مشارکت ۱۰ نهاد اقتصادی با همکاری بسیج برای جلوگیری از رکود اقتصادی اصناف

نورالدینی از مشارکت قریب به ۱۰ نهاد اقتصادی با همکاری بسیج در قالب جشنواره بهاری مجازی برای جلوگیری از رکود اصناف در شب عید خبر داد.

«سید صدرالدین نورالدینی» در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان در مورد جشنواره بهاری مجازی گفت: این جشنواره با پیام همدلی مردم و اصناف به واسطه مرکز  توسعه تجارت الکترونیکی که متولی توسعه و حمایت از کسب و کارهای الکترونیکی و توسعه تجارت الکترونیکی است با توجه به شرایط اخیر کشور ( شیوع ویروس کرونا) واحدهای صنفی با مشکل فروش کالا مواجه شده اند و بسیاری از کالاهای آنها در انبارها انباشته شده و با تعهدات مالی روبرو شدند.

 

مسئول کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات جشنواره بهاری مجازی افزود: با توجه با تجارب خود در تعامل با فروشگاه های اینترنتی متوجه شدیم که بستر مناسبی است تا در یک فضای مناسب تعامل میان فروش اینترنتی و کسب و کار سنتی فراهم شود تا این کسب و کارها در مدت زمان باقی مانده تا پایان سال کالاهای خود را به مردم عرضه کنند و این حرکت سر آغاز برای کسب و کارهای سنتی باشد.

 

وی گفت: این جشنواره در سال آینده نیز می تواند ادامه یابد و مردم نیز می توانند تقاضاهای خود را از این طریق پاسخ دهند.

 

نورالدینی با اشاره به مشورت و تعامل با فروشگاه های بزرگ اینترنتی از طریق اتحادیه کسب و کارهای مجازی اظهار کرد: ما از آنها درخواست کردیم تا در این جشنواره مشارکت کنند و کسب و کارها را نیز تشویق کردیم تا در این جشنواره فعالیت کنند و کالاهای خود را عرضه کنند.

 

مسئول کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات جشنواره بهاری مجاری ادامه داد: ما نیازمندم سازماندهی بزرگ در سراسر کشور  در مورد واحدهای صنفی از یک سو و از سوی دیگر باید اتحادیه ها و واحدهای صنفی را انتخاب می کردیم که در پایان سال بیشترین اسیب را می بینند.

 

وی افزود: در مرحله اول طرح این جشنواره اتحادیه کیف و‌کفش، پوشاک و نساجان را تحت پوشش قرار دادیم و با روسای اتحادیه آنها گفتگو و مذاکره کردیم و در کنار این امر ، اتاق اصناف تهران و ایران ، بسیج اصناف نیز پای کار امد تا بتواند بسیاری از واحدهای صنفی که دانش و ابزار لازم را ندارند هدایت  و اموزش داده تا کسب و کارهای سنتی کالاهای خود را به فروش برسانند.

 

 مسئول کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات جشنواره بهاری مجاری گفت: در طول عرضه و تامین کالا چندین بازیگر وجود دارند که ابتدا واحدهای صنفی هستند که میخواهند کالاهای خود را عرضه کنند و بازیگر دیگر مردم هستند که باید نیاز خود را تامین کنند و بازیگر بعدی فروشگاه های کسب و کار اینترنتی هستند که بستر ارایه کالاهای واحدهای صنفی را فراهم می کنند که در کنار این امر واحدهای دولتی و حاکمیتی نقش تسهیل کننده ایفا می کنند.

 

نورالدینی تصریح کرد: در این مرحله مرکز توسعه تجارت الکترونیک برای هدایت و راهنمایی واحدهای صنفی وبسایتی را طراحی کرده است و با مذاکرات صورت گرفته با فروشگاه های اینترنتی استقبال خوبی از این طرح شکل گرفت و اعلام امادگی برای حضور در این طرح اعلام کردند.

 

مسئول کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات جشنواره بهاری مجاری ادامه داد: ما از طریق نماد الکترونیک با واحد های صنفی و فروشگاه های اینترنتی در تعامل  مستمر هستیم و بر این اساس وبسایت جشنواره راه اندازی شد تا کسانی که اعلام امادگی برای حضور در جشنواره کردند نامشان در این وب‌سایت منعکس شود و از انها درخواست کردیم تا در یک حرکت جمعی نقش مهمی ایفا کنند.

 

وی با بیان اینکه قریب به ۳.۵ میلیون واحد صنفی داریم که  ۳ میلیون و پانصد خانوار را شامل می شوند گفت: این واحد های صنفی در امار جمعیت کشور قریب به ۱۰ میلون نفر را شامل می شوند به همین جهت این جشنواره را همدلی مردم و اصناف نامگذاری کردیم.

 

نورالدینی با بیان اینکه حمایت از واحدهای صنفی از وظایف مرکز توسعه و تجارت الکترونیک نیست اظهار کرد: ما با توجه به نیاز امروز کشور متوجه شدیم که می توانیم نقش افرینی کنیم و تمام مراحل آغاز این طرح و زمینه سازی زیرساخت ها از هفته گذشته شروع شد و نامه نگاری با وزارت ارتباطات ، اقتصاد انجام دادیم  و در اجرای جشنواره وزارت ارتباطات با ما همکاری داشته است همچنین ، صدا و سیما اتاق اصناف ایران و تهران، اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی و بسیج اصناف، مرکز ملی فضای مجازی، مرکز توسعه و تجارت الکترونیک ، بسیج اصناف از دستگاه‌های اصلی در برگزاری این جشنواره هستند.

 

وی گفت: همچنین با وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی نیز از مذاکراتی داشتیم و از  این جشنواره استقبال کردند. این جشنواره حرکت ملی است و دست یاری به سوی تمام دستگاه‌های دولتی دراز می کنیم تا هر نهادی که می تواند حلقه ای را در کمک به این جشنواره ایجاد کرده وارد میدان شوند.

 

مسئول کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات جشنواره بهاری مجاری افزود: این جشنواره با توجه به وضعیت کشور در سال آینده نیز ادامه دارد و در سال بعد بازخوردهای بیشتر میان دستگاهی را شاهد هستیم.

 

وی تصریح کرد: این جشنواره از ۲۳ آغاز و تا ۲۹ ادامه دارد و بعد از تعطیلات عید نیز این آمادگی از سوی ما برای استمرار آن وجود دارد.

 

نورالدینی گفت: این جشنواره فرصت مناسبی است تا به کسب و کارهای سنتی بگوییم که می توانید در کنار کسب کار سنتی خود از ظرفیت فروش اینترنتی استفاده کنید و فقط این امر را منوط به شرایط بحران و شیوع ویروس کرونا در کشور نبینید، و امیدواریم در اینده اصناف سنتی یک کانال عرضه الکترونیکی داشته باشند و از این فرصت به خوبی استفاده کنند./

 

کد خبر 905233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha