«صادق جلیلی» عصر امروز (دوشنبه ۱۹ اسفند) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز اظهار کرد: ۲ بیمارستان میلاد اهواز و شفا مسجدسلیمان بهصورت کامل با ۱۳۰ تخت به عنوان معین بیمارستانهای دانشگاهی جهت بستری بیماران کرونا ویروس «کووید ۱۹» آماده و مهیا شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان از اختصاص ۶۳ تخت در پنج بیمارستان ملکی تامین اجتماعی در استان نیز به بیماران مشکوک به کرونا خبر داد و افزود: همچنین تمامی اعمال جراحی الکتیو و بستریهای غیراورژانسی لغو و تمامی بیمارستانها بهعنوان معین مراکز دانشگاهی در خدمت بیماران معرفی شده اعم از بیمه ای و غیربیمه ای قرار گرفت.
وی ادامه داد: به مراکز درمانی استان اعم از سرپایی و بستری ابلاغ کردیم ضمن آمادگی کامل نسبت به آموزش نیروها و بیماران، تهیه ملزومات، اقدامات مقابلهای و پیشگیرانه را در اولویت کاری خود قرار دهند.
جلیلی از راهاندازی کلینیک ویژه بیماران حاد تنفسی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز خبر داد و اضافه کرد: در این کلینیک پس از تریاژ و انجام آزمایشها و تصویربرداریهای اولیه، فرد توسط پزشک متخصص عفونی مورد معاینه قرار گرفته و در صورت نیاز جهت بستری شدن اقدامات بستری انجام میشود.
وی با اعلام اینکه پرداخت بدهی به موسسات طرف قرارداد دانشگاهی و غیردانشگاهی بهروز شده است عنوان کرد: از ابتدای بهمن سالجاری و همزمان با شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشور تاکنون بیش از ۳۴۲ میلیارد تومان به صورت نقدی و اسناد خزانه به موسسات طرف قراداد دانشگاهی و غیردانشگاهی پرداخت شد که با این اقدام بدهی موسسات دانشگاهی تا آذر ۱۳۹۸ تسویه شده و بدهی سال ۱۳۹۷ موسسات غیردانشگاهی نیز بهصورت کامل تا پایان همین هفته تسویه میشود.
فرمانده بسیج جامعه پزشکی مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان با بیان اینکه آماده همراهی و هر گونه همکاری با مجموعه دانشگاه و دانشکدههای علوم پزشکی استان هستیم تصریح کرد: اکیپهای مختلف بسیج جامعه پزشکی مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان با شروع و شیوع این بیماری، اقدامات پیشگیرانه گندزادیی و ضدعفونی مراکز درمانی، ساختمانهای اداری و شعب تامین اجتماعی را بهصورت مرتب عملیاتی کرده است.
وی توجه به ۲ نکته در مقابله با این بیماری را ضروری دانست و ابراز کرد: مهمترین و نخستین نکته حفظ آرامش و فراهم کردن شرایطی برای آرامش روانی مردم است چرا که استرس یکی از عوامل پایین آوردن سیستم ایمنی بدن بوده و دومین نکته توجه به خودمراقبتی و رعایت اصول بهداشتی است که باید در میان مردم فرهنگسازی و تبلیغ شود.
جلیلی در پایان ضمن گلایهمندی از کاستیها و کمتوجهی دستگاههای ذیربط در تامین اقلام حفاظت فردی در مبارزه با بیماری کووید ۱۹، بر تعامل و همراهی و همکاری بیشتر با مجموعه وزارت بهداشت تاکید کرد.
نظر شما