حجت الاسلام محمد فدائیان؛  مرد میدان عمل و شیخ مخلصِ محراب

مروّج الاحکام، روضه خوان اهل بیت(ع)، حجت الاسلام حاج محمد فدائیان آرانی، مردِ میدانِ عمل و شیخِ مُخلصِ محراب به سفر ابدی شتافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آران و بیدگل، مروّج الاحکام، روضه خوان اهل بیت(ع)، حجت الاسلام حاج محمد فدائیان آرانی، مردِ میدانِ عمل و شیخِ مُخلصِ محراب به سفر ابدی شتافت.

 

بسیاری از دوست داران سیر و سفرهای زیارتی و سیاحتی، پای در رکاب شیخ بودند و به خاطر تسلط او بر زبان عربی در سفرهای خارجی با عرب زبانان به راحتی ارتباط می گرفت.

 

در راهپیمایی های عمومی قبل و بعد از انقلاب به ویژه روز قدس، شعارهای عربی را کوبنده سر می داد و به حضور تظاهرکنندگانِ آبادیِ ما شکوه می بخشید.

 

تولیدِ عمده نان در آبادیِ ما به همت او بود و در مناسبت های ویژه نان صلواتی از نانوایی فدائیان توزیع می شد.

 

عضو شورای آموزش و پرورش بود و برای امر تعلیم و تربیت حضوری فعال داشت. شیخ همچنان که در حوزه علمیه استاد صرف ساده طلاب بود و در امور عمومی فعال بود و دستی بر آتش داشت در امر تعمیر وسایط نقلیه سنگین هنرمند بود.

 

حجت الاسلام فدائیان در کاروان داری سفرها، تمام امور از رانندگی اتوبوس گرفته تا خدمتگزاری به مسافر را مشتاقانه به عهده می گرفت و با وجود کسوت روحانیت برای خدمت به همنوعانش دریغ نداشت.

 

وی امامت جماعت مسجد وشاد آران را که سال ها بزرگانی چون آیت الله العظمی آقا میرزا احمد عاملی در آنجا اقامه نماز می نمود به عهده داشت و طی زمان های مختلف در مساجد میدان بزرگ و سرکوچه یخچال و ... نیز اقامه نماز می کرد.

 

شیخ، با انصاف، دل رحیم و بی کینه بود و با بیانی ساده اما با بزرگ دلی و سعه صدرش همه را به رفاقت، دوستی و مدارا و طلب حلالیت از یکدیگر دعوت می کرد. 

 

ارادتمندی وی به جناب حضرت محمد هلال بن علی(ع) سرشار بود و می گفت این دردانه خانه امیرالمومنین و سفارش شده ی حضرت زهرا(س) و مهمانِ عزیز از خاندان رسالت و ولایت در آرانِ ماست.

 

اگر چه داغ های فراوان دید اما در مردم داری و امید بخشی به اهالی همواره چهره ای خندان و زبانی خوش تعارف و شیرین داشت و برای پیگیری دغدغه های عمومی آبادی به ویژه در مناسبات لازم برای حضور در دفتر مسوولان اجرایی در تهران و اصفهان و .. شانه خالی نمی کرد.

 

آیین عمامه گذاری شیخ با وجود دوران میان سالیِ او در مدرسه علمیه امیرالمومنین(ع) آران در سال ۱۳۷۴، برای همه حاضران به ویژه آیت الله یثربی(ره) شوق انگیز و روح بخش بود و از اینکه یک مرد کار و عمل در کسوتِ فردی اجتماعی و ملبّس به لباس روحانیت درآمده بود نمادی از یک چهره موفق «ایمان و عمل» را به نمایش گذارده و به راستی خدوم، خطیب، خلیق و خوش طینت بود.

 

رحمت و رضوان خدا بر او باد و فقدان آن روحانیِ مبارز و مردمی بر شاگردان، نمازگزاران، پامنبری ها و همسفری های کاروان سیاحتی و زیارتی او به ویژه بازماندگانش تسلیت باد.

 

مقداد نمکی

کد خبر 905729

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha