«حجتالاسلام محمدرضا شریفی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، در خصوص اعتیاد به اینترنت اظهار کرد: ابتدا باید این موضوع مطرح شود که اعتیاد به هر چیزی موجب آسیب زدن به سایر بخشهای زندگی میشود، به طور مثال اعتیاد به تلویزیون، اعتیاد به ورزش و ... انسان را از اقدامات اصلی دیگر زندگی عقب میاندازد.
کارشناس فضای مجازی حوزه علمیه اهواز ادامه داد: جامعه امروز ما یک جامعه آمیخته با سنتها و در حال تطابق با اتفاقات مدرن است، اگر نتوانیم به صورت متعادل این آمیختگی را هدایت کنیم وارد بحرانهای مختلفی میشویم که جبران آنها بسیار دشوار خواهد بود.
وی یکی از مهمترین آسیبهای جامعه امروز را اعتیاد به شبکههای اجتماعی دانست و افزود: استفاده از فضای مجازی مزیتهای فراوانی دارد که عمده آنها میتوان به محدود نبودن به فضا و مکان اشاره کرد، بسیاری از کسبوکارها اگر در حوزه فضای مجازی فعالیتهای خود را انجام دهند میتوانند سهم بیشتری از بازار هدف خود را در اختیار بگیرند.
حجتالاسلام شریفی گسترش انیمیشنهای غربی برای کودکان را یکی از آسیبهای جدی برای جوامع اسلامی دانست و عنوان کرد: لازم است در جامعه اخلاقی ما انیمیشنهایی با هدفهای آموزشی طراحی و به بازار عرضه شود، اما پیش از این باید زیرساختهای لازم برای ساخت انیمیشنهای آموزنده و جذاب را فراهم کرد.
وی تصریج کرد: در دهه اخیر بسیاری از کسبوکارهای ما در فضای مجازی رونق گرفتند، اما متاسفانه با ایجاد محدودیتهایی همچون فیلترکردن برخی شبکههایی که سودمند بودند باعث افول و خرابی کسبوکارهای مجازی شد.
کارشناس فضای مجازی حوزه علمیه اهواز اضافه کرد: لازم است که برای جایگزین کردن پیامرسانهای داخلی، کیفیت باندهای اینترنت، شبکهها و ... را بالا برد و در صورتی که جوانی ببیند که یک شبکه پیامرسان داخلی توانسته است جوابگوی کارهای او شود قطعا از آن استفاده خواهد کرد، اما در صورتی که این شبکهها تنها قابلیت پیامرسانی داشته باشند همچنان گرایش جامعه به پیامرسانهای خارجی بیشتر خواهد بود.
وی ابراز کرد: لازم است مسئوللن فرهنگی و اجتماعی هزینههای بیشتری برای افزایش کیفیت پیامرسانهای داخلی همچنین ساخت انیمیشنهای آموزنده و جذاب اختصاص دهند، زیرا نمیتوان با هزینههای محدود به مقابله با شبکههای اجتماعی خارجی که برای آنها میلیونها دلار هزینه شده، بایستیم.
نظر شما