«محمد صلبی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان، به برخی درمان های تقلبی برای درمان کرونا اعم از مصرف سیگار عنبرنسارا در فضای مجازی واکنش نشان داد و اظهار کرد: هیچ روشی برای درمان قطعی بیماری کووید-19 وجود ندارد و تنها درمان موجود همان پروتکل های دارویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به برخی درمان های عجیب و تقلبی برای مقابله با کرونا ادامه داد: بسیاری از درمان هایی که در فضای مجازی و یا حقیقی برای مقابله با کرونا ارائه می شود جنبه علمی ندارد و خرافات است.
وی با بیان اینکه روش های درمانی مانند خوردن الکل که متأسفانه جان ده ها نفر از هموطنان ما را در خوزستان گرفت مورد تائید وزارت بهداشت نیست، تأکید کرد: مردم روش های درمانی را از پزشک جویا شوند و به راهکارهای ارائه شده توسط افراد غیرمتخصص در فضای مجازی یا حقیقی توجه نکنند.
صلبی با بیان اینکه مردم با استفاده از روش های تقلبی درمان کرونا جان خود را به خطر نیاندازند، گفت: ویروس کرونا با افزایش ایمنی بدن از بین می رود اما استفاده از روش هایی مانند استفاده از الکل یا غیره مانع ابتلا به کرونا نمی شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد: خوشبختانه در استان گلستان گزارشی مبنی بر مسمومیت یا فوت با الکل گزارش نشده است.
وی در خصوص آخرین وضعیت تأمین اقلام بهداشتی در بازار یادآور شد: خوشبختانه وضعیت اقلام بهداشتی اعم از مواد ضدعفونی کننده دست در داروخانه ها بهتر شده است البته محدودیت هایی مانند کمبود ظروف مواد ضدعفونی کننده وجود دارد که امیدوارم به زودی برطرف شود.
صلبی اضافه کرد: از لحاظ حجم تولید مواد ضدعفونی کننده دست مشکلی در استان گلستان وجود ندارد اما اکثر تولیدکنندگان مواد ضدعفونی کننده به علت کمبود ظروف مواد را در حجم های بالا تحویل داروخانه می دهند و مشکل فعلی بسته بندی مواد ضدعفونی کننده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه اقداماتی برای خرید ماسک از سوی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در حال انجام است، بیان کرد: رایزنی ها برای واردات بیش از یک میلیون ماسک انجام شده البته هنوز به دست ما نرسیده است و فعلاً در مرحله عقد قرارداد و رایزنی قرار دارد.
نظر شما