولید ماسک و ضدعفونی اماکن عمومی شهری و روستایی ورود کرده اند که شاخص ترین آنها راه اندازی کارگاه تولید ماسک توسط بانوان جزیره هرمز است..

 

وی همچنین به راه اندازی واحدهای تولید الکل در شهرستان های میناب و حاجی آباد نیز اشاره کرد و گفت: زمینه واردات نیازمندی های اقلام بهداشتی نیز فراهم شده است و بزودی شاهد وفور این اقلام در سطح مبادی توزیع و عرضه خواهیم بود.

 

کناری با ذکر این نکته که اقلام بهداشتی تولید شده در کارگاه های تولیدی به صورت روزانه وارد بازار می شود اما با توجه به اینکه حجم تقاضا بیش از حد تولید است چندان محسوس نیست، افزود: در گذشته افرادی خاصی به ویژه در بیمارستان ها از ماسک استفاده می کردند اما امروز اکثر مردم به دنبال تهیه و استفاده از آن هستند و از این روز بازار کشش این حجم از تقاضا را نداشته است که با تدابیر اندیشیده شده، این کمبود بزودی برطرف خواهد شد.

 

وی همچنین ضمن قدردانی از ورود دادستان بندرعباس به موضوع ترخیص سریع اقلام بهداشتی در گمرکات استان، بیان کرد: با دستور دادستان، محموله های اقلام بهداشتی در گمرک در کوتاه ترین زمان و کاهش پروسه فرایند گمرکی ترخیص می شوند و اولویت توزیع این اقلام مراکز بهداشتی و درمانی به عنوان خط مثدم مبارزه با کروناویروس است.

 

فرماندار بندرعباس با بیان اینکه ظرف یکی دو هفته آینده نیاز شهرستان بندرعباس در زمینه اقلام بهداشتی ازجمله ماسک، الکل طبی، ژل و سایر مواد ضدعفونی کننده مرتفع خواهد شد، تاکید کرد: توصیه اکید این است که مردم حتی المقدر از خانه هایشان بیرون نیایند تا زنجیره انتقال این بیماری قطع شود.

 

وی با اشاره به افزایش تعداد بیماران مبتلا به کووید 19 در بندرعباس نسبت به سایر شهرستان های هرمزگان، گفت: حدود 30 تا 40 درصد جمعیت استان هرمزگان در شهر بندرعباس متمرکز است و بندرعباس به عنوان مجموعه ای ملی و بین المللی شناخته می شود و دروازه تجاری و اقتصادی کشور است و نمی توان آن را با خیلی از شهرهای دیگر قیاس کرد و راه های هوایی، ریلی، زمینی و دریایی در آن وجود دارد و درخواست مسدود کردن راه های ورود و خروج توقعی منطقی نیست زیرا تعطیلی بندرعباس به معنای تعطیلی کل کشور است.

 

کناری با بیان اینکه روزانه شاهد عبور و مروز بین سه تا چهار هزار کامیون برای جابجایی کالاهای ضروری و موردنیاز کشور در بندرعباس می باشیم، افزود: باتوجه به وجود صنایع و بنگاه های بزرگ، بسیاری از اهالی استان های مختلف کشور سال هاست که در بندرعباس سکونت دارند و پلاک خودرو برخی از آنها مربوط به شهر خودشان است و لذا مشاهده خودروهایی با پلاک های شهرهای مختلف، دلیلی بر ورود افراد غریبه به شهر نیست.

 

وی از استقرار تیم های غربالگری در مبادی ورودی شهر بندرعباس خبرداد و بیان کرد: ورودی های شهر به شدت در حال کنترل است و با رصد و کنترل و نظارت، اگر به مورد مشکوکی برخورد شود فورا به قرنطینه انتقال داده می شود.

 

فرماندار بندرعباس با بیان اینکه کارشناسان حوزه پزشکی معتقدند که کرونا بیماری ویروسی است که سال های سال با ما خواهد ماند، افزود: ما باید راه زندگی کردن در کنار این ویروس را فرا بگیریم از همین رو نیز دستورالعمل های ویژه صنوف مختلف از جمله نانوایی ها، تاکسی ها، پمپ بنزین ها و ... تهیه شده است تا با رعایت موارد بهداشتی، زنجیره انتقال قطع شود.

 

 

 

 

 

کد خبر 905854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha