برخی توصیه های پزشکی در فضای مجازی مبنای علمی ندارد/ شیوه مصرف ویتامینD برای مقابله با کرونا

لشکربلوکی گفت: با شیوع ویروس کرونا توصیه های بهداشتی و پزشکی زیادی در شبکه های مجازی مطرح شد که برخی از آنها پایه و مبنای علمی ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «فرهاد لشکربلوکی» شب گذشته (یکشنبه 25 اسفند) در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا توصیه های بهداشتی و پزشکی زیادی در شبکه های مجازی مطرح شده است که برخی از آنها پایه و مبنای علمی ندارد.

 

مدیر گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان گلستان ادامه داد: برخی از توصیه ها ارزش علمی ندارد گرچه ممکن است تجربیاتی داشته باشیم که مصرف یک مکمل به سلامتی ما کمک کرده باشد.

 

لشکربلوکی افزود: برای ارائه یک نسخه همگانی باید اثر علمی داشته باشیم، ویتامین D یکی از مواردی است که بیان می شود به سیستم ایمنی کمک می کند اما آخرین شواهد بهداشت جهانی به طور قطع ثابت نکرده که مصرف ویتامین D می توان منجر به پیشگیری از کرونا شود.

 

وی گفت: به صورت کلی براساس دستورالعمل وزارت بهداشت مصرف ویتامین D به منظور جلوگیری از شیوع پوکی استخوان برای گروه های سنی 12 سال به بالا و ماهانه یک بار توصیه می شود.

 

مدیر گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان گلستان متذکر شد: مصرف بالای برخی ویتامین ها موجب مسمومیت می شود و حداکثر مجاز استفاده 4 هزار واحد است و اگر یک کپسول 50 هزار واحدی را استفاده می کنیم برای ما کافی است و نیاز نیست که روزانه آن را اسفتاده کنیم.

 

لشکربلوکی خاطرنشان کرد: اگر حالت متعادل از مصرف مکمل ها داشته باشیم نخستین قدم این است که تعادل غذایی را رعایت کنیم و از شیر، لبنیات و انواع گوشت ها استفاده کنیم تا ریزمغذی ها و ویتامین ها جذب بدن شود.

 

وی ابراز داشت: جوانه گندم، انواع حبوبات، شبدر و عدس نیز سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و مرکبات، کدو حلوایی، زیتون و بادام نیز به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند تا فرد در یک حالت نرمال قرار گیرد.

 

 

کد خبر 905581

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha