ارتقای فضای قرآنی دانشگاه‌ها مستلزم تلاش متولیان برنامه‌های فرهنگی است

رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان، عطرآگین کردن فضای دانشگاه‌ها با عطر قرآن را مستلزم تلاش متولیان و دست‌اندرکاران برنامه‌های فرهنگی عنوان کرد.

حمیدرضا مجردی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان با اشاره به برگزاری سومین جشنواره ملی مطالعات قرآنی در استان به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: قرآن به‌ عنوان یکی از منابع بکر برنامه‌های فرهنگی دانشجویی می‌تواند در برگیرنده محتوای اثرگذار و گیرا در سطح دانشگاه‌ها برای دانشجویان باشد.


وی تصریح کرد: ظرافت و حساسیت برنامه‌های قرآنی می‌طلبد که قبل از طراحی، تعریف و اجرای برنامه‌های قرآنی یک نیازسنجی کارشناسی و علمی نسبت به علاقه و نیاز دانشجو نسبت به موضوع مدنظر صورت پذیرد و سپس به طراحی یک برنامه دانشجویی قرآن در سطح دانشگاه‌ها اقدام شود.


رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان افزود: عطرآگین کردن فضای قرآنی دانشگاه‌ها مستلزم معرفت جوهری متولیان و دست‌اندرکاران برنامه‌های فرهنگی نسبت به خود موضوعات قرآنی است.


این مقام مسئول با اشاره به جنگ نرم دشمنان برضد ارزش‌های دینی و اعتقادی کشورهای اسلامی، گفت: به منظور آگاه کردن جوانان در این زمینه فعالیت‌های ارزشی در دانشگاه‌ها باید ارتقا یابد.


مجردی اظهار داشت: نگرش تخصصی برای در دستور کار قرار گرفتن در پیشخوان برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی از الزامات و مؤلفه‌های اثرگذار برنامه‌های قرآنی در سطح دانشگاه‌هاست.


وی با اشاره به اینکه قرآن منبع توسعه و کشف نایافته‌های بشری است، گفت: یکی از عوامل رکود برنامه‌های قرآنی دانشجویی در دانشگاه‌ها عدم نگرش بین رشته‌ای و تخصصی و مشترک بین سایر رشته‌های دیگر است که باید علاوه بر سایر برنامه‌های قرآنی این چنین برنامه‌هایی نیز در دستور کار قرار گیرد.


رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان  عنوان کرد: نفوذ معانی و مفاهیم قرآنی در مغز روح افکار و ایده‌های دانشجویان اثرگذار در تمام ابعاد زندگی آنان است.


مجردی خاطرنشان کرد: روح آموزه‌های قرآن و ادبیات آن کاملا علمی، اخلاقی، معرفتی و منطبق بر تمام اقشار جامعه است که این وجه تمایز و خصوصیت منحصر به‌ فرد معارف قرآنی با چنین ویژگی باید به بهترین شکل مورد بهره‌برداری قرار گیرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 90439

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha