پیروزی جوانان ایرانی در جنگ الکترونیک دنیا را به وحشت انداخت

مشاور فرمانده کل سپاه اقدام دانشمندان جوان ایرانی در جنگ الکترونیک با دشمنان نظام اسلامی را ستود و افزود: به دام افتادن هواپیمای فوق جاسوسی آمریکا در ایران جهان را مبهوت کرده و دشمنان را به وحشت انداخت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، محمد حسین صفار هرندی، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه آزاد واحد یاسوج، گفت: اگر شهیدان علی محمدی، شهریاری و رضایی را که از قله نشین های دانش ما بودند از ما بگیرند ساحت علم ما منتهی به آنها نمی شود و دانشمندان جوان بسیار زیادی جای آنها را خواهند گرفت.

 

صفار هرندی در ادامه، افزود: فصل جدیدی در تاریخ آغاز شده و امیدواریم ما را در جایگاه ویژه‌ ای قرار دهد، اما در این مسیر با برنامه ‌های انحرافی و مشکلاتی که توسط برخی عناصر جلوه می‌ کند، شاهد مشکلات کوچک و مقطعی خواهیم بود.

 

وی تصریح کرد: بطور حتم با تأسی و توکل به توان دانشجویان و طلاب، مشکلات برطرف و یکی پس از دیگری برچیده خواهد شد و امروزه دانشجویان به عنوان حامیان و حافظان واقعی ارزش ‌ها بویژه ارزش‌ های علمی و فنی در کنار طلاب گوش به زنگ هستند و هر حربه ‌ای را خنثی خواهند کرد.

 

در این جلسه پرسش و پاسخ، یکی از دانشجویان با اشاره به مساله شبیخون فرهنگی و جنگ نرم دشمن، این پرسش را مطرح کرد که "آیا دولت‌ هایی که در نظام جمهوری اسلامی بر مسند مسائل و برنامه ‌های فرهنگی قرار گرفته ‌اند با توجه به شعارهای فرهنگی نظام، شعارگرا بوده ‌اند یا عملگرا؟" که وی در پاسخ عنوان کرد: برجسته ‌ترین خصوصیت نظام جمهوری اسلامی ایران نمود فرهنگی آن است، ولی در عمل، مشکلات و نقص‌ هایی وجود دارد، اما نباید فراموش کرد که قبل از انقلاب ردپایی از مسائل فرهنگی به معنای ارزش‌ های اسلامی و مورد قبول مردم وجود نداشت و حتی مسایل ضد فرهنگی از مسایل فرهنگی بیشتر بود. ظهور و بروز مسائل فرهنگی همزاد و هم سن و سال پیروزی انقلاب است و در چند سال اخیر علاوه بر پیشرفت‌ های جزئی و ابتدایی باید این را مد نظر داشت که برنامه ‌های فرهنگی سال‌ های سال باید انجام شود تا در آینده مورد بهره ‌برداری قرار بگیرند.

 

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: هیچ کشوری به اندازه جمهوری اسلامی فیلم‌ های فاخر نساخته است، ما در این زمینه پیشرفت خوبی داشته ‌ایم و امروزه خیلی از کشورها درخواست همکاری از سوی ایران اسلامی دارند، اما این پیشرفت هم قد و قواره نظام جمهوری اسلامی است و باید توجه داشت که امروزه زبان پیشرفت و توسعه، زبان هنر است. در 32 سال اخیر اقداماتی صورت گرفته که حرکت سینوسی بوده یعنی فراز و فرودهایی داشته که مربوط به جابه‌ جایی دولت‌ ها بوده است یعنی وقتی دولتی بر سرکار آمده، برنامه‌ های دولت قبل را متوقف کرده و آن برنامه‌ ها مسکوت مانده است. حتی من که به عنوان وزیر فرهنگ دولت آقای احمدی ‌نژاد بودم، در دوره بعد از من، برنامه ‌های فرهنگی زمان من متوقف شد که این امر مشکلی است که بر پیکره فرهنگ عارض می ‌شود.

 

صفار هرندی وجود نداشتن یک ساختار مهندسی را یکی از مشکلات کشور عنوان کرد و گفت: مسأله بعدی، نبودن یک مهندسی فرهنگی است که در صحبت‌ های مقام معظم رهبری مورد تاکید است. در مهندسی فرهنگی باید ابتدا پیوست فرهنگی انجام داده شود و سپس کارهای زیربنایی صورت گیرد؛ البته سرنخی برای چرایی عقب ‌ماندگی پیدا شده است که با هزینه ‌های مالی و انسانی می ‌توان به پیشرفتی دست یافت و با وجود هزینه ‌های زیاد در حوزه فرهنگ تاکنون نفعی به حوزه فرهنگ نرسیده است و همچنان این درجازدن، سیاست غلطی در حوزه فرهنگ است.

 

وی در ادامه در پاسخ به پرسش یکی دیگر از دانشجویان بیان داشت: با سرعت و شتابی که تکنولوژی گرفته است، عرصه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را تغییر می ‌دهد و اگر آماری در سراسر جهان گرفته شود، در بسیاری از کشورها از جمله در کشور اسپانیا به همین دلیل بسیاری از سینماها در حال تعطیل شدن هستند؛ البته این موضوع به این معنا نیست که نباید در این رابطه سرمایه‌ گذاری کنیم؛ بلکه سینماهایی که 40 سال پیش ساخته شده و مورد استفاده قرار نمی ‌گیرد باید با تکنولوژی مدرن و به روز ساخته شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 90342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha