دکتر «علی ابرازه» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای مقابله با ویروس کرونا گفت: از همان دقایق اولیه، اعلام مثبت ویروس کرونا، استان قم با تمام توان در راستای جلوگیری از شیوع این بیماری برنامه ریزی ها را انجام داد.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: بیمارستان های کامکار، فرقانی، امام رضا(ع)، علی ابن ابیطالب(ع) و شهید بهشتی به عنوان بیمارستان هایی هستند که اقدام به خدمات رسانی به بیماران کرونا و یا مشکوک به آن می کنند.
وی گفت: متاسفانه بیش از هزار نفر هم اکنون در این مراکز درمانی بستری هستند و حدود 1300 نفر نیز از ابتدا تا الان با بهبودی کامل از مراکز درمانی قم مرخص شده اند.
ابرازه با بیان اینکه تیم پزشکی با تمام توان در راستای خدمات رسانی به مردم تلاش می کنند گفت: نمایندگان سازمان جهانی بهداشت در قم حضور داشتند و از نزدیک خدمات کادر درمانی را مشاهده کردند و با تاکید بر مطلوب بودن خدمات رسانی ها، از این اقدامات نیز الگوبرداری کردند.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به طرح بسیج ملی مقابله با کرونا که توسط وزیر بهداشت تشریح شد گفت: برنامه ریزی های اولیه در این خصوص انجام و تلاش خواهیم کرد در صورت در اختیار قرار دادن ملزومات لازم از جمله دارو، اجرایی کنیم.
ابرازه گفت: از دیگر کارهای صورت گرفته برنامه ریزی برای کاهش حجم بار مراجعات به اورژانس های بیمارستانی است که در این خصوص 11 مرکز سرپایی و 20 مطب پزشک را فعال کرده ایم که در آنجا، خدمات اولیه برای بیماران ارائه می شود.
وی با اشاره به فعال شدن محل نگهداری بیماران کرونا بعد از اتمام مراحل درمان گفت: به منظور اجرای قرنطینه شدن بیماران، بعد از آنکه روند درمان در مراکز درمانی به اتمام رسید، بیمار به یک نقاهتگاه در جوار مسجد مقدس جمکران منتقل شده و در آنجا خدمات زیر نظر پزشک و پرستار انجام می شود.
نظر شما