ضرورت تقویت تجهیزات بیمارستانی در شهرستان سلسله

شهرستان سلسله در حالی بیشترین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان لرستان را دارد که در حوزه تجهیزات درمانی و پزشکی دست خالی مانده است.

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛ این روزها شهرستان سلسله درحالی با ویروس کرونا می جگند که از تجهیزات بیمارستانی مناسب محروم است و مردم این شهرستان در صورت ابتلا به ویروس کرونا باید مشقت های زیادی را برای دستیابی به امکانات درمانی تحمل کنند.

 

مبارزه با ویروس کرونا و تلاش برای رهایی از دام این ویروس منحوس دغدغه محوری مردم ایران اسلامی شده است، بسیاری از مناطق درگیر با کمبود تجهیزات مواجه هستند، اما در استان لرستان کمبودها شکل جدی تری دارد، تعداد کم بیمارستان ها بویژه در شهرستان های استان چون شهرستان سلسله و اتاق های مراقبت ویژه پیام آور مشکلی جدی در حوزه درمان بیماران کرونایی است.

 

در شهرستان های استان لرستان کمبود تجهیزات بهداشت و درمان مشهود است و شهرستان سلسله با داشتن تنها یک بیمارستان امروز با ویروس کرونا( کووید۱۹) درگیر است و تنها بیمارستان شهرستان سلسله از تجهیزات لازم برای مقابله با ویروس کرونا  محروم است.

 

 امروز بیمارستان شهرستان سلسله ظرفیت بستری بیماران را ندارد و مردم این شهرستان برای درمان ویروس کرونا  با مشکل جدی مواجه هستند.

 

نبود تجیزات بیمارستانی موجب نگرانی مردم سلسله شده است و مردم به خوبی درک کرده اند که برای در امان ماندن از این ویروس چاره ای جز انطباق زندگی با عملکرد سریع این ویروس را ندارد و بسیاری از مردم به صورت خودجوش در منازل خود قرنطیبنه شده اند.

 

به رغم افزایش روز افزون مبتلایان به بیماری ناشی از ویروس کرونا در شهرستان سلسله، در واقع بهداشت و درمان این شهرستان دست خالی مانده است.

 

نبود امکانات بهداشتی و پزشکی در شهرستان سلسله

 

فرماندار سلسله گفت: با توجه به شیوع بسیار ویروس کرونا در شهرستان، نیازمند امکانات بهداشتی و پزشکی بیشتر برای مقابله هستیم.

 

«شریف خسروی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: امروز درحالی شهرستان سلسله با شیوع ویروس کرونا مواجه است که از لحاظ بهداشتی و درمانی در شرایط بسیار ضعیفی قرار دارد.

 

وی با اشاره به افزایش آمار بیماران مبتلا به کرونا درشهرستان سلسله بوده اند، اظهار کرد: به لحاظ میزان آلودگی، در صدر شهرستان‌های لرستان قرار داریم و انتظار می‌رود دانشگاه برای  مقابله توجه ویژه‌ای نسبت به شهرستان داشته باشد.

 

خسروی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی لرستان به عنوان قرارگاه مقابله با کرونا نسبت به تهیه امکانات بهداشتی مورد نیاز شهرستان به خصوص برای کسانی که خدمات عمومی به مردم ارائه می‌دهند اقدام کند.

 

وی با بیان اینکه تامین سلامت مردم وظیفه دانشگاه علوم پزشکی استان است، افزود: امداد رسانی این دانشگاه در حال حاضر متناسب با شرایط بحران نیست و این درحالیست که باید آرامش شهروندان مورد توجه قرار گیرد و آنان را نسبت به موقعیت حساس و خطرهای پیش روی جامعه آگاه کرد.

 

خسروی با اشاره به اینکه آمار واقعی بیماران و تعداد فوت شدگان منطقی به نظر نمی‌رسد، تصریح کرد: مردم زمانی می‌توانند بیماری را جدی بگیرند و رعایت نکات بهداشتی را پیگیرانه‌تر انجام دهند که از درصد ابتلای افراد باخبر باشند.

