به گزارش خبرگزاری شبستان، جمعیت جوانان حقوق بشر بحرین با استناد به مدارک برخی از بیماران در اعتراض هایی که از 14 فوریه آغاز شد، اعلام کردند: اسنادی به دست آمده که مزدوران آل خلیفه بیماران بیمارستان سلیمانیه را در اتاقی شکنجه می دادند.
برهمین اساس، جمعیت جوانان حقوق بشر بحرین از پزشک مستقلی برای پرده برداشتن از ماجرای مجروحان و توضیح زخم ها و صدمات وارده بر آنها که از آن رنج می برند، کمک گرفتند. در 16 مارس 2011 ارتش و گارد ملی بر بیمارستان سلیمانیه سیطره یافت و تظاهرکنندگانی را که در داخل بیمارستان تجمع کرده بودند، بازداشت کردند و سپس برخی از پزشکان را به اتهام اشغال بیمارستان و سرقت دارو دستگیر کردند.
بیمارستان سلیمانیه شاهد نقض حقوق بشر علیه تظاهرکنندگان از زمان اعتراض های 14 فوریه بود، به طوری که هزاران نفر از مجروحانی که به علت سرکوب نیروهای ضد شورش در اعتراض ها با گلوله های لاستیکی، اشک آور، بمب های صوتی و گلوله های سربی زخمی شدند، در این بیمارستان درمان شدند.
ارتش آل خلیفه هنگام یورش به میدان مروارید در 16 مارس 2011 میلادی از گلوله زنده استفاده کردند.
یکی از مجروحان به نمایندگان این جمعیت گفت: من در طبقه چهارم در بیمارستان سلیمانیه بودم و به خاطر گلوله در سر و در بخش چپ صورت درمان می شدم، هنگامی که مرا به طبقه ششم منتقل کردند با برخورد نامناسب و اهانت آمیز روبه رو شدم و بر روی تخت خوابیدم و چشمانم را بستند و کلمات اهانت آمیزی را علیه شیعیان به کار می برند و از ما خواستند تا به رهبران سیاسی مخالف دولت اهانت کنیم.
وی افزود: پس از آن از بیمارستان به مرکز پلیس نعیم و سپس به مرکز پلیس شهر عیسی منتقل شدم و مورد شکنجه قرار گرفتم.
مجروح دیگری به نمایندگان این جمعیت گفت: من از ناحیه چشم راست به علت شلیک گلوله در نزدیکی ام مجروح شدم و به بیمارستان منتقل شدم و پس از ارتش به بیمارستان حمله کرد و تلاش کردم تا فرار کنم اما در نزدیکی در بیمارستان از سوی گروه بازرسی بازداشت شدم و در اتاقی که برای رانندگان آمبولانس و اورژانس بود، به همراه مجروحان دیگر شکنجه شدم.
یکی از مجروحان دیگر که از ناحیه کمر زخمی شده بود، تاکید کرد: یکی از اتاق های شکنجه در بیمارستان بود . نیروهای ضد شورش 15 ماه به سمت کمرم گلوله شلیک کردند و به بیمارستان سلیمانیه منتقل شدم، به طوری که در طبقه چهارم بود و پس از آن مرا به طبقه ششم منتقل کرد و در آن طبقه مورد برخورد نامناسب قرار گرفتم، مرا بر روی تخت با چشمانی بسته، بستند، پزشکان با ما از ترس نیروهای امنیتی صحبت نکردند، سپس مرا با خودروی پلیس به مرکز پلیس شهر عیسی منتقل کردند و مرا مجبور کردند تا سرود ملی را بخوانم و به رهبران سیاسی مخالف اهانت کردم.
بنابر گزارش النخیل، جمعیت جوانان حقوق بشر نگرانی خود را نسبت به این ادعاها ابراز کردند و خواستار تحقیقات فوری در از مجروحان درباره برخوردهای نامناسب و شکنجه در بیمارستان سلیمانیه شدند .
پایان پیام/
جمعیت جوانان حقوق بشر بحرین از وجود اتاق شکنجه در بیمارستان سلیمانیه این کشور و شکنجه زخمی ها از سوی نیروهای پلیس بحرین پرده برداشت.
کد خبر 90385
نظر شما