 

وی ادامه داد: باید شبکه بهداشت و درمان برای قطع زنجیره انتقال و کنترل ویروس در شهرستان، خانواده‌های دارای افراد مبتلا را کنترل کند.  

 

فرماندار سلسله با اشاره به کمبود امکانات پزشکی در شهرستان برای مقابله با کرونا عنوان کرد: غربالگری زمانی نتیجه خواهد داد که ما در شهرستان دارای پزشک متخصص عفونی برای تشخیص صحیح باشیم،  متاسفانه در شهرستان پزشک عفونی نداریم و امکانات بیمارستان محدود است.

 

وی افزود: با توجه به اینکه احتمال می‌رود در روزهای آینده تعداد بیماران مبتلا افزایش یابد، باید دانشگاه علوم پزشکی نسبت به تجهیز یکی از سالن‌های ورزشی شهرستان سلسله به عنوان بیمارستان صحرایی اقدام کند چرا که در صورت وجود امکانات نیاز به اعزام بیماران به خرم آباد نیست و این امر می‌تواند بخشی از بار فشار به مرکز استان را نیز کاهش دهد.

 

فرماندار سلسله با بیان اینکه باید امکان تامین تجهیزات بهداشتی به حد نیاز برای مردم فراهم شود، گفت لازم است با مشارکت مردم، خیران و مسئولان اقلام بهداشتی از جمله ماسک، الکل و ژل های شستشو در کمترین زمان ممکن برای مردم فراهم شود.

 

فرماندار سلسله با تاکید بر اینکه مدیران دستگاه های تا پایان این شرایط بحرانی باید در اختیار شبکه بهداشت و درمان باشند، افزود: باید همه امکانات شهرستان برای مقابله با شیوع این ویروس بسیج  و گشت های نظارتی نیز فعال شوند که مبادا احتکار اقلام بهداشتی در شهرستان وجود داشته باشد.

 

خسروی گفت: شهرداری های الشتر و فیروزآباد باید تا عبور از این شرایط، نظافت شهر، سمپاشی و ضدعفونی کردن شهرها را اولویت کار خود قرار دهند

 

وی تاکید کرد: همه دغدغه ما در حال حاضر تامین سلامت مردم است، باید همه دستگاه های اجرایی کمک کنند که شهرستان را از این شرایط بحرانی به سلامت عبور دهیم چرا که با بحرانی مواجه هستیم که همچون سایر بحران ها نیست، درمان ندارد و فقط باید با مراقبت های بهداشتی لازم و ایجاد امنیت روانی در مردم و عمل به توصیه های بهداشتی آن را کنترل کنیم.

 

انتقاد امام جمعه الشتر از نبود تجهیزات بهداشتی و پزشکی

 

امام جمعه الشتر هم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، با انتقاد از کمبود اقلام بهداشتی در شهرستان خطاب به مسوولان دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: مسئولان باید هرچه زودتر برای رفع کمبودها و نیازهای بهداشتی و پزشکی در شهرستان سلسله اقدام کنند.

 

حجت الاسلام موسوی با تاکید بر ضرورت مشارکت مردم برای کنترل و مهار ویروس کرونا، افزود: درخانه ماندن بستر قطع زنجیره انتقال این ویروس منحوس است که باید مورد توجه مردم قرار گیرد.

 

وی با اشاره به اینکه  در شهرستان الکل، شوینده های ضدعفونی و بهداشتی و تب سنج نداریم، خاطرنشان کرد: توقع را داریم  مسئولان به سرعت برای رفع این کمبودها اقدام کنند و خیران و افراد توانمند در این شرایط به مردم کمک کنند.

 

 امام جمعه الشتر با بیان اینکه نبود اقلام بهداشتی  موجب نگرانی بیشتر مردم شده است، افزود: باید هرچه سریعتر برای رفع دغدغه های مردم و تجهیز بیمارستان  الشتر اقدام شود.

 

کنترل ویروس کرونا در شهرستان سلسله نیازمند تقویت و توسعه تجهیزات درمانی در این شهرستان و مشارکت خیران در تهیه و توزیع اقلام مورد نیاز بهداشتی و درمانی است.

کد خبر 903984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha